1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Pilot kulup

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Default Pilot kulup

arkadaslar merhaba pilot kukübü hep otomatıkmı oluyor bız secemıyormuyus ıstediğimizi bir bilgisi olan varmı??

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hayır biz seçemiyoruz.Sadece yönetime talepte bulunuyoruz.Oda 2 3 tane kulüp seçeneği sunuyor sana onlardan seçebiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    arkadaslar merhaba pilot kukübü hep otomatıkmı oluyor bız secemıyormuyus ıstediğimizi bir bilgisi olan varmı??
    Oyunun ilerleyen zamanlarında eğer menajerlik adına büyük başarılara imza attıysan Pilot kulüp seçeneğinin yanında Choosen Team seçimini sana bırakıyor ancak yinede son kararı kulüp yönetimi veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

3. yılımda 2 kere şampiyon olduktan sonra kulup yönetimi bana böyle bir hak verdi. Kulubu kendim seçtim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ben göztepe yi bank asyaya çıkarttım.Bank asyadada ilk sezon 7. oldum ama henüz öyle birşey olmadı.Üstelik ilk sezon gelen başkan bana hiç sormadan Trabzonsporla besleyici kulüp olarak anlaştı

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    Ben göztepe yi bank asyaya çıkarttım.Bank asyadada ilk sezon 7. oldum ama henüz öyle birşey olmadı.Üstelik ilk sezon gelen başkan bana hiç sormadan Trabzonsporla besleyici kulüp olarak anlaştı
    Çok büyük bir başarı değil , zaten kulüp başkanında Trabzonsporu seçerek kulübün şuan için pilot takım bulmaya elverişli olmadığını göstermiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Zamanında burda bi abimiz barcelonanın besleyici takımı olmuştu ve guardiolayla arası çok iyiydi demek ki guardiolaya barcelona öyle bi hak vermiş
    turksportal...

sana sormama gibi bir durumun olduğunu sanmam. Sen isteğini belirtiyorsun, onlarda sana seçenekleri sunuyor, kabul edip etmeme yine senin elinde.
    Ben henüz o mertebeye ulaşamadım ama başarılı olduğunda istediğin takımla bağlantı kurmak için öneride bulunabiliyormuşsun bak bende bunu bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öneride bulunabileceğim arasında Man.City,Milan gibi takımları da gördüm (feeder club olarak) ve Milan'ı denedim.yönetim anlaşmaya varamadı.o yüzden recommended team lerden seçmenizi öneririm.

Mesaj Yetkileri