-
Kanatların Görevleri
Arkadaşlar bir sorum olacak hepinize.. Acaba Winger'ları Support olarak kullandığımızda oyuncu nasıl bir oyun sergileyecek, Attack yaptığımızda nasıl bir oyun sergileyecek bilmediğim için böyle bir soru yöneltiyorum şimdiden teşekkür ederim...
-
Support yaptığında top sendeyken atağa katılır, top rakipteyken biraz daha geriye koşarak beke yardım eder. Support=Destek adı üstünde, hem hücuma hem savunmaya destek veriyor. Attack yaptığında ise tamamen hücumu düşünür. Tabi ki support rolü verdiğin bir oyuncu hücuma daha sınırlı bir destek verir. Attack rolü verdiğin sık sık çizgiye kadar iner, rakip ceza alanına girer vs... Yani topla daha çok oynar. Support rolü verdiğin ise topu ayağından daha erken çıkarır, ara pasları, uzaktan şutlar falan dener.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
-
Support topu ayağından çabuk çıkaran, ofansif davranışları pek göstermeyen (şut atma gibi), ara pasları deneyen, pres yapan bir karakterdir.
Attack ise ofansif davranışları gösteren, yine pres yapan, orta açandır.
Ancak support demek daha defansif oynuyor demek değil, yine atak oynuyordur da defansa da yardım ediyordur. Eğer gerçek anlamda defansa yardım etmesini istiyorsan defend'ı seçmen gerek.
-
Teşekkür ederim Abilerim beni çok aydınlattınız
Mesaj Yetkileri