1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bakın Stadı ne zaman yaptılar

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Bakın Stadı ne zaman yaptılar

Arkadşlar demem o ki şu yeni stad işine helede büyük bir camiadaysanız kolay kolay beklemeyin

İşte örnek benim kariyer

cok erken davranmislar bir on sene daha gecseydi oha diorum baska bisey demiorum ne varsa silip supurmussun kupalari bu buyuk menejere bu mu layik goruldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by atalayyy View Post
    cok erken davranmislar bir on sene daha gecseydi oha diorum baska bisey demiorum ne varsa silip supurmussun kupalari bu buyuk menejere bu mu layik goruldu
    Devamıda var aslında 114 golle şampiyon olduğum sezon 4 gol yeyip bitirdiğim sezon

99 ve 97 puanla bitirdiğim sezon zaten her şampiyonluğumda arada en az 15 puan fark oluyor

hocam başkan kim hele demirörense YETER!!!
    Last edited by DisCo : 11.Nisan.2010 at 18:30 Reason: Alıntı yapmaya gerek yok. :)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

evet hala demirören

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında normal. Koskoca stad ismi sonuçta. Normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Takış stadyum'u nedir yav?
    So what?
    Saike

erken yapmışlar biraz daha bekleselerdi ne acelesi var

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Takış stadyum'u nedir yav?
    Menajerin soyadı
    aaaaKKKKoooo

beni fazla bekletmediler 6. yılda yaptı yıldırım başkan adımı vereceği stadyumu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende Bursaspor'da 7. senem de Şampiyonlar ligini kazandım.. Anında yaptılar 52000 kişilik.. Talep falan etmemiştim.. Zaten her başarıda stadyumu geliştiriyorlardı... Bunun için 171 milyon pound borca girdiler ama yarısına sponsor buldular.. Daha kavuşamadım.. bu senenin sonunda biticekmiş stadyum.. Bakalım nasıl..

Yani büyük bir başarıdan sonra ve para da varsa yapıyorlar.. Benim merak ettiğim acaba bu yeni stadyum büyütülebiliecek mi yoksa ileride yine başka stadyum yaparlar mı
    Sentugo.

bende Fenerbahçe'yle 2022 deyim arkadaşın yaptıklarının aynısını bende yaptım finansta 2. yim ama hala 1 stadı yenileyemediler neden acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin stadı zaten diğerlerine göre büyük, ortalam seyirci sayılarına bak, bir de istekte bulun, eğer büyütmeyeceklerse nedenini o isteğe cevapta belirtirler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ben Samsunspor'dayım. 3. sezonda süper ligde şampiyon oldum 188 M Avro kredi çekip 65900 kişilik yeni stad yaptılar. 1.5 senede bitti. Şim 63000 seyirci ortalamsıyla oynuyorum. Ama stdaın yapıldığı sene maddi olarak epey belim büküldü. İyi oyuncuları satmak zorunda kaldım

Arkadaş ilk sezon Şampiyonlar ligini almış (: Aguero dzeko hazard ta ilk sezonmu geldi acaba? (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi de şu oyunda soy adıyla yapmasınlar şu stadları tam isim olsa daha güzel olur ali samiyen gibi şükrü saraçoğlu gibi bana stad yapsalar stadın ismi "Şen Stadium"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by UniqueTeaR View Post
    Arkadaş ilk sezon Şampiyonlar ligini almış (: Aguero dzeko hazard ta ilk sezonmu geldi acaba? (:
    hazard ilk diğerleri 2

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edit:Hazard ilk sene 26 m € gibi (50 maç sonra clause u ile) cüzi bir rakama alınabiliyor

Stadyum yapılması finansa ve o anki stadyumun yıl boyunca ortalaması fulle yakın bir değerde olup olmadığına bakılıyor.Yani eğer finansın çok iyi vede yıl boyunca seyirci ortalaman tam kapasiteye yakın ise Yönetim Stadyumun özelliğne göre ya arttırır yada yeni bir stadyum yapar bu ilk senede olabilir (:

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    10. Seneden bahsediliyor.
    İlk sezon Barça felan şampyionlar liinden erken veda etti sanırm (:

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İlk sezon Barça felan şampyionlar liinden erken veda etti sanırm (:
    evet birde 10.3 de çok sakatlık oluyor karşılaştığım rakipler hep 3. veya 4. kalecilerle çıktılar o zaman da uzaktan şutlar işi bitirdi

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'nin stadı zaten diğerlerine göre büyük, ortalam seyirci sayılarına bak, bir de istekte bulun, eğer büyütmeyeceklerse nedenini o isteğe cevapta belirtirler.
    ortalama seyirci sayısı genelde yüksek, istekte bulunduğum zaman yeterli alan yok veya şuan için yapamayız yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer Fenerbahçe Stadı küçük olsaydı, bu başarılarla yenilerlerdi, daha büyüğü için, daha çok başarı lazım. Sen kupaları kazanmaya devam et.
    "YÜCE ATATÜRK"

valla almadığım kupa kalmadı regenlerim dünya da yılın oyuncusu seçildi stat hala yok

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Hoffenheim ile 6. sezondayım. 2 kez lig,1 Euro Lig,2 Almanya Kupası 1 kez ŞL finali. Takım olarak dünya sıralamasında ilk 10 içinde. Fakat hala daha maçlarımı 10.000 kişilik stadda oynuyorum.Garip olan normalde şu anda hoffe takımı maçlarını 30.000 kişilik yeni stadında oynuyor. Ama oyunda nedense 10.000 kişilik eski stadında oynuyor. Sadece 2. sezonda yeni stadda oynadım.Oda eski stadın kapasitesine 5670 kişiden 10.000 e çıkardıkları için. 3. sezon itibariyle eski stada geri döndüm. Aramadığım yer kalmasada oyundaki bu sorun ile ilgili herhangi bir yorum bulamadım. Doğal olarak kapalı gişe oynadığım içinse stad kapasitesini arttırmak için her başvuru yaptığımda zaten halihazırda bir büyütme projesi olduğunu söylüyorlar fakat 4 yıldır söylüyorlar.Kafayı yememek elde değil. Almanya liginde en kötü takımın 40.000 kişilik stadı var biz 10.000 lerde sürünüyoruz.Hatta az önce hazırlık maçı yaptım adamlar 3. ligde maçta 12.000 küsur seyirci vardı.Nasıl iştir anlamadım...

Mesaj Yetkileri