Bursaspor
Manisaspor
Berabere
Bursaspor banko kazanır.En az 2 fark bekliyorum Bursaspor'dan.
KAÇ YIL OLDU SAYMADIM, ŞAMPİYON OLMADIK
MEVSİMLER GELDİ GEÇTİ KUPA ALMADIK.
YÖNETİCİ TARAFTAR ELELE VERSİN
ŞAMPİYONLUK KUPASI BURSA'YA GELSİN....
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Rahat kazanırız.
Manisaspor kontra atak takımı. Defansın ortasında Sercan'ı durdurabilecek bir adamları olduğunu düşünmüyorum eğer durdururlarsa İsaac etkili olabilir. Ama Bursaspor kazanacaktır.Yinede küçük bir sürpriz olasılığı var...
I'm back...
Manisa surpriz yapar insallah..
Bursa alır maçı... Anadolu takımlarından hedefsiz kalanlar büyüklere oynadığı gibi oynamıyor Bursa'ya...2-3 tane atar sanırım Bursa...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İlk maçtaki gibi zor bir karşılaşma olacaktır. Hoca defansta İbrahim'i oynatıyor uzun süredir o yüzden Isaac arkaya koşular yapamayacaktır. Biletler çıktığı ilk gün tükendi. Karnaval havasında bir maç olacaktır. İyi bir hava yakaladık bunu devam ettirmek istiyoruz. Zevkli bir karşılaşma olması dileğiyle. . .
Manisaspor'un düşme korkusu olduğu için galibiyetten başka bir şey düşünmeyeceklerdir..Ben Manisa'dan bir sürpriz bekliyorum açıkcası..
Müthiş hava yakaladık, sahamızda da devam ettiririz seriyi, erken bir gol ve rahat galibiyet bekliyorum Kasımpaşa maçındaki gibi.
Konfeti makinaları alındı,Atkı şovlar olacak ve Bursaspor'un futbol resilati.Bu maç kaçmaz..
Bursaspor un en dikkat etmesi gereken maclarindan biri , hava girdiler , isi ciddiye alirlarsa manisa yi rahat yenerler ama nasil olursa yenicez diye gereksiz bir havaya girerlerse hersey olabilir bu macda
Bursa en az 2 farkla alır.
başlayacam böyle işe be! Sercan topu ayağına adığı gibi başlıyolar çocuğu tekmelemeye! 3 oldu aynı ayağına tekmeyi koyup indiriyolar...
Manisaspor çok mahkum oynuyor, sürekli pas hataları yapıyorlar. Bu maçtan puan alamazlar bu oyunla.
Adamlar sanki yazdığımı okudular, hücumu düşünmeye başladı Manisa xD
Bursaspor Ivankov'un penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti..
Gol Ivankov . . .
Bursa Attı
Çok acemice bir hareket yaptı Manisalı oyuncu.
1-0 ivankov
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ivankoooov!! süpersinvallahi korkmaya başlamıştım, son 10 dakika çok iyi oynadı Manisa, özelikle Güven Varol ve Isaac etkiliydi. çok güzel oldu bu devreye 1-0 önde gidiyoruz.
Su Burak ne bicim bir adam yahu.Her hareketi zarar.Bank Asya'da bile oynatmazlar bu adami.Takima yazik etti.Cok iyi oynuyordu Manisa..Bundan sonra isleri zor..
Valla bu Bursaspor korkutuyor adamı, şampiyon olacaklarına inanmaya başladım..
ilk yarinin son 15 dakika manisa cok etkili bi oyun oynadi , ama 2 takiminda gol pozisyonu yokdu cok kisir bir mac derken 45. dakikada penaltidan atti bursa ilk yariyi onde bitirdi , bakalim 2. yari neler getiricek
Maç öncesi Kurtlar Vadisi müziğinde Atkı Şovu güzeldi![]()
Manisaspor beraberliği yakalarsa iyi olacak 2. yarıda..
ikinci kez hatalı sarı kart çıkarıyor hakem... ilk yarıda faul bile yokken Kalabane'ye bir sarı çıkardı, şimdi de İbrahim kart gördü, halbuki topa elle müdahale eden Isaac...
ismail giriyor![]()