İstanbul BB.
Bursaspor
Berabere
Maç 8'de olmasaydı giderdim izlemeye ama dönüş sıkıntı olacağı için çok zor.
Geçen sene Sivas'ı şampiyonluktan etmişti belki de İBB. Aynısını Bursa'ya yapabilecekler mi bakalım?
bu maç bursa puan kaybedip derbinin değerini daha da arttıracak diye düşünmekteyim.hani fb puan kaybettiginde gs'de kaybediyo ya da bjk kaybediyo sonraki gün fb kaybediyo ya bu tarz şeyler hepimizin dikkatini çekmiştir, sırf bu sebepten bursanın puan kaybedeceğini düşünüyorum ama iddia'da 2 oynuycam garibim vesselam![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
20.000 taraftar gidiyor Bursa`dan İstanbuL`a bu akşam. Her yerden, mahaLLe araLarından biLe otobüsLer kaLkıyor. BiLet fiyatLarı çok ucuz. Bursaspor yanında bu taraftar desteği varken zaten puan kaybederse MutLu sona da uLaşamaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Stresli bir maç bizi bekliyor. İlk yarıda gol bulursak rahatça alırız maçı.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Gördüm bugün Bursasporluları trafik çevirmesinde bir arabada 5-6 Bursaspor'lu vardı.. Bence Bursaspor bu maçı deplasmanda değil içerde oynuyor en kötü berabere kalır..
ibb zorlayacaktır.yinede bursa şampiyonluğa çok yakın.kazanırsada şampiyon olur
rahat bir galibiyet bekliyorum.. Maça gidiyorum bende.. Şimdi evden çıkıcam..
Sentugo.
İBB'nin en az 1puan alacağını ve derbinin öneminin 2kata çıkacağını düşünüyorum...
300'den fazla otobüsle Bursa çıkarma yapmış.Az önce Show haberde forumdan bir Bursa'lıyı gördüm sanki."Resimlerdeki biz"alanından hatırladım![]()
İLK 11'LER
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
Oğuzhan
Metin
Serhat
Marcus
Efe
İskender
Ekrem
Mahmut
Martin
Tevfik
Hasan Ali
BURSASPOR
Ivankov
Ömer
İbrahim
Mustafa
Ali Tandoğan
Hüseyin
Ivan Ergiç
Volkan Şen
Ozan İpek
Turgay
Sercan
50. saniyede gol attık, ofsayt dedilerhakemin süzmesi zordu pozisyonu ama gitti 1 golümüz, İbrahim ofsaytta değilmiş.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İ.B.B 1-0 yaptıKus..
Bu arada kim ne derse desin seviyorum bu İ.B.B'yi ya, bu adamlar iyi takım, inşallah daha iyi yerlerde görürüz ve biraz taraftar kazanırlar...
İBB duran toplar olmasa toplamda kaç gol atabilecek acaba.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Geçen Sene Bizim Başımızada Gelmişti Bu İnşAllah Bursasporumuz Çevirir Maçı
İBB İstanbul takımlarına kıyagına devam ediyor bakalım Bursa macı cevirebilecek mi ?
Goooll!.. Savunmanın hatası.. 2-0 oldu.
89 Numara - Hasan Ali
Hasan Ali harika bir gol attı.
2-0 oldu..İnşallah direnir İBB..
Yazık Çok Yazık Oldu ....
İBB yine diğer İstanbullulara çalışıyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bursa'nın penaltısı verilmemiş. Spiker penaltı olduğunu söyledi.
Artık ip büyüklerin elinde.
İBB'den bunu bekliyordum aslında..Adamların taraftarlarıda artıyor git gide mesela geçen maçlarına gitmiştim ben..![]()
Hakem maçı iyi yönetiyor.Ayrıca çok gergin maç oluyor.Bursa'dan her an bir kişi kırmızı görebilir.
İnanılmaz bir gol kaçırdı Efe.