Fenerbahçe
Gaziantep
Berabere
(/s)
Hep destek tam destek Cumartesi KADIKÖY'DEYİZ...
Kazanacağız...
Fenerbahçe bu kez kazanır. 2-0 ya da 3-1 diyorum, Guiza'dan da gol bekliyorum![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Çok Kolay Bir Maç Olmayacaktır Kanımca Bu Maçtan İddaadan Sürpriz Bekliyorum.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
FB kazanır bu hafta...İnşallah kazanamazlar ama bence kazanacak
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kazanırız kazanırız-da.
''da''sı var işte, herkes biliyor. Yazmama pek lüzum yok.![]()
Ligin sonuna yaklaştıkça puan kayıplarının telafisi zorlaşıyor. Bu maçı öyle ya da böyle alıp Bursa ve Galatasaray'ın puan kaybını beklemeliyiz. Ondan sonraki haftada da zaten çok kritik bir derbi var. Bu maçta herhangi bir puan kaybı olması durumunda bizim için derbinin bile şampiyonluk anlamında pek önemi kalmayabilir. Geçen hafta sabırlar en sona dayandı, bu maçtaki olumsuz bir sonuç halinde büyük bir patlama olabilir. Ama ben bu maçta puan kaybedeceğimize ihtimal vermiyorum.
Alex ve Özer dönüyor. Sakat olan Cristian'ın yerine de umarım Deniz oynar. Lugano'nun dönüşüyle defans rayına otursa da hücum anlamında sıkıntılar başladı. Alex ve Özer gibi skora etki edebilecek 2 ismin bu maçta takıma katılacak olması, tribünlerin desteğiyle birlikte hücumdaki kıtlığı bozacaktır. Skor tahminim; 2-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3 puandan başka bir seçenek düşünmek istemiyorum
Hücum anlamında daha güçlü olacağımız bir maç olacak.Şansımız çok az da olsa devam ediyor.Bize düşen kalan bütün maçlarımızı kazanmak.Sonrasında rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyeceğiz
Herşeye rağmen Cumartesi akşamı bende Kadıköy'de olacağım.Hep Destek Tam Destek !
Henüz kaybedilen bir şey yok, son oynanan derbiden sonra Beşiktaş'ın şansı kalmadı yorumları yapılıyordu şimdi Galatasaray'ın arkasına yerleşti.
Bu nedenle bu maçtan çok haftaya oynanacak derbi maçı daha çok önemli. Oyunculaar da bunun bilincinde olup, bu maçı kazasız geçip, derbiyi düşünmeye başlarlar.
Maç günü yaklaştığında, oynayabilecek oyuncular hakkında daha doğru tahminler yapabiliriz. Taraftar son maçlarda takım çok kötü gitse de sürekli takımın yanında. İçeride oynanan son maçlarda stadın doluluğu, son Gençlerbirliği maçındaki taraftar, bu maçta da taraftarın stadı büyük ölçüde dolduracağını düşünüyorum, çünkü 4 hafta sonra çok değişik yerlerde olabiliriz, taraftar da bunun farkında, Gaziantep-Galatasaray-Kayseri ve Ankaraspor.
"YÜCE ATATÜRK"
Hiçbir şey belli olmayacak Fenerbahçe matematiksel olarak şansını kaybetmediği sürece.
Ama Gaziantep güçlü bir ekip, sanırım Fenerbahçe'nin galibiyet serisini onlar sonlandırmıştı.. Tahminim beraberlik, olmazsa da Fenerbahçe kazanacaktır.
Fenerbahçe'nin zorda olsa 1-0 2-1 gibi tek farklı bi skorla kazanacağını düşünüyorum.
Bu maçtan beraberlik bekliyorum...Sonuçta kim kazanırsa kazansın zevkli bir maç olacak dahi Daum'dan yine sürpriz kadro beklenir..![]()
Futbolcularımız inanmıyor, bizat öğrendim. Bu nedenle ümit bağlamayın. Ben bu maçda Antalya ve Gençlerbirliğinde olduğu gibi ölümüne yatarız. Alex'in sayesinde galibiyet getirecek golü atar. 1-0 kazanırız. Daum'un dediği gibi kalan maçlarımız 1-0 bitsin şampiyon oluruz(!)
Cumartesi Kadiköydeyim inşallah..Takımımızı inşallah galibiyetle Sami Yen deplasmanına uğurlayacağız..
Basarılar Fenerbahce'm..
Rıdvan Dilmen'den altıntı yapıyorum; Lille(bende bu maçta oradaydım), Antalya ve Bursa maçlarında stadyum tamamı doldu. 150bin yakın taraftar izledi. Eğer futbolcular taraftarın yarısı kadar insansa bu takım her maçı kazanır. Olayın özeti budur.
Ben şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama; kendime yediremediğim için bir ümit besliyorum. Bu maçı kazanır ardından Galatasaray'ı yenersek bundan sonraki her Kadıköy'de oynanan maça gideceğim. Böyle bir yemin ediyorum.
Fenerbahce bence hem bu maci alir, hem de haftaya GS'yi yener. Iyi futbol oynar mi bilemem, ama boyle bir his var icimde nedense.....
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
0-3'ten 4-3'e gelir yine.
Yani o maç gibi Fenerbahçe her durumda kazanır.
Kazanma ihtimalimiz var... Fenerbahçe olarak KAZANIRSAK fazla şaşırmayacağım... (O kadar kızgınım ki takıma; ironi yapmadan yorum yazma şansım yok malesef...)
Sonrası?... Mehteran bölüğü gibi yola devam... İki ileri, bir geri... Kim tutar seni?.. (Ne hallere düştük YaRabbi ?.. Şu futbol takımını üç yıl şampiyonluk sözüyle kuranların yaptığına bakar mısın? Artık Antep'i 3-0 geriden gelip 4-3 yendiğimiz maçın hatırasıyla övünür olduk... Durmak yok; Brezilyadan oyuncu aramaya devam... Alexin fikrini almayı unutmayın...)
alacağız almak zorundayız !
beyler var mı maça gidenler ben türk telekomdayım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Etkilenmeleri gereken birçok şey varken bu kadar senedir etkilenmeyenler, ondan da etkilenmezler malesef.
Kesinlikle katılıyorum. Taraftar olarak her zaman umut taşıyoruz şampiyonluk için ama takımda herhangi bir ışık göremiyorum.
Birkaç gündür FBTV'de 2001'deki 4-3'lük maçın görüntüleri dönüyor. Taraftarları gaza getirmeye çalışıyorlar sanırım. Destek olursanız yapar takım gibisinden. Takıma bakıyorum, gülüyorum. Bunlar mı yapacak diye.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...