1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Amerikalılar Beşiktaş Yüzünden Futboldan Nefret Ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Exclamation Amerikalılar Beşiktaş Yüzünden Futboldan Nefret Ediyor

Beşiktaş bizi kötü yendi

Amerikalılar, Beşiktaş yüzünden futboldan nefret ediyor.

Türk futbolunda 4 büyükler diye tabir edilen takımlar arasında ilk kurulan kulüp olma özelliğiyle ön plana çıkan Beşiktaş'ın şanlı tarihinden gurur verici bir itiraf geldi Amerikalılar'dan.

BEŞİKTAŞ ANILARI
    CNN Uluslararası'nın futbol editörlerinden James Montague, 'Neden Amerikalılar Futbolu Sevmez' isimli köşe yazısında Beşiktaş'ı kaleme aldı. Montague, köşesinde ABD Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncuları, eski kaptanları, yöneticileri ve taraftarıyla konuştu. İşte ünlü gazetecinin ABD Milli Takımı kaptanı Walter Bahr ile yaptığı söyleşide Bahr'ın, Beşiktaş ile ilgili anıları: "O yıllar Philadelphia Nationals takımında oynuyordum.

BİZİ 5-0 YENDİLER
    St. Louis'de Beşiktaş'la bir maç yaptık. 2. Dünya Savaşı'ndan çıkmıştık ve kendimize çok güveniyorduk. Amerikalılar'ın, dünyanın en iyi askerleri ve sporcuları olduğuna inanıyorduk. Fakat Beşiktaş bizi 5-0 yendi. Herkes o kadar büyük hayal kırıklığına uğradı ki adeta şok olduk. Bu sonucu asla beklemiyorduk. Futboldan ben bile soğudum."

Kaynak
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok gurur verici gerçekten
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mart.2010 at 14:43 Reason: Olursa ilgileniriz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Manşetten verilecek bir haber... Türk futbolu,hatta Türk sporu adına gurur verici... Türkiyede birazcık gazetecilik kültürü kaldıysa bu haberi atlamazlar...

"2. Dünya Savaşı'ndan çıkmıştık ve kendimize çok güveniyorduk."
    Ne alakası var savaşla futbolun. kendinizi sporcu mu sandınız savaştan çıkınca
    Last edited by eXcitinG : 19.Mart.2010 at 20:27

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten gurur verici bir durum

Nesil
    2006

ABD'liler üstün olduğumuz bir dalı, Beşiktaş'a borçluyuz. Gurur duymak gerek. =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gurur verici bir durum olsa da Amerikan halkını etkileyecek kadar büyük bir olay gibi görmüyorum durumu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Adamların içinde yokmuş bu spor yahu =) Yine de gurur verici bi haber BeşiktaşLılar için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri