1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Sözleşme bitti takımdan ayrıldım boşdayım :(

Default Sözleşme bitti takımdan ayrıldım boşdayım :(

Arkadaşlar oyunu denizlisporla başladım sonra palermoya geçtim teklif gelince palermoda 2 sezon geçirdim sözleşmem bitti takımdan ayrıldım şimdi boşdayım ve hiç bir teklif gelmiyor sirbistan milli takımınıdan teklif geldi onu kabul ettim ama ben klub takımı çalıştırmak istiyorum yeni bir menejer açmakda istemiyorum bazı takımlar boşalıyor teklif yapıyorum diger gün başka adam getirmişler takımın başına ne yapmam lazım
    Ama kovulan her teknnik trektörden sonra basında benim adım geçiyor ama birşey olmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

teklif gelir yakında ama bir keresinde ben 1 sene öyle kalmıştım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    teklif gelir yakında ama bir keresinde ben 1 sene öyle kalmıştım
    Ayıptır söylemesi 1 seneyi geçti teklif felan gelmiyor ben hangi takım boşdaysa saldırıyorum ama hiçbirşey olmuyor
    Sırbistan milli takımını iyi yere getirdim ama yine teklif yok şu genç yaşta emekli olmak istemiyorum

Quote Originally Posted by edgaras1905 View Post
    Arkadaşlar oyunu denizlisporla başladım sonra palermoya geçtim teklif gelince palermoda 2 sezon geçirdim sözleşmem bitti takımdan ayrıldım şimdi boşdayım ve hiç bir teklif gelmiyor sirbistan milli takımınıdan teklif geldi onu kabul ettim ama ben klub takımı çalıştırmak istiyorum yeni bir menejer açmakda istemiyorum bazı takımlar boşalıyor teklif yapıyorum diger gün başka adam getirmişler takımın başına ne yapmam lazım
    Ama kovulan her teknnik trektörden sonra basında benim adım geçiyor ama birşey olmuyor
    cok başarılı olduysan küçük takımlar senden daha kötü yani orta sınıf teknikdirektörleri alıyorlar eğer sen palermoda başarı yakaladıysan real barça gibi takımların başlarına geçersin onlarıda biraz beklemen lazım

Quote Originally Posted by omrcanjc View Post
    cok başarılı olduysan küçük takımlar senden daha kötü yani orta sınıf teknikdirektörleri alıyorlar eğer sen palermoda başarı yakaladıysan real barça gibi takımların başlarına geçersin onlarıda biraz beklemen lazım
    palermoda çok da başarılı olamadım açıkcası hep ilk 10 girdim palermoda ama sırbistan milli takımında dünya kupası elemelerin 8 de 8 yaptım 27 gol atıp 3 gol yedim gurubda alman turkiye de vardı

Benim anlamadıgım haber geliyor bilmem ne takımının menejeri kovuldu diye o takıma iş başvurusu yapmak için bakıyorum adamlar hemen teknik adam bulmuşlar

oh be fiorentina teklif geldi kabul ettim fio 15 sırada

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hadi gözün aydın artık istikrarı yakala ama
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayırlı olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

hayırlı olsun sonunda çıkmış

oyunda sen büyü başarılar kazandıktan sonra istifa eder macera aramaya çıkarsan, küçük takımlar sana teklif yapmıyor. Paramız yetmez diye düşünüyorlar herhalde En azından bana hep öyle oluyor.

Nesil
    2006

Bu durumda kalan arkadaşlar tatile çıksın. Filtrede de teklif geldiği zaman tatilden dön seçeneğini seçsinler.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    oyunda sen büyü başarılar kazandıktan sonra istifa eder macera aramaya çıkarsan, küçük takımlar sana teklif yapmıyor. Paramız yetmez diye düşünüyorlar herhalde En azından bana hep öyle oluyor.
    Aynen öyle düşünüyorlar, en son kazandığın paraya bakıyorlar. Zaten bu oyunda da gözüküyor. Toplan kazandığın ücret. O nedenle, bühtçesi küçük kulüpler teklif yapmıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

kovulursan reputation düşer, doğal olarak ilgi azalır, kovulmadan istifa edin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Abi birşey soracağım, kovulunca takımlar bize tazminat ödüyor mu?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

ayrıca boş olan kuluplere menejerlik teklifi yapma gelen gidene yapıncada basit duruma geliyorsun...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bide bir milli takımın başında olmanda etkileyebiliyor .

bende 1 sene boyunca işşiz kaldım çok kötü birşey ya zamanda geçmek bilmiyor.

Hiç 1 sene kalmadım açıkçası en fazla 1.5 ay kalmıştım. Tokatspordan istifa ettiğimde. Samsunspor teknik adamını kovdu bana teklif getirdi kabul ettim Turkcell Super Lig e çıkarttım 2. sezonunda istifa etmiştim. Gelen adam aldığım tüm kaliteli oyuncuları satmıştı ve klüp o sene düşmüştü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[quote=Universal;1688655]Bu durumda kalan arkadaşlar tatile çıksın. Filtrede de teklif geldiği zaman tatilden dön seçeneğini seçsinler.

Aynen öyle düşünüyorlar, en son kazandığın paraya bakıyorlar. Zaten bu oyunda da gözüküyor. Toplan kazandığın ücret. O nedenle, bühtçesi küçük kulüpler teklif yapmıyor.[/quote]
    oyunda sürekli kulübün benımle sözleşme yaparken maas kısmını ayarla yerının sacma oldugunu düşünürdüm. cunku o paranın bır anlamı yok kazansamda harcıyamıyorum kazanmasamda demekki bu olabılır )

Mesaj Yetkileri