Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 13.30 da başlayacak ve DSPOR'dan naklen yayınlanacak.
Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 13.30 da başlayacak ve DSPOR'dan naklen yayınlanacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bolu da moraller düşük.Giresun deplase de kolay deil.Bolu Bİr puan alırsa yatıp kalkıp şükretsin![]()
Giresun'un play-off'a kalma yarışında kendi sahasında puan vermeyeceğini düşünüyorum...Tahminim 1
Tam iddia yorumu gibi oldu ama
Yarın karşılaşma ve bende tribünde yerimi alacağım. Eve az önce geldim ve Giresun'a gelen Bolu kafilesi ile yolda karşılaştım şehir de tur atıyorlardı. Hepsi oldukça gergin görünüyordu ve aralarında yüzü gülen bir kaç kişi vardı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bugün yine hakemlere takıldık.
Öne geçtikten sonra malesef bir türlü skoru korumayı öğrenemedik.
1-0 öne geçtiğimizi maçta penaltı golüyle berabere kaldık.
Maça çok iyi başladık ve ilk yarıda tamamen kontrol elimizdeydi. Bolu'nun atağı bile yoktu. Fabiano kendi çabalarıyla 3 kez kaleyi yokladı hepside çok etkiliydi ama olmadı. Şenolun attığı golde de Fabiano yine ceza sahasına kadar topu taşıdı ve arka direkte bulunan Şenol'a alda at dedi.
Yediğimiz gole gelince ne olduğu belli olmayan bir posizyonda hakem penaltı noktasına yürüdü bu karara Bolusporlu oyuncular bila şaşırdı.
Golden 3 dakika sonra uzun gönderilen topta Pedriel ile kaleci birlikte yükseldi Pedriel kafasının ucuyla dokundu topa ve top ağlara gitti fakat hakem Özgüç Türkalp topa vurduktan sonra havada çarpışan Pedriel ve Kalecinin posizyonunda faul gerekçesiyle golü iptal etti. Oldukça yanlış bir karar sonucu taraftarlar doğal olarak çılgına döndü. Bu dakikadan sonra tek kale mücadele ettiğimiz maçta malesef bir türlü 2.golü bulamadık ve iki takıma da yaramayan bir sonuç ortaya çıktı. Geçen hafta play-off tan koptuğumuzu söylemiştim bu haftada bunu onayladık resmen.
Giresun hakemden şikayetci
Boluspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un genel kaptanı Hakan Karaahmet, ''2 milyon Giresunlu'nun hakkını yiyen hakeme hakkımızı helal etmiyoruz'' dedi.
Karaahmet, gazetecilere yaptığı açıklamada, bariz hakem hatasıyla Boluspor karşılaşmasında 2 puan kaybettiklerini savunarak, ''Giresunspor kulübü yöneticisi olarak bu zamana kadar çok hakem hatasıyla karşı karşıya kaldık ama 'hakem de insandır hata yapar' diye sesimizi çıkaramadık'' diye konuştu.
Başka karşılaşmalarda da hakem hatalarına maruz kaldıklarını öne süren Karaahmet, şöyle devam etti:
''Bundan çok daha facia yönetim gösteren hakemler vardı. Fakat bu maç bizim için çok önemliydi. Bunu rakibimizle oynayamadık. Zaman zaman hakem maçın önüne geçti. Zaman zaman bir hakem, teknik ve taktiği ile yıldırma politikasını bu maçta başarılı bir şekilde uyguladı. Televizyonlarda bu pozisyonlar görülecektir. Bu kadar net olan bir golü vermemek, yani bunu hakeme sormak gerekiyor. Bu kadar önyargılı olunmamalı, 2 milyon Giresunlu'nun hakkını yiyen hakeme hakkımızı helal etmiyoruz.''
''Türkiye Futbol Federasyonu bu konuda ne yapar bilemiyorum'' ifadesini kullanan Karaahmet, ''Biz Giresunspor olarak zaman zaman çok canı yanmış bir takımız. Ama bu karşılaşmada haksızlığı biz hak etmedik. Bıraksınlar biz rakiplerimizle mücadele edelim, onlarla değil. Hakemi Allah'a havale ediyoruz'' dedi.
2 haftadır kuponumu tek maçtan yatıran GiresunLu futbolculara selamlarımı yolluyorum![]()
Gerçekten Giresunun golü verilmedi. Kaleciye faul falan yoktu pozisyonda. Pedriel yükselmişti sanırım. Kaleciye müdahale etmiyor gibi gördüm ben. Yazık oldu.