Trabzonspor kazanır
Berabere biter
Gençlerbirliği kazanır
So what?
Saike
Gençlerbirliği'ni beğeniyorum fakat Trabzon kendi sahasında bu maçı kazanacaktır.
Doll'e sözleşme imzalatıldı. Yani demek oluyor ki, Doll'e güven tam. Gençlerbirliği kötü futbol oynamıyor ama kadrosu kısıtlı. İstikrarı yakalayamadılar. Ama beklentiler de bu yöndeydi.
Demek ki Gençlerbirliği hocada istikrar arıyor. Kuracağı kadronun da temellerini attılar bu sene. Ha bire hoca değiştirerek zaten başarı gelemezdi.
Maça gelince, maç Trabzon'da. Trabzon Avrupa kupalarına katılma iddaası için bu maçı almak zorunda. İbre Trabzon'dan yana ancak her an bir sürpriz de görebiliriz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Trabzonspor son 3 maçından beraberlikle ayrıldı yanılmıyorsam. İstekliler ama son vuruşlar bir türlü gelmiyor. G.Birliği açısından hiç bakmıyorum maçaFavorisi Trabzonspor'dur karşılaşmanın.
1-1 maç şuan burak ve sandro attı
Trabzon Alır Demiştim Bet'te Ve Son Dakikalarda Gelen Golle Aldı.Ölüp Ölüp Dirilmiştim
Helal Trabzon
Aha Ben Bu Yazıyı Göndermek İçin Maçın Bitmesini Beklerken 1 Tane Daha Attılar Ve Benim Yazıyı Direk Göndermemi Sağladılar![]()
Trabzonspor'un 3.golü çok tuhaf olmuş. İçeride 2 kişi var, birine geliyor. Hiç rahatsız eden de yok. Orta kafa gol çalışması gibi.
Trabzonspor top oynamadı bugün. Maçın genelinde Gençlerbirliği üstün olan taraftı. Goller kaçırdı.
Ama son anlarda,Ceyhun'un ve Gabric'in oyuna girmesi bireysel anlamda Trabzonu üstün kıldı ve nitekim goller 88 ve 90+2 de geldi. 3-1 kazandı Trabzonspor.
Gabric' in sağ açık oynamasına bir anlam veremiyorum. Normal şartlar olsa Gabric' ic attığı golde arka direğe kimse gitmez takımda. Ama Gabric sol açıkta olunca böyle gollere rastlıyoruz. 3 puanı 3 golle aldık her ne kadar iyi top oynamasakta.
Giray adami tus etmis devaminda bizim gol gelmisGecen hafta Antalyada verilmedi penaltimiz bu hafta Genclerinki verilmedi bize karsi
hak etmedimiz br maçtı.Şenol hoca sinr etti beni.Teofilo diye adam alıyosun ayagına kadar gidip sora o adamı 5dk oynatmıyosun olcak iş mii.