Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

1 14.29%
  • Berabere biter

2 28.57%
  • Denizlispor kazanır

4 57.14%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Manisaspor - Denizlispor [24.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Manisaspor - Denizlispor [24.Hafta]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Denizlispor 2 haftadır kazanıyo ve artık oyunculara güven geldi. Kendilerinden emin şekilde atak yapıyolar. Youla - Okan Koç çok formda. Yine aynı şekilde defans hattı iyi durumda.

Son kupa maçında yaşananlardan sonra bu maçta umarım olay çıkmaz. Bursa - Diyarbakırspor maçından çok gölgede kaldı ama bu 2 takım arasındaki son maçta kan dökülmüştü Manisa'nın apaçileri yüzünden. Adamlar otobanda deli gibi taşlıyolar rakip taraftarları.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Denizli seyircisi baya sağlam geliyor bu sefer DenizLi'nin her yerinde yazılı Manisa'yı istila edicez .Manisa'lı tarzanlar mağaralarını terk edip otobüslerimizi taşlamazsa çok iyi olacak .Horozigom yenecek yine .AngeLOVE'den gol isteriz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Manisa'lı taşlıyoda Denizli'li bişey yapmıyo dimi? Bıçaklanan çocuk ne olacak?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Manisa'lı taşlıyoda Denizli'li bişey yapmıyo dimi? Bıçaklanan çocuk ne olacak?
    Mustafa hiç deplasmana gittinmi Manisaya ? Adamlar otobanda yol kenarlarına pusu kuruyo otobüsü gördülermi başlıyolar taşa.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Manisa acımaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Denizli kazanır,Manisa'yı kendine yaklaştırır

Manisaspor'un oynadığı futbolu çözemiyorum ya da futbol oynuyorlar mı? Denizlispor'sa tam tersine toparlanma sürecinde. deplasmanda da olsa yükselen formuyla 1 galibiyet daha almaları mümkün.

Manisasporlu Mehmet Güven'in müdahalesiyle Güray Vural'ın ayağı 4 yerinden kırılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Güray o kırıkla kolay kolay ayağa kalkamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Güven ne ara mağarasını terk etti de sahaya girdi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Güray'ın ayağı ben Denizli'deyken yine kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yazık oldu Güray'a

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu Güray'ın ayağı ben Denizli'deyken yine kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yazık oldu Güray'a
    Düzeltme yanlış hatırlamışım Güven Varol'muş ayağı kırılıan önceden onunki de bir Manisa maçında kırılmış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç 0-0 bitti.Her iki takım içinde önemli puan kayıbı oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Rakipleri sevindirdiler

Alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadeleden galip çıkmadı.
    var wid=107,gid=2027;rp_standart(405822,456754,'http://crm.bilyoner.com/crm/cfa.jsp?siteId=107&page=kampanyalar/bilyonerShoptanHediyeCeki.jspx','http://95.211.129.197/res/2010/3/5/300x250_f445.swf',300,250,'swf','transparent',99,' clickTAG') Geçen hafta Diyarbakırspor'u yenerek biraz olsun nefes alan Manisaspor'la geçtiğimiz haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle dinlenerek geçiren Denizlispor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılıp Sivas'ın sahasında yenildiği haftayı değerlendirememiş oldu. Karşılaşma sonunda ev sahibi, 24 puana yükselirken, konuk takım 17 puana çıktı ve umutlarını korudu.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bu ne yahu :/

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Özeti ancak şimdi izleyebildim.Öncelikle Manisaspor daha iyi oynamış bizden .İlk yarıda Kalabané'nin Angelov'a " gel aga bi el ense çekelim " dercesine ensesinden tutup ittirmesi ceza alanında jeneriklik bir uçuşa sebep olmuş Angelov'da.Mehmet Güven'in ise yanlış spor dalında değerlendirildiğini fark ettim , ceza alanını voleybol sahası , futbol topunu voleybol topu sanmaya başladı . Güray'a hayvanca giren ne olduğu belirsiz varlığa ise söyleyecek bir şey bulamıyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Özeti ancak şimdi izleyebildim.Öncelikle Manisaspor daha iyi oynamış bizden .İlk yarıda Kalabané'nin Angelov'a " gel aga bi el ense çekelim " dercesine ensesinden tutup ittirmesi ceza alanında jeneriklik bir uçuşa sebep olmuş Angelov'da.Mehmet Güven'in ise yanlış spor dalında değerlendirildiğini fark ettim , ceza alanını voleybol sahası , futbol topunu voleybol topu sanmaya başladı . Güray'a hayvanca giren ne olduğu belirsiz varlığa ise söyleyecek bir şey bulamıyorum .
    Kelimelere dikkat edelim isterseniz...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kelimelere dikkat edelim isterseniz...
    Güray'a giriş insanca ise insanlık nereye gidiyor diye sorarım sana alican .

Tebrikler Manisa..Denizli'de dusuyor yavas yavas..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Denizli'nin hakkı yenmiş. Mehmet Güven'in hareketine penaltı çalmamış hakem. Angelov'un pozisyonunda Kalabane çok dengesiz giriyo ama Angelov kendini atmaya hazır gbiydi o yüzden vermedi. Güray'a yazık oldu. Çok genç geleceği olan adam ayağı kırıldı ve sezonu kapattı. diyarbakır'da atılan taşlardan hakem yaralandı dün Manisa'da Özgün'e taş geldi bakalım kaç maç gelecek. Ceza ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mehmet Güven'in pozisyonunun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok. Ama Güray'a çok dengesiz girmiş. Hakem iyi bir maç yönetmiş...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Denizlispor için ne kadar iyiyse Manisaspor için de o kadar kötü oldu bu beraberlik. Şimdi Manisa'da strese girdi. En üzücü gelişme de Güray'ın ayağının 4 yerden kırılmasıydı.

Vayy Gene Coşmuşsun Ozzyy Helal Her Geçen Gün Dahada Bana Yaklaşıyon Takıl Bana Yaşa Hayatını

Gene Kurtarmışınız Hadi 1 Puanı Hakan Hoca Efsane Olmaya Doğru Gidiyor. Burdan Kurtulursa Takım Adına Heykelini Yaparsınız Şehir Meydanına

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Vayy Gene Coşmuşsun Ozzyy Helal Her Geçen Gün Dahada Bana Yaklaşıyon Takıl Bana Yaşa Hayatını

Gene Kurtarmışınız Hadi 1 Puanı Hakan Hoca Efsane Olmaya Doğru Gidiyor. Burdan Kurtulursa Takım Adına Heykelini Yaparsınız Şehir Meydanına
    Abi büst yapılsın ilk yumurtayı ben atarım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Denizlispor artık sahasındaki maçlara bakacak,o maçlardan çok az puan kaybıyla ayrılırsa çok büyük ihtimalle ligde kalır.

Mehmet Güven'in yaptığı harekete denilecek bir şey yok,böyle giriş yapan insan bu hamleyi yapmadan önce karşısındakininde bir emekçi olduğunu düşünmeli, aman ben topu alayımda ne olursa olsun diye değil.Böyle kontrolsüz girilmez çünkü girersen bu şekilde denk geldiği an oyuncunun işi biter.

Eskiden Altay'da Yesic vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam,adamın karşısında oynayan kendini hastanede bulurdu. Bu tür futbolcuları görmek istemiyoruz.Futbol sert oyundur ama topa sert bir oyundur,topa sert girmeyi beceremiyorsan ya o hamleyi yapmayacaksın ya da diğerlerinin sağlığı için futbol oynamayacaksın.

Mesaj Yetkileri