Trabzonspor
İstanbul BB.
Berabere
Yine mi belediye
Neyse 3 maç yaptık yenilmedik bu seferde kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
Trabzonspor 2.yarının en formda takımı ve Umut her maç gol atıyor...Kendi sahalarında İBB'ye şans tanımayacaklarını ve 2-0 gibi bir skorla kazanacaklarını düşünüyorum.
Çok zor bir maç olacak.Ligin ilk maçında deplasmanda 6-1 kazandık daha sonra kupada eledik.Abdullah Avcı ve oyuncuları bu maça rövanş gözüyle bakıp kazanmak isteyeceklerdir.Ama herşeye rağmen galip geleceğimizi düşünüyorum.Ayrıca Teofilo'nun gol atacağına dair bir his var içimde.![]()
Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Muhittin Gürses
Trabzonspor: Onur, Ömer, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Serkan, Engin, Alanzinho, Umut
Yedekler:Tolga, Gabric, Teofilo, Rasim Can, Rigobert, Ferhat, Burak
Teknik Direktör: Şenol Güneş
Büyükşehir Belediyespor: Kenan Hasagiç, Serhat, Marcus Vinicius, Efe, İskender, Ekrem, Herve Tum, Kanfory Sylla, Rızvan, Barbosa, Tevfik
Yedekler: Oğuzhan, Okan, Ali, Mahmut, Can, Ergün, Berisha, Gökhan
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Colman topu çıkardıTrabzonspor gole çok yaklaşmıştı Teofilo'nun önünsde kaldı top, vurdu ama yere düşen Colman'a çarpıp dışarı çıktı.
direkte patladı beh
Gol atmadaki sıkıntı sürüyor.Belediyede yenilmemek için elinden geleni yaptı.Yine berabere kaldık Bursa-Fener,Gs-Bjk maçları var yine beraberlik anlamıyorum şu iki haftada 2 galibiyet almış olsak yarışın baş kahramanlarından olacaktık ama işte saçma sapan puan kayıpları devam ediyor.Forvetimiz hala sağlam değil.
Hasagiç'in kafasına çarptı resmen top, kurtarma falan değil![]()
Trabzonspor'da biraz şans olsaydı alırdı maçı.
bizim için iyi![]()
Sentugo.
Trabzon için çok kötü bir beraberlik.Rakipleri birbirleri ile oynarken kendi sahalarında kazanmak zorundalardı büyük yara aldılar.
Trabzon icin kotu bir puan kaybi oldu gercekten..
Trabzon'un kaybetmesi gerçekten çok şaşırtıcı oldu benim için...Onlar içinde çok kötü oldu çünkü 4 rakibinden en az 2'si hatta 4'ü bile puan kaybedebilirdi.
Trabzon'un bu haftada kesinlikle 3 puan almalıydı.Bjk-Gs Fener-Bursa maçları vardı.TS artık ilerideki haftalarda dahada zorlanacak..
son ıkı haftada 4puan kaybettık en azından şu maçı kazansaydık belkide liderlik hesabı yapardık ama yine şans ve beceriksizlik bir araya gelldi.