Diyarbakırspor
Antalyaspor
Berabere
(/s)
Necati-Veysel ikilisi çok formda, Antalyaspor favori.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Cuma gunu karar verilcekse bu mac belki oynanmaz bile![]()
Gönlümüz Antalya'dan yana...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Antalyam alır maçı..
Diyarbakır döve döve alır bu maçı..
Katılıyorum Harold'a hiç de hoş olmamış dediğin..Küme düşürülmicek bence diyarbakırspor,1-0 belediye lehine verilir..Bu maç çok zor geçer ama diyarbakır artık toparlanamayabilir, bu olaylardan futbolcularda çok etkileniyor. Antalya puana yakın..
Mert abi bi yöndende doğru söylemiş aslında.Böyle taraftarı olan bir kulüb hala maçlarını seyircili oynuyor.Bakınız İBB maçı aldılar Diyar seyircisini ne oldu maçı bastılar.
Antalyaspor rahat kazanır bence büyük ihtimal maç oynanır heralde..
Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu bu durumdan futbolcuların psikolojik olarak kötü etkilendiğini düşünüyorum.Herşeye rağmen kaybetmek istemeyeceklerdir,Antalya erken bir gol bulursa maçı kopartır.Yoksa berabere biteceğini düşünüyorum.
5-6 kişi Diyarbakırdan ayrıldı galiba Antalya maçı alır.Keşke Antalya'da olsaydı maç keşke.
Antalyaspor kazanır.İyi form tuttular.
Antalya'nın 2.20 oranı var 2 oynadım umarım kazanır Antalya![]()
2.20?! hemen bi koşu gidip kupon yapmam lazım, kaçmaz bu![]()
Antalya'nın iddaa'da ki oranı çok güzel, bu yüzden oynadım eğer bu maçtan yatarsam çok üzülmez. Çünkü; riske girilebilecek iyi bir oran vermişler. Diyarbakır, aylardır kazanamıyor. Kaldı ki aynı süreçte Antalya sadece iki maç kazanabilmiş ama; Antalya pozitif futbol oynamaya çalışan ve kafası rahat olan bir ekip. Antalya'dan bu gün 1-0 skorla bitecek bir galibiyet bekliyorum.
Ben x-2 verdim her ihtimale karşı.
dk 12 Durum 0-0
İlk yarı 0-0 sona erdi.
hadi be Antalya at bir gol sevindir şu garibi![]()
Diyar 1-0 önde Penaltıdan Erhan'ın attığı golle...Şuan dk 87 ve Antalya'da Sedat 69'da Kırmızı kart gördü...Malesef Kasım Abi
Benide bu maç yatırdı. Tebrikler, Diyarbakırspor'a. Ligde kalmak için önemli bir galibiyet elde etti.
Ve bitti maç...Tebrikler Diyar
yuh bee ne kupon yapmışım bütün maçlarım yatmış '85 ten sonra
D.bakır- Antalya 2 dedik, 1 bitti...
Manisa-İBB 0 dedim 1 bitmiş gol dk 87'de...
Buca-Karabük maçına 10 açık verdim 2 bittibirde karşılaşmada 90+kaç oynandı bilmiyorum maçkolik'ten takip ediyordumuzunca bir süre 90.dakika diye gösterdi
![]()