Trabzonspor
Antalyaspor
Berabere
(/s)
Galatasaray maçı büyük moral oldu Trabzonspor'lu oyunculara. Uzun zamandır kazanamıyordular, şanssızlığı kırdılar. Antalya'da geçen hafta gitti D.Bakır'a yenildiTrabzon gibi savaşan, çok pozisyon bulan bir rakibe direnemezler.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Trabzon turu geçecek skoru bu maçtan alacaktır...Tahminim 2-0
Trabzon finale çıkmak için her şeyi yapacak . Bu maçta avantajlı bir skor elde edeceklerini düşünüyorum .
Trabzonspor sikinti yasamaz bence..Rahat bir mac olur..
Antalya ligde formsuz olabilir ama Mehmet hoca işini bildiğinden bu maçı berabere bitirmek için elinden geleni yapacaktır..Büyük ihtimalde defans sistemiyle çıkacaklar..Bana kalırsa bu maç 0-0 ve ya 1-1 bitecektir..
Antalya kolay lokma degil 4 büyüklere karsi bu sezon kolay kolay pes etmediler.. Trabzon'a zorluk cikarabilirler..
İnşallah Antalyaspor ile final oynarız. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gidersek de Antalyaspor uzun bir aradan sonra Avrupa'da mücadele eder.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe-Trabzonspor finali daha renkli olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Off şu kameralar song u çekmesin korkutuyor adamı
Trabzonspor trabzonda rahat alır diye düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bana göre Trabzonspor gitmeli. Çünkü; az takım gönderiyoruz ve tecrübeli takımlara ihtiyacımız var futbolumuzun gelişmesi için. Birde şunu düşünmek gerekli, Antalyaspor Avrupa Kupasına gidebilir ama; aynı şekilde ligden de düşebilir. Yeni bir K.Erciyesspor olayı yaşanabilinir.
1 Farklı trabzon galibiyeti güzel olur![]()
Alanzinho'nun golüyle Trabzon 1-0 öne geçti.
Trabzonspor 2 yaptı. Trabzonspor'da finale yaklaşan isim oldu. Bu arada Osman sanırsam yattın.
Yalçın ve Engin atıldılar.
İlginç maç oldu. Alanzinho konuşturdu yanlız klasını. Çok güzel vurdu Ömer'inde hatasıyla golu buldu Trabzon. O kadar bastırdı Antalya ama işte yıldız oyuncu faktörü böyle anda ortaya çıkıyo. Markajdaki adamından kurtuldu Alanzinho ters kanattan güzel şut çıkardı.
Yalçın ve Engin pozisyonu ilginç. Yalçın kafasıyla vuruyo sonra Engin'in müdahelesi varmı yokmu göremedim ama Yalçın kendini yere bırakıyo.
Tek fark oynamıştık yattık, Saglık olsun. Perşembe günleri çok nadir oynarım bunuda dün tuttu diye oynamıştım. Pazartesi-Perşembe Benim iddaa açısından şanssız günlerim
. Hafta sonu acısını çıkarırız.
Tebrikler Trabzon. Büyük ihtimalle Trabzon - Fenerbahçe finali izlicez.
Trabzonspor favori olduğu maçta kazanarak final için büyük avantaj sağladı.Tebrikler.Büyük bir aksilik olmazsa Trabzonspor-Fenerbahçe finali izleyeceğiz sanırım.
So what?
Saike