1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Pele: "Messi benden iyi değil"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Thumbs down Pele: "Messi benden iyi değil"

Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi’nin son zamanlarda gösterdiği olağanüstü form, birçok kişinin Arjantinli yıldızı dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu ilan etmesine bile yol açmıştı. Tartışmaya, söz konusu unvanın bugüne kadar belki de en çok yakıştırıldığı isim olan Pele de katıldı.

Daha önceleri Diego Maradona ile kıyaslandığı dönemde de Maradona hakkında “sağ ayağıyla topa çok iyi vuramıyordu ve kafayla da pek gol atmazdı” ifadesini kullanan Pele, Messi’ye karşı da benzer bir tavır takındı.

Her zaman birilerini kendisiyle kıyaslama çabası içinde olduklarını dile getiren Pele, buna karşılık kendisinin Arjantinli dostlarına, önce Arjantin’in en iyi futbolcunun kim olduğuna karar vermeleri gerektiğini, daha sonra da seçilen kişinin 1000 gol atması halinde konuşmaya başlayabileceklerini söylediğini belirtti.

Messi’nin Barcelona formasıyla çok iyi maçlar çıkardığını ifade eden Pele, ancak yıldız futbolcunun yeteneklerini Arjantin Milli Takımında da sergileme konusunda başarısız olduğunu da vurguladı.

Messi, Castrol Football Rankings listesinde de şu anda ilk sırada yer alıyor.

goal.com

ben anlam veremedim bu açıklamaya sanki messi ben peleden iyiyim diye açıklama yapmış gibi.70 yaşındaki bir adamın bu tarz açıklama yapmasına şaşırdım.</IMG>

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Töbe yarabbim, senden iyi değil ama iyi olacağı kesin.
    Last edited by Homer J.S : 13.Nisan.2010 at 20:04

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

"Messi benim gibi 1000 golü geçmediği sürece asla bir efsane olamaz."

ben bildim bileli pele böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben o zamanki futbolla şimdikini karıştırmam bile. O zaman ne oyuncuyu korumak vardı nede böyle güzel sahalar. Futbol toplarının ağırlığı - kramponlar formalar hepside o dönemin şartlarında çok iyiydi. Ama şu andaki teknolojiye göre hepsi taş devrinden kalma. Şu anda Messi için belkide 2 tane özel masör çalışıyo. Toplar - formalar - kramponlar hepsi sağlıklı şekilde. O dönemdeki topla Messi şu anda oynamaya çalışsa 2 gün basamaz ayağının üstüne.

Nesil
    2006

Pele çok şanslı oyuncu, dünyada onu izleyen çoğu kişi öldü, diğer kişilerde zaten o zamanlarda kısa şort giyordu. Birde kaldı ki Dünya'da Televizyon yoktu. Maç izlemeye herkes kahvelere, barlara gidiyordu. Dünya'da da sadece Brezilya maçları yayınlandığını düşünürsek Pele bu konuda çok avantajlı. Önce Maradona şimdi bu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pele haklı bence ama Pele'de Puskas'tan iyi değil

Romario bile bu son yeniliklere sahip olsaydı neler neler yapardı

Messi faal oyuncular içinde en iyisi ama daha efsane olmak için vakti var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pele kendi köyünde atmışın o kadar golü bir de sıkılmadan aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun

Pele avrupada futbol oynayamamis sallio millete Pele de iyiymis zamaninda ama Messi farkli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Pele şimdi oynasa Messi'nin yanına yaklaşabilir miydi acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Aradaki zaman ve şart farkları olmasaydı Pele hala dünyanın en iyisiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu,en iyi futbolcu tartışması öznel bir durum.O yüzden tartışmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.Hele hele eski futbolcularla kıyaslamak daha da yersiz geliyor.O zaman şartları ile bu zamanın şartları bir değil.O zaman bu tartışmaya hiçbir zaman nokta konulamayacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ahanda prostat olmuş ihtiyar tribi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Brezilyali wonderkid kalmadiya Avrupayi kasip kavuran Pele yine konusmaya baslamis

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ahanda prostat olmuş ihtiyar tribi.
    yerlerdeyim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tamam Pele'ye laf yok kötü değildi 1300 küsür maçta 1000 küsür gol atmakta kolay değil ama Messi'nin ondan iyi olduğunu ne Messi ne de kimse söylemedi zaten Messi'yle arasında kıyaslama yapan olmadı hep Maradona'yla yaptılar sanırım gündemde kalmak için böyle konuştu...

bide başka bi sitede okudum bu haberin biraz değişik versiyonunu, Messi efsane olmak için 1000 goLü geçmesi lazım gibi bi şey demiş Pele golle mi efsane olunuyor o zaman 13'lük Cem Felek'de 1000 golü geçmiş böyle bi olay daha var sonuçta...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Pele'yi izlemedik ki ne bilelim. İyi diyorlar ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet Çakar buna yancı diyordu doğruymuş.

eskiden önliberomu vardı..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

eskiden doğru dürüst savunmacı da yoktu. maradona'yı da canlı canlı izlemedim fakat o zamanki şartlarda bir ankaragücü, manisaspor denginde olan napoli'ye serie a, uefa kupası kazandırmak da bir hayli zor olsa gerek.

istatistik de bir yere kadar
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

eskiden savunmacı falan yoktu doğrudur. ama kartta yoktu. istenildiği kadar tekme savurma serbestliği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Pele'den de, Maradona'dan da iyidir; olmasa bile az kalmıştır.. Fazla konuşmasınlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Napoli Maradona'yı aldığı zaman tarihin en pahalı transferini yapmıştı. Napoli'nin o kadar zayıf olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca şu ana kadar Pele'yi izleyebilen herkes Pele'nin daha iyi olduğunu iddia ediyor. Ama Pele'nin bu tip bir açıklama yapması çok gereksiz olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Pele sen hiç Terry ile Ferdinand ile karşılaştın mı dostum ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aman abisi Terry i Ferdinand'ı falan karıştırma şimdi de bir de Bobby Charlton'lar falan devreye girmesin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Pele egosu çok yüksek hiç mütevazi değil . Sürekli böyle cins dünyayı ben yarattım aslında tavırları ve söyleşileri çok var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Melekovic View Post
    Aman abisi Terry i Ferdinand'ı falan karıştırma şimdi de bir de Bobby Charlton'lar falan devreye girmesin
    Bobby Charlton kim yav 1.73lük adam

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yersiz bi konu... Bu bundan iyidir demek göreceli bi kavramdır,herkese göre değişebilir...

Mesaj Yetkileri