Denizlispor kazanır
Berabere biter
Ankaragücü kazanır
So what?
Saike
Denizli artık düştü ama bu maçı kazanırlar gibi geliyore.![]()
Berabere bitebilir bu maç...
Üst verdim bu maça. 3 gol olur heralde ya. olur olur. Haydi bastırın iki takım.
Bırakın 3 golü, gol bile olmadı.
Başladığı gibi bitti maç. 0-0.
Denizli bu maçla küme düştü.Tebrikler Ankaragücü..
Evet Ankaraspor'un ardından ilk küme düşen takım Denizlispor oldu.Bakalım son Bank Asya yolcusu kim olacak.
Biz uğrunuza verdik bir can , sizden bize Bank Asya armağan.
Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum nedir bu sevinç =).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizlispor'a Bank Asya 1. Lig'de basarilar..
Denizlispor'un düşmesine üzüldüm.
Ozzy senin adına üzüldüm...Ama Ali İpek & Hakan Kutlu ikilisi ile bu kadar.Geçmiş Olsun...
Küme düşmeyi hiç mi hiç hak etmeyen bir takımdı Denizlispor.Yazık oldu.Umarım seneye tekrar 1.ligde görürüz kendilerini.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Denizli veda etti
Ankaraspor'un ardından Turkcell Süper Lig'e veda eden 2. takım da belli oldu. Bir türlü istikrarı yakalayamayan Denizlispor, Ankaragücü ile de 0-0 berabere kaldı ve lige veda eden ikinci takım oldu. Bitime 3. hafta kala 15. sıradaki Sivasspor'un Beşiktaş karşısında berabere kalmasıyla küme düşmekten kurtulamadı.
DENİZLİSPOR: 0 - ANKARAGÜCÜ: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Yunus Yıldırım, Bahattin Duran, Serkan Ok
Denizlispor: Cenk, Bajic, Ahmet Solakel, Roberts, İbrahim, Emin (Dk. 79 Fatih), Koffi (Dk. 79 Braga), Berberoviç, Ahmet Cebe (Dk. 87 Okan), Angelov, Youla
Ankaragücü: Serkan, Geremi, Koray, Rajnoch, Kağan (Dk. 74 Adem), Hürriyet, Sapara, Mehmet (Dk. 74 Murat), Rothen (Dk. 90 İlhan), Broggi, Vittek Sarı kart: Dk. 42 Bajic (Denizlispor)
İLK YARIDAN DAKİKALAR
16. dakikada Berberoviç'in sağ kanattan kullandığı korner atışında, topa iyi yükselen Youla'nın vuruşunda top üstten auta gitti.
23. dakikada sağ kanatta Mehmet Çakır'ın ara pasıyla topla buluşan Vittek'in vuruşunda, İbrahim, topu kornere gönderdi.
27. dakikada Kağan'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet'in şutunda, kaleci Cenk'ten dönen topu, savunma oyuncuları kontrol etti.
37. dakikada Rothen'in soldan yaptığı ortada topa iyi yükselen Vittek'in kafa vuruşunda, direkten dönen topu, savunma oyuncuları uzaklaştırdı.
40. dakikada Koray'ın ceza sahası içinden attığı şutta top, bir kez daha direkten döndü.
41. dakikada gelişen Denizlispor atağında, Youla'nın pasıyla topla buluşan Ahmet Cebe'nin şutu direkten döndü.
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
59. dakikada Ahmet Solakel'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa iyi yükselen Bajic'in kafa vuruşunda top kaleci Serkan'da kaldı.
69. dakikada Bajic'in kafayla aktardığı ortada Roberts'in kafa vuruşunda top kaleci Serkan'da kaldı.
80. dakikada Youla'nın ceza sahası önünden attığı şutta, topu kaleci kontrol etti.
88. dakikada Ankaragücü ceza sahası içinde oluşan karambolde topa en son dokunan Angelov'un vuruşunu kaleci Serkan önledi.
LigTv
Bank Asya'da başarılar Denizlispor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Seneye bekliyoruz Denizli, Mersin İdman Yurdu'nu da al yanına gel yeniden Turkcell Ultimate Lig'e...
Fotoğraf hiç çekmedikAma inanabilirsiniz kaynak benim çünkü
Ankaragücü hatırası yaşattım onlara
Çok güzel maç oldu tribünlerin karşılıklı jestleşmeleriyle geçti maç. Oğuzhan Yılmaz için maç boyu tezahürat yapıldı. Zaten Denizlispor diye bağırmadılar hiç. Maçta gördüğüm 2 tane Ankaragücü'nün 1 tane Denizlispor'un direkten dönen topu oldu. Genel olarak Ankaragücü'nün kontrolundeydi zaten. Tribünde bile yenilelim diyen çoktu düşmemeleri için ama olmadı. Kardeşimizsin Denizli Acınız Acımızdır![]()
Ayrıca maçın başında Belediye Başkanına seni istemiyoruz dedikleri için şiddet uygulayan polis teşkilatınada yazıklar olsun. Aldınız cevabınızı sert şekilde !
Last edited by KaPaLı : 25.Nisan.2010 at 01:46
Denizli bu ligde kalmalıydı , taraftarıyla felan düşmeyi en son hak eden takımdı , seneye İnşAllah cıkacaklardır lige ,
Seni Seviyoruz Denizli , bekliyoruz yeniden....
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben yine umudumu yitirmedim 20 takimda hala israrliyim Lig tv o kadar para verdi daha fazla mac yayinlayacaktirLigde avrupada büyük takimlarin yapamadigi güzel basarilar elde etmistik ama yillar sonra düstük kötü oldu umarim seneye tekrar cikariz.
Fenerbahçe, Denizli'de şampiyonluğu kaybettiğinden beri düşmelerini hep istemişimdir. Uzun yıllar sonra bu gerçekleşti. Ama köklü bir kulübün düşmesi kötü oldu. Artık seneye İzmir takımı gelsinde Ege'de Manisa dışında temsilci kalmayacak yoksa.![]()
Denizlispor'a Bank Asya'da Başarılar . . .