Lazio yu yönetiyorum ilk sezonum, ligde 11 hafta sonunda 2.sıradayız ve 7 haftadır yenilmedik son maçtan beraberlikle ayrıldık ve gelen bu mesajla şok oldum!
nedir acaba bu :S
Lazio yu yönetiyorum ilk sezonum, ligde 11 hafta sonunda 2.sıradayız ve 7 haftadır yenilmedik son maçtan beraberlikle ayrıldık ve gelen bu mesajla şok oldum!
nedir acaba bu :S
Çeviri çok kötü, oyuna devam et salla.
inglizce oyna daha iyi
Uyum sorunuyla alakalı bir durum. Çeviri hatalı olmuş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ingilizce dili seç, öyle oynamaya devam![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bunlar nasıl cümlelerdir?x adlı antrenör y yaşındaki z adlı oyuncunun kulübün çöküşüyle sorun yaşadığını bilmeniz gerektiğini hissediyor.
antrenör x bir arkadaşını çöküşe yardım için getiriyor.![]()
İyi hoş İngilizce'den çevrilmiş arada Türkçe kelimeler var ama bu cümleleri Türkçe'ye kim çevirecek?![]()
hakikaten ben de kullanıyorum çeviri çok kötü, özellikle taktik ekranında neler yazdıgını anlamak imkansız
Sebebi basit;
Misal
Melandiri adlı antrenör, 19 yaşındaki Bruijn adlı oyuncunun kulübün çöküşüyle sorun yaşadığını bilmeniz gerektiğini hissediyor.
antrenör Melandiri bir arkadaşını çöküşe yardım için getiriyor.Kaynak; http://translate.google.com/?hlMelandiri his coach, his 19-year-old Bruijn having problems with the collapse of the player's club that you feel you need to know.
Melandiri coach to help a friend in the fall brings.r#tr|en|
İlginçama yine de türkçe olması bazı yerlerde iyi oluyor
![]()
turksportal...
Evet![]()
Ben bu kadar kötü çeviri görmedim. Kesinlikle bu çeviriyi kaldır. İngilizce bilmiyorsan boşver, hiç olmassa bu tarz haberlerle kafan karışmaz ve anlam sorunu yaşamassın.![]()
Çevireye bak yav çok berbat bir çeviri..Kim çevirdiyse artıkın..
google translte çevirisi gibi..
doğrusu ne o zaman
sanırım arkadaş yeni transfer.. ve yine tahmin ettiğim kadarıyla unsettled dediğimiz durum söz konusu.. uyum sağlayamamış bu adam.. uyum sağlaması için kendisinin önereceği eski takım arkadaşı ya da bi oyuncuyu transfer edebilirsiniz.ya da alışması için beklersiniz..