Kasımpaşa
Beşiktaş
Berabere
(/s)
Denizlispor fırsatı tepti ama aynı oyunla karşılaşırsa Kasımpaşa acımaz Beşiktaş'a. En az GS-Kasımpaşa maçı kadar güzel olacağını düşünüyorum bu karşılaşmanın.
sonuca gelirsek Yılmaz Hoca bir çelme daha takabilir Beşiktaş'a.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Kasımpaşa çelmeler , Bobo atar . 0-1.
Besiktas kazanir. Kasimpasa nin form dusus devri basladi
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bilet fiyatları belli oldu mu? 50-60 olur heralde (:
Paşa'dan süpriz bekliyorum 2-0 (Yekta'nın golü var).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gönlüm Paşadan Yana Paşa Sever Beşiktaşı Allahın İzniyle İnşAllah Paşa Alır
Zirveyi takip ederken şu sıralarda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok.Kasımpaşa bu sezon ligin flaş ekiplerinden birisi.Pozitif futbol sergiliyorlar.Kısacası tehlikeli bir takım.Ancak biz de son zamanlarda formdayız.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Ancak nasıl bir maç olacağı hakkında bir fikrim yok.Umarım yanılmam ve 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz.
So what?
Saike
Beşiktaş,Denizlispor maçındaki gibi oynarsa Kasımpaşa affetmez bence.Ama farklı bir oyun ortaya koyarlarsa BJK'nin kazanma oranı daha yüksek.BJK'de moraller yerinde olduğu için %60 daha yakın taraf galibiyete..
8 Kasımpaşa 4 Beşiktaş, içimizdeki Kasımpaşalıları da yener Mustafa Denizli![]()
10 Kasımpaşa - 4 Beşiktaş .Herhafta yenersen böyle süpriz bekler her hafta millet tabi
![]()
10'a 5 olmuş
Maçı yine tek farklı skorla Bobo yada Holosko'nun atacağı golle kazanacağımızı düşünüyorum...
Gollü beraberlik bekliyorum..Skor tahmini 2-2..
Kasımpaşa'yı yenemezsek zaten şampiyonluğu falan düşünmeyelim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kasımpaşa kazanabilir ve inşallahta kazanacaktır...
I'm back...
Dedemin eskiden başkanlığı yaptığı kulüp olan Kasımpaşa'yı destekliyorum. Benim Türkiye'de ki ikinci takımımdır.
Defansda Ferrari ve Sivok'un olmayacağı yazılıyor. Eğer bu iki isim oynamassa Beşiktaş kazanamaz.
Kim demiş yahuNe kart var ne sakat neden olmasınlar ki ?
![]()
bjk kazanır benim iddaa kuponumda ilk maçtan gitmez güzel oran vermişler kezakasımpaşanın defansı çok kötu bjk gol bulur bjknin defansı cok iyi paşa gol bulamaz 0-2 skor tahminim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
107. yıldönümünde Kasımpaşa'ya karşı bir galibiyet hediye eder futbolcular camiaya. Rahat kazanırız diye düşünüyorum. Zira böyle ucunda bir şey olduğunda topçular gaza geliyor. Misal Kayserispor deplasmanı Tello'nun Şili depremi sonrası performansı gibi.
İyi gazlanan bir Beşiktaş Kasımpaşa'yı geçecektir.
Mustafa hoca son haftalardan farklı bir kadro çıkarmış.Umarım planları tutar.
Kasımpaşa
Murat
Keller
Ergün
Merthan
Koray
Emre Toraman
Yekta
Murat
Moritz
Gökhan Güleç
Cenk
Beşiktaş
Rüştü
Ekrem
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Ernst
Necip
Tello
Holosko
Yusuf
Bobo
Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mart.2010 at 20:14
So what?
Saike
holosko cok net kaçırdı.
hakemin kronometresi 4-5 dakika ileri gidiyor galiba45 olmadan bitirdi maçı
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Holosko ile 2 net pozisyondan yararlanamadık.İlk yarıda başka göze gelecek pozisyon yok.Daha üstün olan taraf biz gibiyiz.Umarım ikinci yarıda maçı koparacak gol/golleri bulup kazanırız.
So what?
Saike
farkli maclari izliyoruz herhalde BJK nin 2 tane kontra atagi disinda topa hakimiyeti yok , macin en iyi adami Ferrari zaten buda bir cok seyi soyluyor ilk yari hakkinda , Kasimpasa yi top oynama istekleri icin tebrik etmek gerekiyor , biseyler yapmaya calisiyorlar surekli , Besiktas in bu macda Denizli macindaki sansi tutmazsa puan alamiycak gibi gorunuyor , BJK nin bu futbolla ilk 3 e girmesi cok zor gozukuyor