1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: "Ükemde bana futbol oynatmadılar"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Ükemde bana futbol oynatmadılar"

"Ükemde bana futbol oynatmadılar"

Türkiye'de son olarak Denizlispor forması giyen ve ani bir kararla İsveç 2. Ligi'ne giden Ceyhun Eriş çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Türkiye'de futbol oynamasının engellendiğini savunan golcü oyuncu, futbol oynamak için bu tercihi yapmak zorunda kaldığını ifade etti. İsveç 2. Ligi takımlarından Assyriska Kulübü'ne şok bir kararla transfer olan Ceyhun Eriş, transferinden sonra Best FM’den Özkan Öztürk'e konuştu.

Ceyhun'un transfer olduğu Assyrika Kulübü'nün en önemli özelliği Osmanlı döneminde Ermeniler ve kendilerine soykırım yapıldığını öne süren Süryani kesim tarafından desteklenmesi ve konuyla ilgili eylemlere katılıyor olması. Assyriska takımı, her yıl 24 Nisan'da Stockholm'ün merkezindeki Sergel Meydanı'nda düzenlenen Soykırım iddiasıyla protesto ve anma gösterilerine katılıyor. Bu tarih eğer maç günlerine yakın olursa, futbolcular siyah bantlarla sahaya çıkıyorlar.

“Sadece futbol oynamak istedim”
    “Ülkemde bana futbol oynatmadılar” diyen Ceyhun, sadece futbol oynamak istediğini, başka çaresi olmadığı için de İsveç’in Assyriska takımına transfer olduğunu söyledi. Ceyhun gelişmeleri şöyle özetledi:

”İlk olarak Ankaragücü’nde kadro dışı kaldım. Kulübüm yüksek bir bonservis bedeli istediği için devre arası transferinin son gününe kadar bir yere gidemedim. Transferin son gününde Denizlispor Kulübü benim için Ankaragücü ile temasa geçti ve anlaştılar. Ancak TFF evrakların kendilerine geç ulaştığını belirterek bu transferi kabul etmedi. Maalesef böyle bir olay yaşadım. Bu tercihim kesinlikle maddi değil manevidir. Bir futbolcu için futbol oynamamak en kötü şeydir. Şu dönemde de sadece kuzey ülkelerinde transfer açık. Bundan dolayı Assyriska Kulübü’nü tercih etmek zorunda kaldım. Beni hiçbir şey ilgilendirmiyor. Ben sadece futbol oynamak istiyorum.”

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar kulüp gezip bir yerde 6 ay dahi kalamamak kendi sorunudur Suçu başka yerde aramaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Halısahanın saati en fazla 150 lira.. Gidip oynayabilirmiş.. İsveç'e gitmesine gerek yoktu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolcu futbolu sevebilir de İsveç'in saçma sapan 2. lig takımına gidecek kadar futbol aşkıyla dolu olabileceğini sanmıyorum. Eğer Ceyhun askerlik yapmadıysa tamamen bedelli hakkı kazanabilmek için gitmiştir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Askerlik sorunu da olabilir oraya gitmesinde etken. Oynatılmamaktan şikayet edeceğine kariyerinin şu son günlerinde geçmişte yaptıklarını düşünsün, bari futbolu bırakana kadar o yeteneğini izletsin bize.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Askerlik sorunu var Ceyhun'un. Tümer Metin yasası bilinen askerlik yasasından faydalanmak için gitmiştir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kariyeri boyunca yaptığı saçmalıklara bir yenisini daha ekledi ceyhun o kadarda şaşırtmadı beni

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ya Ceyhun ziyan bir adam. İyi ki gitti ligimizden. Bu kadar isyankar saldırgan bir futbolcu olabilir mi yav. İsveçliler sakindir o adamı barındırmazlar oarada.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gittiği takımın ne olduğunu biliyomu acaba Ceyhun.

Sene başında o kadar destek oldularki sana 2 kere kaptanlık bandını attın. Takım içinde isyan çıkardın, Vassell'i küstürdün. Formda Emre Aygün'ü kendi tarafına çektin adamın hayatını bitirdin. Sana değil top oynatmak sahaya sokmamak lazım.

Nesil
    2006

Her geçen gün daha düşük kalitede takıma giderken ülkemde bana futbol oynatmadılar demen yanlış olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Senin futbol hayatını Ali İpek bitirdi,insan futbolcusunun lisansını çıkarmaz mı yahu .Sonra itiraz et ne işe yarayacak .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

sergen , yusuf ve ceyhun bu 3 takoz süperstar olucakken bile bile kendilerini takoz yaptılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Denizli takozları parlatıyor yahu Yusuf bir geldi Fenere gitti,bir geldi önce Bursa sonra BJK .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ortega varken ortalığı karıştıranlardan biri de bu Ceyhun değil miydi? Sen hiçbir zaman futbolcu olamadığın içindir o Ceyhun!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İstikrar yok birşey yok.Baksır değiştirir gibi takım değiştiriyordu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ortega varken ortalığı karıştıranlardan biri de bu Ceyhun değil miydi? Sen hiçbir zaman futbolcu olamadığın içindir o Ceyhun!
    Hiç hatırlatma, Gül gibi adamı Lorant'la beraber kaçırdılar.

Mesaj Yetkileri