Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: fm'ye nasıl ve ne zaman başladınız?

Default fm'ye nasıl ve ne zaman başladınız?

Ben kuzenime heveslenmiştim.3. sınıftaydım.bir daha da bırakamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla ben eski serileri bildiğim ve her yeni seriyi takip ettiğim için fm yi böyle tanıdım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben arkadaşımın önerisi ile cm 01-02 oynadım sonra devam ettim

Ben premier manager 98-cm3-ultimate soccer manager ile başladım menejerlik oyunlarına

Talking

ben ilk cm00-01 almıştım ozamandan beri alırım tüm serilerini sektirmemalışkanlık yaptı işte sonra.ilk aldığımda normal fifa gibi oyun sanmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben cm 03\04 ile başladım menajerlik oyunlarına sonra fm 2005 çıkınca fm ye döndüm
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Yanılmıyorsam 1989 yılıydı comodore 64 te track suit manager oyunu vardı sadece ulusal takımı yönete biliyordun süperdi onunla başladım amigada the manager,on the ball ps de lma manager hatırladıklarım fakat amiga dönemimde cm ile tanışmıştım ozamandan bugünlere geldim şimdi fm 2007 çıkmasını bekliyorum.

abi o cm3 ile fm 2006 arasındaki farkları görmek müthiş bir duygu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben cm serisinde başlamıştım walla hatırlamıyorum.

ben cm 01-02 ile başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bende biara oyun alırken baktım canım istedi aldım bidahada burakamadım

Ben Bir CM tutkunuydum... turksportal forumuna takıldıktan sonra FM yi sevdım 4-5 aydır oynuyorum.. ve tiryakısı oLmus durumdayım.

Arkadaş tavsiyesiyle 2000-2001'de başladım.O gün bugündür bağımlıyım hiçbir tıbbi müdahele işe yaramadı

abimin arkadasiyla beraber oynadik bana o baslatti iyikide baslatmis. cm 01-02 den beri de oynuyom

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yıl 2003.
    kuzenim bize gelir..
    bana cmyi kurar..
    hem de hastası olacaksın olum bu oyunun diyerek...
    ben de ona "git işine ne hasta olcam derim"
    ama o yaz günde ortalama 8 saat cm oynarım
    hastasıyım kardeşim..
    o gün bugündür cm ve fmnin...

ben oyun almaya gitmiştim başka oyun yoktu dedim şu fm 2005 te ne almışken türkçe sini de aldım ii ki almışım o gün bugündür oynuok walla

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Dün gibi hatırlıyorum orta son'dayken arkadaşım cm 01-02' cd'sini okula getirmişti o gün bugündür vazgeçilmez tatlı belam oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cm 99/00 ile başlamıştım türkiye ligi bile yoktu sonrası geldi işte...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

4 Sene Önce Pcyi Almıştım - 2 Ay Geçti Cm - Ardından Çıktığı Andan İtibaren FM - O Günden Bugüne Maniak Gibi Oynarız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ben nasıl tanıştığımı anlatayım ilk olarak ben 99/00 le başladım oyunu daha önce bir dergide okumuştum ama pek ilgimi çekmemişti sonra ben fifa 2002 almıştım ama oyun bozuk çıkınca adam bana 99/00 i verdi ilk başta pek anlayamadım ama sonra öğrendim sonra 01/02 cm4 cm03/04 devam ediyordu sonra yapımcı şirketlerin ayrıldığını öğrendim yorumcular yazılarında fm daha iyi diyorlardı zaten önce fm de çıkınca ben de fm kolik oldumbiraz uzun oldu ama benim hikayem bu
    So what?
    Saike

daha önce de oyandım ama beğenmemiştim (çocukluk işte)asıl manada 01-02'den beri oynuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli fm oynuyorum ilk olarak 2001 de başlamıştım halada dewam ediyorum bu oyunun emekliliği yok istediğin yaşa kadar oynayabilirsin

cm 00/01 le başladım... arkadaşta görmüştüm .. bune ya böle yazılar gidip gelio diodum... ama soora hoşuma gitti... eve gelip kurdum oyunu ... hala oynuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Sene bin dokuz yüz çift sıfır... CM 01/02 de başladım.Mahalleden bi arkadaş vardı.Onlarda gördüm ilk.Çok hoşuma gitti.Aldım eve kurdum.Zaten o zamandan beri bizim mahallenin FM danışmanı olduk, FM manyağı olduk.İlk başlarda tabi baya uğraşmıştık..Oooo bizim hikayede baya Dunker inkine benziyo ama nabalım, kader utansın ...

walla bende play stationda Lma managers die bir oyun wardı onla başladım saonra cm daha sonra fm geldi işte öle

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Talking

Quote Originally Posted by __TaYFo__
    Arkadaş tavsiyesiyle 2000-2001'de başladım.O gün bugündür bağımlıyım hiçbir tıbbi müdahele işe yaramadı
    Geçmiş olsun ...Ölürsen toprağın bol olsun ...Allah şifa versin hepimize ....
    Bende cm 2003 2004 den başladım....Ondan önce bu oyunları biliyordum ama strateji gibi falan sanıyordum saçma geliyordu..Zaten strateji oyunlarınıda şurda 4 senedir falan bağımlı hale geldim ...Nefret ederdim onlardann..Varsa yoksa fifa oynar dururdum....

Ben önce CM 'ye başladım bundan5 sene önce..taaki CM 5 i oynayıncaya kadar CM 3 - 4 VE 03/04 ü oynadım,,bir numaralı oyunumdu.CM 5 i oynayınca ve FM 'nin ona üstünlük sağladığını görünce FM 5'i aldım.Gördüm ki hem daha taktik ayrıntılı hep daha çok seçenek var.CM'den gelen altyapımla oyunu oynuyorum...

ben cm 03/04 le başladım sonra manyaa oldum. hatta ilk oynadıımda adamlara ayıp olmasın diye satamıyodum bile.

Arrow

ilk olarak cm3 le demo olarak tanıştım.İlk kez contiune ye basınca oyunun takıldığını bile düşündüm.1-2 dakika sonra oyun menüsü geri dönünce rahatladım.sonra cm3 ü alarak dönülmez akşamın ufkuna daldım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

95/96 ile başladı CM hayatım,sadece ingiltere ligi vardı,man utd yi alır sabahlara kadar oynardım,romario inanılmazdı en yüksek maliyet 12,13 milyon dolarlardaydı oyuncuların,cok güzeldi beckham henüz toydu yetiştiriyoduk

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri