1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Bülent Korkmaz'ı Gönderdiler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Bülent Korkmaz'ı Gönderdiler

Azerbaycan'ın Baku takımını çalıştıran Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiği bildirildi.

Azerbaycan'ın spor haber portalı Apasport.az'ın verdiği habere göre, Bakü takımı yetkilileri Bülent Korkmaz'la çalışmayacaklarını açıkladı.

Bülent Korkmaz'ın istifaya zorlanmasının son haftalarda alınan kötü sonuçlar olduğu belirtilirken Bakü takımını bundan sonra kimin çalıştıracağı konusunda herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

LigTv'de İstifa Ettiği söyleniyodu ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Korkmaz istifasını verdi!
    Sivas iddialarını yanıtladı!
    (SPORX ÖZEL HABER) Azerbaycan'ın Baku takımını çalıştıran Bülent Korkmaz görevinden istifa etti.

Azerbaycan spor medyasında şok etkisi yapan habere göre Baku kulübü başkanı Hafiz Mamadov'a istifa dilekçesini veren Bülent Korkmaz, başkanın ısrarlarına rağmen kararından vazgeçmeyeceğini belirtti.

2009 yılında Baku takımının başına geçen Korkmaz'ın takımı Azerbaycan Süper Ligi'nde 37 puanla 4. sırada yer alıyordu.

KORKMAZ: "ÖNYARGILI DAVRANILDI"

Bu haber üzerine editörümüz Hilmi Sever'in görüştüğü Bülent Korkmaz, Bakü ile yollarının ayrıldığını doğruladı. Korkmaz, Bakü ile hedeflerinin uyuşmadığı için istifa kararı aldığını söyledi.

Korkmaz sözlerini şöylü sürdürdü: "Ligde şu an 4. durumdayız ve şampiyonluğun da en güçlü adaylarından biriyiz, Azerbaycan Kupası'nda da play-off'a kaldık, alt yapıda da belirli bir düzeni kurduk. İstifa kararımın sporif anlamda bir başarısızlıkla ilgisi kesinlikle yok.

Bakü Kulubü'nde uzun vadeli hedefler yerine geçici başarılar daha önemli görülüyor. Bana karşı önyargılı davranıldı, burada uzun vadeli çalışılmayacağını anladım. Azerbaycan'a geldiğimde oyuncular profesyonel değillerdi, bu konuda çok önemli adımlar attık. Alt yapıya eğildik ve olumlu gelişmelere imza attık. Takımı belirli bir seviyeye getirdik ama geçmişten gelen sorunlar ve dediğim gibi insanların ön yargılı tutumları nedeniyle istifa kararını almak zorunda kaldım.

SİVASSPOR CEVABI

Bülent Korkmaz, Sivasspor'un başına geçeceği için Bakü'den ayrıldığı yönündeki iddialara ise şu yanıtı verdi: "Sivasspor Teknik Direktörü'nün istifa ettiği haberini bile sizden öğrendim, böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Bana gelen bir teklif de olmadı. Teklif gelirse o anki şartlara göre bir değerlendirme yaparız."

Korkmaz, Türkiye'ye 2-3 gün içinde döneceğini de söyledi.

Haber: Hilmi SEVER

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

sakary Ali Misafir

Bana göre Sivasta boşalan koltuk ile alakalı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aman diyim kaptanım, ne Sivas'ı ya.. Bir süre dinlenmesi lazım Bülent Korkmaz'ın...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence bir süre dinlenmesin, kendini geliştirsin. yurtdışında o kadar kurs var. sonra hazır olduğunda tekrar bir takım çalıştırabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bende aynı şekilde düşünüyorum zaten, dinlenip düşünmenin yanında kariyer planı yapmalı ve bir şekilde kendini geliştirmeli. Böyle daldan dala olmuyor, yakışmıyor. Futbolculuk kariyerindeki istikrarı yakalaması gerekiyor.

adam ne güzel yönetiyordu takımı. idman azerbaycan kanalından izlerdim bazen Kürşat Duymuş, Jaba ve Adriano(İBB'deki) bu takımda oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas'a geçer Onu da küme düşürür

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yani zorlamaya rağmen olmayınca olmuyormuş her iyi futbolcudan teknik direktör.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sivas'a geçer Onu da küme düşürür
    Aman Abi Aman Allah Yazdıysa Bozsun Gelmesin Gerek Yok

Mesaj Yetkileri