yeni bi patch çektim efsane başkan fenerin favori personali çok hoşuma gitti![]()
yeni bi patch çektim efsane başkan fenerin favori personali çok hoşuma gitti![]()
cok gercekci bi yamaymıs![]()
vaybe şaşılacak bir durum
Originally Posted by Navras
Abi bu nasıl bir mantık ya? Dalga mı geçmişler yoksa harbiden öyle bir hata mı yapmışlar acaba?
Eleştirmek bize düşmez.Olur böyle hatalar o kadar emek verliyor o yamalara.Amma velakin normal bi user da dalgasına çıkarmış olabilir...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
o Patchi kesin fanatik bi Fenerli yapmistir.
Adayimiz Canaydin![]()
bizim menajerlik oyunlarından beklediğimiz neydi arkadaşlar gerçekçilik her kim yaptıysa tebrik ediyorum bu kadar gerçekçi olur yani bi imkan olsa da bizi ve kendisini düşürdüğü bu durumları özhan başkan da görse
bence de fenerbahceli bir arkadaşın parmağı var bu işte. ama hiç de yanlış sayılmaz...
Garanti bi Fenerlinin parmağı vardır ama Aziz yıldırım gs yi yönetse acıyıpta Canaydın kadar mahvetmezdi kulubü.
Evet ben de katılıyorum. Canaydını çok seviyoruz Önümüzdeki seçimlerde destekliyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
vallahi cok gercekçi bi yamaymış çünkü ancak bu kadar fenere yardım eder bi galatasaraylı artık galatasaraylı mı orasıda malum![]()
kesin kes 1 fenerlidir...
kim yaptıysa yapmış önemli olan gerçeğe çok ama çok uygun olması
artık FMnin tamamen gerçek olduğuna inanabilirizne de olsa özhan başkanı sonuna kadar destekliyoruz.
çok büyük başkan![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Elbette hata değil, küçük bir espri diyebilirimOriginally Posted by Kerim Kerimov
![]()
şimdi yolda geçen Fblilere sorsan kim olsun gs nin başkanı Özhan başkan derler
fenerbahçeli arkadaşlar espri için söylemiş olabilir ama galatasaraylı arkadaşların özhan başkan fenerli demesi gerçekden çok büyük haksızlık özhan canaydın her ne kadar başarısızda olsa hem zamanından hemde parasından taviz veren gerçek Galatasaraylıdır...
nolmuş ya...çok normal bişey...
GS başkan adayımız özhan canaydın
ince bir espri diyebiliriz
güzel bişey
evet bende aynı yanıtı alıyomOriginally Posted by senderson
![]()
özcan canaydının GALATASARAY lılığına bişey dediğimiz yok(tu)...taaki hala başkanlıkta ısrar edene kadar...olmuyor işte kardeşim yapamıyorsun...bırak git...kaldığı sürece onun GALATASARA lılığı da tartışılır hale gelecektir...Originally Posted by kral_67
bu başkandan ne zaman kurtulcaz yarabbim... millet yamalarda bile dalga geçiyor bizimle
arkadaşlar hangi patch bu?
arkadaşım bunun bi resmini yayınlasana![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
en güzelini yapmışşın![]()
özhan bey e demediğim kalmamıştı en son da adnan polat başkan yaptı kendilerini
yahu bi özhan dan bıktım bide rize nin başkanı ekrem cengiz den (adam ben rize ile ilgilenmeye başladığımdan beri başkan(sene 1997-98);takım da istikrarsızın daniskası hani)
şimdi bu özhan başkan bu sefer ektiğimizin meyvesini yiyecez diyorya inşallah başka bişi yemeyiz tobe tobe şimdi iyice hakaret edecem özhan bey e ama site kuralları işte...
bu kadaar gerçekçi bi yama daha önce görmedim![]()
evet yaa bi screenshot olsa çok ii olurdu ha