Lille de gervinho,eden hazard,debuchy,de melo kadroda olmıcaklarmış sanırım fenerde de çok önemli sakatlar var santos da cezalı çekişmeli bir maç olacak.Rakip fener kadar tecrübeli değil fener erken bir gol atarsa buna rakibin tecrübesizliğide eklenince turu alabilir.Eğer uzun süre gol atamazsa çok adamla ileriye çıktımı arkada az adamla yakalanıp gol yiyebilir.Zaten 1 gol yerse maçı çevirmesi çok zorlaşır..
maçta yerimizi alıyoruz.. hep destek tam destek fenerbahçe'm
Özer,Topuz sakat. Santos cezalı sanırım.
Volkan-Önder-Lugano-Bilica-Deniz(Bekir)-Cristian-Emre-G.Gönül-Alex-Vederson-Güiza
ilk 11'ini bekliyorum.
Eğer dün Güiza olayı yaşanmasaydı, Semih'i ilk 11'de çıkartabilirdi Daum.
Lugano yetişecekmiş maça.
Kanatlar çok büyük sorun olacak gibi geliyor bana.
Herşeye rağmen Lille'nin büyütülecek bir takım olmadığını düşünüyorum ve turu çok rahat bir şekilde geçeceğimize inanıyorum![]()
Son yılların en iyi futbolunu oynuyoruz ama skora yansıtamıyoruz umarım bu kez yansıtırız. Rahat bir galibiyet bekliorum. 2-0 alırız inşallah![]()
sahada iyi bir Alex olursa Fenerbahçe gol-goller bulur burası kesin, ama en önemli olan gol yememeleri gerekiyor.
Fenerbahçe eğer ilk maçtaki gibi bireysel hatalar yapmazsa kazanır bu maçı ama rahat kazanacağını sanmıyorum çünkü Lille gereğinden hızlı bir takım ve kontralarla golü bulacaktır...
Screw you guys, I'm goin' home
Fenerbahçe ile Lille'nin çıkma şansı %50 Lille'nin 2 çok önemli ismi İstanbul'a gelmeyecek.Edin Hazard ve Gervinho..Bu avantaj olabilir.Ancak Balmont,Mavuba,Frau gibi önemli isimlerede önlem alınması gerek.Deniz oynarsa zaten asistini yapar söylim.Daum sistemini değiştirmeli bence.
Maçta ilk golü bulan takımın turu geçeceğini düşünüyorum, her iki takımın da turu geçme şansı eşit bence.
Vederson da sakatlanmış ve Lille maçında yokmuş..
Christian'ın durumu da maç saati belli olacakmış.
Kanatlarda kim oynayacak yahu?
Yahu takımda kimse kalmadı Dos Santos'da yok Vederson'da...Daum kanatsız taktik kursun ne diyim..Denizi felan almasında.
Tur için umudum kalmadı resmen.Bu kadar sakat nedir yahu?
Sanıyorum ki, Emre zorunlu olarak bu maç sol açık oynayacak.
Aslında Daum kendinide futbolcularıda zora sokmayıp 4-3-1-2 deneyebilir.
Volkan-Gökhan-Lugano-Deniz-Bekir-Cristian-Emre-Selçuk-Alex-Semih-Güiza.
Yok artık valla olmaz böyle birşey ya..Neler oluyor böyle.İsimiz baya zor Allah yardımcımız olsun.
Daum 1. olarak Lugano iyilesirse Deniz'i sol beke,Guiza'yi da sol açığa koyabilir.Bu mantıklı bir secim olabilir bence.Sağ bekte Bekir önünde Gökhan olur sagda da..
2. Olarak ise Emre'yi sola alır ama bu bana pek mantıklı gelmiyor çünkü ortasahada direncimiz çok düşer ve bu rakibin işine gelir diye düşünüyorum.
İlk seçeneği kullanır bence Daum..
Ama her şartta işimiz çok zor.Allah yardımcımız olsun...
Rakibin kanatları çok etkili, bu nedenle 3 orta saha riskine girer mi bilinmez. Ama sanmıyorum, uzun süreli sakatlık değilse, Vederson yetişir maça.
"YÜCE ATATÜRK"
Biraz dikkatli olabilseydik Fransa'dan bile galibiyetle ayrılabilirdik ama futbolda olsaydı, yapsaydı şeklinde kelimelerin pek manası olmadığından bu maçı ne yapıp edip gerekli skoru bularak kazanmalıyız. Takımda moral bozukluğu var ama Avrupa Ligi ayrı bir platform.
Lille'de muhtemelen Hazard ve Gervinho olmayacakmış. Ayrıca ilk maçta ortasahada sağlam bir görüntü çizen Balmont ve oyuna sonradan giren Cabaye cezalı. Bizim yaşadığımız talihsizliklere gelince; herhalde bu kadar şanssızlığın altından ancak Barcelona çıkabilirdi. Bir takımda kanat oynayabilecek tüm oyuncular sakat olur mu yahu ? Lugano yetişirse muhtemelen Deniz sol bekte oynar ama önünde kim oynayabilir hiçbir fikrim yok. 4-3-1-2 sistemini de birkaç kez denedik ama pek becerebildiğimiz söylenemez.
Asker uğurlaması nedeniyle maalesef izleyemeyeceğim maçta Fenerbahçeme sonsuz başarılar. İnşallah Liverpool maçlarını izlemek kısmet olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk maçta Güiza yerine Semih olsaydı ordan avantajlı bir skorla dönebilirdik.Fakat olmadı ama şimdi geçmişi konuşmanın boş konuşmakdan bi farkı olmaz..
Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı umuyorum.Ama turu geçebileceğimiz bir galibiyet olursa çok daha iyi olur..
Fakat şöyle bir hataya düşersek işimiz gerçekden zor.Eğer golü buluktan sonra skora yatarsak işimiz iş yine hüsranla karşılaşabiliriz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
.......... Volkan Demirel............
Bekir.....Bilica....Önder(Lugano)...G.Gönül
.......Deniz...Selcuk...Emre.......
..................Alex..................
........Güiza...........Semih.......
Şeklinde olabilir kadro christian da vederson gibi oynayamazsa... Ya da Semih ortasahaya alınıp denizin yerine gökhan ünal forvete geçebilir.. Çok da iyi olurMadem onların en önemli2 yıldızı yok, atabileceğimiz kadar gol atmalıyız bence. Nasıl olsa 1 tane yeriz en az. 1-0 bitmez bu maç.. Tur atlarsak 2-1(penaltılar) 3-1 4-2 vs.. olur
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
gökhan ünal'da yok ki bu maçta gerekirse alt yapıdan oyuncuları oynatsın gökay'ı mesela ama gökhan gönül emre sag ve sol açık olarak çıkarsa futbol cahili derim ben o kadroyu kurana
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Deivid takımla çalışmalara başlamış.Yedek başlar herhalde.
Vederson,Cristian ve Lugano'da yarin oynayamayacaklar..Daum basin toplantisinda soyledi az once..Deivid'de yedekte olacakmis..