Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Antalyaspor kazanır
So what?
Saike
Hep böyle zor zamanlardan çıkmayı bildi Fenerbahçe. Artık kazanmak zorunda. Buna mecbur. Herkes topun ağzında bu maçta alınacak olası bir kötü sonuç herkesi pimini çeker. Alex olmayacak o kadar eksikle beraber. Gökhan Ünal - Gûiza - Semih çıkar umarım. Emre - Cristian - Deniz ortasahası herhalde onların yükünü çekerler.
Antalyaspor'da Necati çok formda. 2. yarı başladığından beri her maçta hemen hemen golu var. Ona atılan toplara çok dikkat etmeli defans yoksa kötü durumda kalabilirler.
Antalya'nın formsuz Fenerbahçe'den puan alabileceğini düşünüyorum.
Antalyamız alır maçı.
Kazanamazsak bana gore sampiyonluk gider.O yuzden iddiamizi surdurmek istiyorsak mutlaka kazanmamiz lazim.Insallah kazanip cikisa gececegimiz mac olur..
Basarilar takimimiza..
İki hafta evvel, Bursaspor maçından tam üç gün önce Turksportal sayfalarına maç tahmini olarak şunları yazmıştım:
-"Kazanmak zorundayız..Şiddetle üç puana ihtiyacımız var..Ama Diyarbakır maçını da kazanmak zorundaydık..Manisa maçını da kazanmak zorundaydık..N'oldu..Her ikisinde de bir puanı zor kurtardık..Bursa maçında bir puanı kurtarabilir miyiz? Bu savunma kurgusu ve bu oyuncu kadrosuyla çok zor..
Bir takımda Deniz Barış gibi oyuncular yıllardır kendilerine yer buluyorsa.. O takımın kenardan gelen kurtarıcısı Selçuk'sa.. Santraforu Guiza'ysa.. Kimse şampiyonluk masalı anlatmasın..
Oy kullanmıyorum.. Çünkü Fenerbahçe kaybeder diyemem..Dilim varmaz.."
Görünen köy klavuz istemezdi.. Malesef haklı çıktım..
Geçen hafta ise İstanbul Büyükşehir maçından birgün önce yine bu sitede şu tahminde bulundum:
-"Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak.. Her branşta,basketbol başta olmak üzere futbol,voleybol ayırımı yapmadan her branşta Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak..
-Kalecime güvenmiyor,inanmıyorum..Bu maç beni kurtarabilir; ama bir sonraki maç yakmayacağını garanti edemem..
-Defansımın göbeğine güvenmiyorum.. Neredeyse 10 yıldır aynı golleri yiyoruz.. Ajda'nın şarkısındaki gibi; "kimler geldi,kimler geçti.."
-Santraforuma güvenmiyor ve inanmıyorum.. Taraftarın üzerinde psikolojik baskı uygulayarak zorla,iteleye kakalaya sahiplenmeye çalışıyorlar..Ama taşıma suyla değirmen dönmez..
-Hocamın "dahi" olmadığını,hatta ucuz tarafından basit bir "kurnaz" olduğunu ve nabza göre şerbet vererek bize mavi boncuk dağıttığını adım gibi biliyorum.. (Halkımıza mâlolmuş bir tabir vardır: Herkesi saf,kendini akıllı zannedip ucuz numaralarla günü kurtarma derdindekilere "köylü kurnazı" derler..)
-Bu yönetimin her hayal kırıklığı ile geçen sezondan sonra "gereğini yapacağız" diye bizi teselli ettikten sonra ertesi sezon yine aynı hamam,aynı tas durumlarını gördükten sonra artık onlara da inanmıyorum.. Bugüne kadar sadece ve sadece amatör branşlara verdikleri destek için onların orada kalmasını istedim,sohbetlerimde savundum ama "Tanjeviç" skandalından sonra orada da ciddiyeti yitirdiklerini anladım.. Artık herşeyi biz biliriz havasından çıkmaları bu saatten sonra çok ama çok zor..
-Kısacası; bir Fenerbahçeli olarak, bu sezonki kadar karamsar olduğumu hiç ama hiç hatırlamıyorum.. Aragones'li karanlık günlerde bile "yönetim gereğini yapar" umuduyla bekliyorduk.. Artık o ümitte kalmadı..
-Bu şartlarda nasıl yarın Büyükşehir'i yeneceğimizi iddia edebilirim ki? İnşallah yeneriz ama kendimi kandırmak istemiyorum.. Yalanlardan bıktım artık.. Geçen gün Volkan Demirel konuşuyor: "Bu duruma biz düşürdük, çıkaracak olan da bizleriz.." Eline bir metin tutuşturup ezberletmişler, aynı nutuklarla idare ediyorlar.. Çünkü aynı demeçleri geçen yılda kelimesi kelimesine söylediler..[/SIZE]-[SIZE=3]İnanan inansın.. Bu takıma inanmıyorum..Ve bunları söylemek canımı acıtıyor.."
Malesef ki malesef yine haklı olmanın hüznünü ve öfkesini yaşadım.. Tehlike kapıda bas bas bağırıyordu; ama duyan kim?..
GELELİM ANTALYA MAÇINA.. iNŞALLAH BU HAFTADA HAKLI ÇIKARIM..ÇÜNKÜ KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.. O kadar kazanmak zorundayız ki, Daum bile, Guiza bile, hatta kaleci Volkan bile ve hatta Bilica bile buna engel olamayacak.. Peki nasıl mı? Gerçekten bilmiyorum.. sadece kazanmak zorunda olduğumuzu ve hatta sadece ve sadece yeni baştan kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorum.. Ama "şu,şu,şu nedenlerden dolayı" diyecek veri bulamıyorum.. Yani bizi favori kılan bir neden yok..Ama kazanacağız inşallah.. Aksi bir durum mu? Nasrettin Hoca'nın "büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi, hangisini soruyorsun" fıkrasına döner..
Bu hafta beş şubede beş zorlu maçımız var.. İkisini bugün oynadık.. Erkek basketbol takımımız ligin ilk yarısında kaybettiği Karşıyaka'dan,hem de deplasmanda rövanşı aldık ve muhtemel bir playoff eşleşmesinde eşitliği sağladık.. Erkek voleybol takımımız ise lider girdiği haftada, ligin zayıf ekiplerinden Beşiktaş'a 3-2 yenilerek yarışta büyük bir yara aldı..
Yarın bayan voleybol takımımız ligdeki en büyük rakibimiz ve bizden şu ana kadar set alabilen tek takım ünvanına sahip Vakıfbank'la oynayacak.. Bakalım bu defa da set alabilecekler mi? Şaka bir yana, Rusya'dan yorgun dönüyoruz..
Pazar günü 15:30'da bayan basketbol takımımız şampiyonluğun bizden sonraki Mersin'le birlikte en güçlü iki adayından birisi olan Galatasaray'la çok önemli bir maça çıkacak.. Bu bir playoff maçı değerinde.. Zafer Kalaycıoğlu aylardan sonra Caferağa'ya adım atacak..
Ve haftanın kapanışı;futbol takımımız Antalya ile tamam veya -az bir umutla bile olsa- devam maçı oynayacak..
Ben BEŞTE BEŞ bekliyordum ama erkek voleybolcular daha ilk günden arıza çıkardı.. İnşallah BEŞTE DÖRTLE kapatacağız haftayı..
[/FONT][/B][/B][/FONT][/COLOR]
Last edited by yaman76hakanFB : 06.Mart.2010 at 14:55
Büyük ihtimalle Lugano dönüyor. Özer ve Mehmet ise riske edilmeyecek. Cristian ve Gökhan da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar.
Muhtemel kadro;
---------------Volkan
Bekir---Lugano---Billica---Santos
Deivid---Deniz---Emre---Vederson
-----------Semih--Güiza
Antalyaspor bu sezon iyi oynuyor. Veysel ve Necati gibi büyük takımların başına iş açan 2 tecrübeli forvete sahipler. Antalyaspor ile oynadığımız Kadıköy'de 14 maçın 13'ünü kazanmış, 1 tanesinde ise berabere kalmışız. Genele baktığımızda ise; yanlış hatırlamıyorsam, 39 maçın sadece 3 tanesini kaybetmişiz. Kötü gidişe bu maçta yapacağımız bir patlamayla son vereceğimizi umut ediyor ve düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Antalyaspor bana kalırsa kazanamaz ama kesinlikle duran toptan gol atabilir , İnşAllah beni yanıltıp 3 puanla dönerler Kadıköy'den...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu hafta iş daha ciddi. Fenerbahçe bir şekilde galip gelir, çünkü yumurta kapıya dayandı artıkAntalyaspor'da kontrataklarla gol arayacak, bulması da mümkün.
tempolu ve biraz gergin bir maç olacak gibi geliyor bana, sonuçta Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum
Antalyaspor, kazanmaya muhtaç Fenerbahçe'ye fazla direnemez.
Last edited by Del Piero_10 : 07.Mart.2010 at 13:42
Bir zahmet kazanalım, bir futbolcu ile yaptığım görüşmeden sonra bu yıl şampiyonluğu kaybettiğimizi anladım bari, şampiyonlar ligine gidelim.
Antalya'nın yeri biraz rahat fakat son haftalarda hiç de fena oynamıyorlar. Fenerbahçe ise bildiğimiz gibi zaten.
Necati bu maçta da büyük bir iştahla oynayacaktır. Antalya'nın puan yada puanlar alacağını düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O zaman ya ölümsün ya düğünmaçın kısaca özeti bu olsa gerek ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Eğer bu maçı da kazanamazsak yazık olur.. Elimizde sadece Türkiye kupası kalır..
Beraberlikte bile tüm taraftarın inancı kaybolacak.
Bugun Deivid'den iyi bir performans bekliyorum ben.IBB macinda sonradan girdikten sonra iyiydi bence.Eski Deivid'i goremeyiz ama yinede faydali olmasini bekliyorum..
bugün fenerbahçe kazanacak gibi bir his var içimde.lugano oynuyorsa antalya biraz zor gol bulacak
1-1 biteceğini ve golleri Necati ile Semih'in atacağını tahmin ediyorum.
Bugün rakibimiz değil Antalyaspor Barcelona bile olsa kazanmak zorundayız.İyi veya ve kötü oynayalım,hiç önemi yok.Bu akşam yeniden çıkışa geçmemizin başlangıcı olacak galibiyeti almalıyız.
5 puanlık farkın kişisel olarak beni korkutmadığını söylemek istiyorum.Şampiyonluğu kaybetmediğimizi düşünüyorum.Daha kötü durumda geriden gelmeyi başarabilmiştik,yine aynısını yapamamamız için hiçbir sebep yok.
Alex yok,yük Emre ve Deivid'de olacak.Bu futbolcular takımı hücuma iten isimler olacaklar.
Maç hızlı başladı baya...Zevkli olacak gibi![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Andre Santos'un 33. dakikada attığı gol ile Fenerbahçe 1-0 üstün durumda...
I'm back...
Maç 1-1 biter Antalya çok hücumu düşünüyor 1 gol bulabilir.Bursaspor 2 gol yedi ama kazandı Antalya'nın böyle yapmaması için bir neden yok![]()
Fenerbahçe az eksik kadro ile çıktığı her maçta olduğu gibi bu maçta da güzel oynuyor. İnşallah alırız 1-0ın avantajını kullanıp. son 10 maçın 3nde lugano oynamış ve 3 galibiyet almışız, 7sinde oynamamış ve hiç galibiyet alamamışız. Güzel oyun bir yana galip gelemediğimz zamanlarda sebebinin ne olduğu apaçık ortadaO sebeple sakatlık vs olmadığı sürece antalyaspor'a şans vermiyorum.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Antalya salaklığından yedi golüKadıköy'de korner ya da serbest vuruş atarken geride en az 3 adam bırakmanız lazım.Bunu düşünemeyecek kadar basiretsiz mehmet özdilek demekki
Kendine aşırı güveniyor sanırım antalya... Tamam atak yaparsın da körü körüne de atak olmaz.... Eğer bu şekilde devam ederlerse 3-0 FB alır maçı bence.. Veysel'in falan gol atması zor yani... Ancak hızlı bir forvet alıp Necatiyi de biraz geriye çekerek orta alanı kalabalıklaştırırsa belki puan çıkar... Ulen en çok da sağ bekteki uyuz erhan güven'e kıl oldum...ilk yarı boyunca insan bu kadar çok hata yapar mı? Zaten golde de o ilerde kaldı...Neyse bakıcez 2. yarıya ....
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yazzık.. yazzık.. Şu oynanan futbola bakın yaaa.. 1-0 öndeyiz ama neye yarar ki?
Bu taraftarı Bilica'lara, Guiza'lara mahkum edenlere yazzıklar olsun..
Bünyamin Gezer gözlerinin önündeki penaltıyı es geçti.. Bizi böyle hakemlere mahkum eden Federasyona da yazzıklar olsun.. Yabancı hakemse yabancı hakem gelsin kardeşim.. Beceremiyorlar işte.. Yönetemiyorlar işte.. Adamların kalitesi bu..
Kulüpler birliği koltuğuna yapışacağına bu sorunların peşine düş.. Adam gibi bir takım kur.. Madem futbolu çok biliyorsun.. Bu taraftar Guiza'ya, Bilica'ya katlanmak zorunda değil.. Bu ülke bu yeteneksiz hakemleri çekmek zorunda değil..
Last edited by yaman76hakanFB : 07.Mart.2010 at 23:43
Abartmayalım...Biz de bakıyoruz maça... Her düşene penaltı demeye de başlarsanız sonu gelmez ligin... Mehmet Özdilek efendinin aklı başına 82'de geldi...Balili gibi bir adamla başlamak yerine Veysel gibi durağan ve ağır oyuncuyla başlamanın mantığı nedir acaba merak ettim![]()