Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Gerets'e yol gözüktü!!!!

Talking Gerets'e yol gözüktü!!!!

EWt arkadaşlar su damladı damladı ve testi bi yerde çatladı.

Tromsö faciası,Kupadan elenilmesi ve en sonunda fenerbahçe hezimeti ile yöneticilerin çoğu bölümü gerets in gitmesine yerine daha kaliteli bi menejer alınmasına karar verdiler ama canaydın hala sessizliğini koruyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

haberin kesinlikle doğru olduğuna inanmıyorum.gülüyorsun da hangi takımlısın ronaldinho?bu arada nickle avatar arasındaki tezat da güzel epey...

ve konu yanlış yerde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comandante
    haberin kesinlikle doğru olduğuna inanmıyorum.gülüyorsun da hangi takımlısın ronaldinho?bu arada nickle avatar arasındaki tezat da güzel epey...

ve konu yanlış yerde...
    Bence de nickle avatar çok uyumlu.

Çeşitli spor gazetelerinin sitelerine bakarsanız haberin aslı olduğunu göreceksinizz,ayrıca nick ve avatar iki sevdiğim futbolcuya ait,ayrıca ve ayrıca konun yeri için özür dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

geretsin en ufak bir hatası yok o değilmiydi bukadar para sıkıntısındaki adamları tekrar motive eden o değilmiydi hasan şaş a ,aykuta , ümit karana vb... lere destek olan ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya eğer gerets gibi bir adam giderse bende cimbomu desteklemeyi bırakırım yada bırakmam ya
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Arkadaşım sinirlenme ben sadece haberlerin yalancısıym

neden gıtsın kı bence basarılı bı menejer.daumdan ıy o kesın de.su cesıtlı spor sıtelerındekı haberlerın link ini wersende bıze bı baksak nasl olur?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar bu tür haberler tamamen yalan.Çünkü Gerets bunca sıkıntıya rağmen bu takımı buralara getirdi ve yönetim her daim Gerets'e sonsuz şükranlarını sunuyor zaten.Eğer sezon sonu istenilen imkanlar tanınırsa Gerets mükemmel bir takım yaratacak.İnanın!

Exclamation Lütfenn

Quote Originally Posted by lazyboy7
    neden gıtsın kı bence basarılı bı menejer.daumdan ıy o kesın de.su cesıtlı spor sıtelerındekı haberlerın link ini wersende bıze bı baksak nasl olur?
    Arkadaşım Bu sitelerin ismini direk wermek forum kurallarına aykırı!!!!!

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

hayatta inanmam... adam çok iyi yaa parasız takımı nerelere getirdi helal olsun walla..

isim wer diye bısey solemedım.link wer dedim.ayrıca ıspatlayamayacagın seylerı yazmasan ıytı olucak ıtıbarın zedelenıcek sonra

Quote Originally Posted by İsildur
    Arkadaşlar bu tür haberler tamamen yalan.Çünkü Gerets bunca sıkıntıya rağmen bu takımı buralara getirdi ve yönetim her daim Gerets'e sonsuz şükranlarını sunuyor zaten.Eğer sezon sonu istenilen imkanlar tanınırsa Gerets mükemmel bir takım yaratacak.İnanın!
    ronaldınho arkadasımız tam emın deılım dıyor kısının yazısına saygı duy lutfen '' bu haberler yalan'' !!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Haber yalan bence daha yeni GSli bi yönetici bu sene kaçıncı olursak olalım seneye de GERETSleyz dedi ben duyduğuma inanırm
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Abuniss saol yaw

Nesil
    2006

bence gitemli fenerbahce derbisini önemini bilmeyen bir menejerin Türkiyede işi yok adam öyle bir maça ferhat ve uğurla başılıyor cihan ve ergün dururken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber yalan.Bence de Gerets önemli hatalar yaptı ama istikrarı yakalamak istiyorsak Gerets'le devam etmemiz lazım.

ister inan ister inanma Enesao...Arkadaşlar size Gsli bi arkadaşla aramızda geçen diyaogu yazmak istiyorum
    Dünyanın en karizmatik insanı 1 ben 2 Eric Gerets
    Bence GSliler için Gerets kalmalı çünkü başka gururlanacak şeyleri kalmıcak
    Bana sorarsanız Ericle gorukla olmaz bu işler

esrarkeşle oluyo da eric le niye olmasın??

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    ister inan ister inanma Enesao...Arkadaşlar size Gsli bi arkadaşla aramızda geçen diyaogu yazmak istiyorum
    Dünyanın en karizmatik insanı 1 ben 2 Eric Gerets
    Bence GSliler için Gerets kalmalı çünkü başka gururlanacak şeyleri kalmıcak
    Bana sorarsanız Ericle gorukla olmaz bu işler
    beğenmediğin eric gerets parasız takımı nerelere getirdi görüyosun değilmii...
    fenerbahce de bize her sene parayla saadet olmadığını gösteriyorr..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by lazyboy7
    esrarkeşle oluyo da eric le niye olmasın??
    evet neden olmasın söle bakam sezerinho???

bence bu olasılığı tartışmak bile saçma olur. GS yönetimi GERETS e tüm olanakları verdimi ki GERETS Tam Kapasite çalışabilsin. Şu duruma göre iyi ama doğrusu şansının yardımıyla kazandığı çokta maç oldu ve en büyük eksikliği oyuncularını İYİ MOTİVE edemiyor...

Geretes gitmez Geretse çamur at ey fenerli kardeşlerim bugün siz onun sayesinde(!) yerinizde rahat değilsiniz. Gitmesini istemeniz normal ama bu olmayacak boşuna uğraşmayın boşuna parçalamayın kendinizi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ekoklu3, alicankidd_05, lazyboy son konulardaki ortam gerici mesajları yüzünden 1 hafta yazmama cezası almışlardır.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bugün bazı gazetelerde de yazdı.Gerets iyi bir antrenör.Maddi sıkıntılar içindeki takımı toparlaması ve yarışın içinde tutması en büyük artısı.beni düşündüren final niteliğindeki bütün maçları kaybetmesi.Fenerbahçe maçları olsun,tromso olsun bu tür maçları kaybederek biraz şüphe uyandırıyor.kazanması gereken maçları kazanmadı.ama tabi bu hemen gönderilmesini gerektirmez.en kötü kendisine bir yıl daha süre tanınmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

en nihayetinde dogru karar dualarım kabul aldu en sonunda gerets gider inşallah

Bugün çıkan bazı yayın organlarında, Teknik Direktörümüz Erik Gerets’in, gönderileceği konusunda bir takım haberler yer almaktadır. Daha önce de defalarca tekrar etmemize karşın medya mensuplarının doğruluğunu araştırmadan haber yaparak spekülasyonlara yol açmasını üzüntüyle izliyoruz.

Teknik Direktörümüz Erik Gerets, hiçbir yere gitmemektedir. Gerek Başkanımız, gerekse Yönetim Kurulumuz hocamızın sonuna kadar arkasındadır.

Ligin son üç haftasına girilirken, şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray hakkında ısrarla bu tür asılsız haberler üretilmesinin nedenlerini merak ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

daum kötü bu adam daum dan kötü Bence gs nin basına eski kaptanları bülent gelsin 15 sene bidaha teknik direktör degistirmesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kavara
    daum kötü bu adam daum dan kötü Bence gs nin basına eski kaptanları bülent gelsin 15 sene bidaha teknik direktör degistirmesinler.
    Bülent Korkmaz elbette birgün Galatasaray'ın başına geçecektir ama daha zaman var.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Zaten doğruları yansıtmadığı belli olan bir haberdi, pek inandırıcı gelmemişti bana...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri