Ankaragücü
Kayserispor
Berabere
(/s)
Ankaragücü mü? Berabere biter1-1 yeter.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ankaragücü'nde ciddi organize eksikliği var..Takımda 11 tane birbirini tanımayan adam var gibi..Hani halısahada adam toplayarak gidersiniz de orada takım kurup maça başlarsınızya,aynen onun gibi oynuyor özellikle Vittek-Vassel ikilisiBu sorunu aşabilirlerse Ankaragücü kadro kalitesi olarak ilk 6 sıraya oynar... Ama bu maçta ne olur bilmem...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kayserispor bu maçı alıp toparlanır bence.A.Gücü'nün de şiddetle puana ihtiyacı var ama 1-0 Kayserispor alır. (:
2 sezondur çok büyük şanssız sakatlıklar yaşıyor takımın bir an önce toparlanması gerek avrupa için çok zor bir maç umarım kazanırız
Gerçekten tam bir beraberlik maçıAnkaragücü'nün son 9 maçta 7 beraberlik alması ve Kayserispor'unda savunma takımı olması bu ihtimali çok kuvvetlendiriyor...
Skor Tahminim 0-0,en fazla 1-1 olabilir.
Cangele olmazsa zora girer Kayseri. Takımı hucuma çıkaran tek oyuncu Cangele.Kayseri'de şok haber ; Ligin ikinci yarısında sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı büyük sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Ankaragücü maçı öncesi yeni bir şokla karşılaştı. Eren, Toledo, ve Hakan’dan sonra takımın yıldız ismi Cangele’nin de sakatlanması moralleri alt-üst etti. Arjantinli oyuncu, pazar günkü karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılıyor.
Rahat alır Kayseri , haftalar sonra patlama yapacagını düşünüyorum Kayseri'nin...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kayseri'nin yenmesi lazım çünkü onlara yatırdım parayı![]()
Ben hep diyorum arkadaş ortamında. Kayserispor = Makukula/2. Makukula varsa en az 1 gol atarlar. İddiacılar için seçenek 2-3 gol. Skor tahminim 1-1. Goller Vittek-Makukula.![]()
I'm back...
3-0 oldu maç, yine Vittek.
dk 82'de Vittek 3 yaptı,Çoştu Ankaragücü
Bırakın İşi Gücü Saldır Ankaragücü hopaaa![]()
İso Abi
Ankaragücünün sorunu takım olamamaktı geçen zaman içerisinde iyi bir birliktelik ve istikrar ile umarım bu sorunlarını da hallederler. Ankaragücünün ligin kalan dönemlerinde çok zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.
Kayserispor'a gelince bizi yenip liderliğe oturmuşlardı ancak liderlik Kayseri'ye pek hayırlı gelmedi. Biz o maçtan sonra mağlubiyet yüzü görmedik, Kayseri ise galibiyet yüzü göremedi.
Makukula üzerine yapılan sistem bir yerden sonra fena halde düşüşe geçti. . .
Ah be Ankaragücü hepte böyle güzel kuponlar yapınca yatırıyorsun beni.Vittek kendini bulmuş
![]()
Ankaragücü seyircisiz maçta ceza mı alacak yani![]()
Tebrik ediyorum Ankaragücü'nü ateş hattından kurtulmak için çok önemli bir galibiyet elde etti. Vittek'in iki gol atması çok iyi oldu. Ankaragücü'nden böyle farklı bir galibiyet beklemiyordum.
Ankaragücü'nün oldugu her yerde olay cıkar arkadaslar![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
vay anasını ya ankaragücüne bak sen![]()
Vittek iyi oyuncu yahu..İyi isler yapar daha Ankara'da..