Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

6 85.71%
  • Berabere biter

1 14.29%
  • Gençlerbirliği kazanır

0 0%
1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gençlerbirliği [24.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Trabzonspor - Gençlerbirliği [24.Hafta]

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gençlerbirliği'ni beğeniyorum fakat Trabzon kendi sahasında bu maçı kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Doll'e sözleşme imzalatıldı. Yani demek oluyor ki, Doll'e güven tam. Gençlerbirliği kötü futbol oynamıyor ama kadrosu kısıtlı. İstikrarı yakalayamadılar. Ama beklentiler de bu yöndeydi.

Demek ki Gençlerbirliği hocada istikrar arıyor. Kuracağı kadronun da temellerini attılar bu sene. Ha bire hoca değiştirerek zaten başarı gelemezdi.

Maça gelince, maç Trabzon'da. Trabzon Avrupa kupalarına katılma iddaası için bu maçı almak zorunda. İbre Trabzon'dan yana ancak her an bir sürpriz de görebiliriz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Trabzonspor son 3 maçından beraberlikle ayrıldı yanılmıyorsam. İstekliler ama son vuruşlar bir türlü gelmiyor. G.Birliği açısından hiç bakmıyorum maça Favorisi Trabzonspor'dur karşılaşmanın.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

1-1 maç şuan burak ve sandro attı

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Trabzon Alır Demiştim Bet'te Ve Son Dakikalarda Gelen Golle Aldı.Ölüp Ölüp Dirilmiştim
    Helal Trabzon
    Aha Ben Bu Yazıyı Göndermek İçin Maçın Bitmesini Beklerken 1 Tane Daha Attılar Ve Benim Yazıyı Direk Göndermemi Sağladılar

Trabzonspor'un 3.golü çok tuhaf olmuş. İçeride 2 kişi var, birine geliyor. Hiç rahatsız eden de yok. Orta kafa gol çalışması gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor top oynamadı bugün. Maçın genelinde Gençlerbirliği üstün olan taraftı. Goller kaçırdı.

Ama son anlarda,Ceyhun'un ve Gabric'in oyuna girmesi bireysel anlamda Trabzonu üstün kıldı ve nitekim goller 88 ve 90+2 de geldi. 3-1 kazandı Trabzonspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gabric' in sağ açık oynamasına bir anlam veremiyorum. Normal şartlar olsa Gabric' ic attığı golde arka direğe kimse gitmez takımda. Ama Gabric sol açıkta olunca böyle gollere rastlıyoruz. 3 puanı 3 golle aldık her ne kadar iyi top oynamasakta.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Burak'ta bazı takımlarda havasını buluyo bazılarında yatıyo. Trabzon'da iyi hava yakalamış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu arada geçen hafta Deniz'in golunde Santos ofsaytsa dün akşam Sandro'nun attığı golde Kahe neydi çok merak ediyorum.

Trabzon'un attığı 2. golden önce açık faul var onuda vermemiş hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Burak'ta bazı takımlarda havasını buluyo bazılarında yatıyo. Trabzon'da iyi hava yakalamış gibi.
    Gol attığına bakma, 2 pozisyona girdi 1i gol oldu, bütün maç sahada yürüdü.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Giray adami tus etmis devaminda bizim gol gelmis Gecen hafta Antalyada verilmedi penaltimiz bu hafta Genclerinki verilmedi bize karsi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hak etmedimiz br maçtı.Şenol hoca sinr etti beni.Teofilo diye adam alıyosun ayagına kadar gidip sora o adamı 5dk oynatmıyosun olcak iş mii.

Mesaj Yetkileri