1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Yeni cikan regenleri bulmak

Default Yeni cikan regenleri bulmak

Arkadaslar herkeze selamlar ,

sene oldu 2017 bir suru regen cikior ama 20 yas alti ratiyorum bazilrini ben bulamadan bask klupler kapiyor , bunun kolay bir yolu yokmu bole yetenekli gencleri bulmak ? sonrada buyuk kuluplere satmasi cok zevkli oluyor

simdiden tskler

Sal Gözlemcileri Dört Bir Tarafa Bulsun Sana Yeni Genç Yetenekleri.

Gözlemcilerin Araştırmalarını 19 Yaş Altı Falan Diye Ayarlarsan Çok Genç ve Potansiyelli Oyuncular Gözlemcilerin Sana Rapor Olarak Gönderir.

Gözlemcine Verdiğin Görevlerde İstediğin Mevki, Yaşı Gibi Arama Bilgilerini Değiştirerek Daha Özelleştirebilirsin Durumu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya da indirirsin Genie Scout buLursun hepsini
    Screw you guys, I'm goin' home

bence en fazla 17 yaşındaki oyuncuları gözlemcine arattır.ben her sene gözlemci yolluorum türkiye ye birçok kalite oyuncu çıkıo.2-3 yıla kalmaz değişmezlerim oluyolar zaten..

Herşey regen olduysa yaşı 17 fln yapma. bazen 20 yaşında wonderkid regenler çıkabilio. Sen gözlemcilerini yolla her yere sonrada sürekli onların raporlarını takip et. yoksa kaptırırsın oyuncuları.

Ben oyunda geçen her haftada bir kontrol ediorm. Şu ana kadar çıkan wonderkid regenler haricinde hiçbir potansiyelli regeni kaçırmadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biraz zahmetli bir yöntem ama bence en güzel yöntem yetenekli oyuncu çıkarabilcek potansiyelde ülkelerin adını yazmak ve domestic ten o ülkedeki mevcut klüplere girip yth statütüsündeki oyunculara bakmak.Ben böyle çok oyuncu buldum.Afrika ülkeleri Bosna Hersek Makedonya gibi avrupa ülkeleri ve güney amerika dan böyle tarayıp muhteşem oyuncular buldum.Örneğin Kingsley Abdullahi adlı bir mc yi bedelsiz alıp 45 mn ye sattım.Bu yöntem işe yarar

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Bir sürü gözlemcim var hepsi arayıp tarıyor zaten ama birde her sezan başında transfer dönemi başladıktan 1 hafta sonra oyuncu arama kriterini en fazla 16 yaşında diyerek filtre koyarım.Sıralanan oyuncuları değerlerine göre sıralandırırım.En fazla bonservis bedeli olan oyuncudan başlayarak özelliklerini kontrol eder,iyi oyuncular varsa hemen alır,kararsız kaldıklarım için gözlemcilerimden rapor isterim.Ama gözlemcilerinin iyi olması lazım bazen çok iyi potansiyeli olan oyuncuları kaçırıyosun...

Mesaj Yetkileri