1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de yedek oturmak bile şereftir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe'de yedek oturmak bile şereftir

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, gazetelerde kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine tepki göstererek, sezon sonuna kadar kimseyle görüşmeyeceğini daha önce açıkladığını kaydetti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, birkaç gündür kendisiyle ilgili hem transfer hem de ikinci kaptanlığının alındığı şeklinde haberlerin yapıldığını belirten Semih, ''Sezon sonuna kadar kimse ile görüşmeyeceğimi daha önce söyledim. Buna rağmen haberler çıkıyor. Artık yeter. İsmim üzerinden takımımın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmayın. Şampiyonluğun geleceğine inandığım bu yılda yolumuza taş koyamayacaksınız'' dedi.

Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyduğunu kaydeden Semih, şunları kaydetti:

''11 yıldır Fenerbahçe'nin futbolcusuyum, her futbolcu gibi oynama isteğimi belirtmem, kulübümle sorunlarım olacağı anlamına gelmez. Aksine bu oynama hırsımı ve takımımı faydalı olmak için gösterdiğim mücadeleyi gösterir. Ben Fenerbahçe'nin işçisiyim. Hocam görev verirse oynarım, vermezse yedek beklerim. Bundan gocunmam. Burası Fenerbahçe, yedek oturmak bile şereftir.

11 sene boyunca takım içinde huzursuzluk çıkartmadım, bugünden sonra neden çıkartayım. Başkanımıza ve taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk ve Türkiye Kupası sözümüzü, kalan maçlarımızı da kazanarak yerine getireceğiz. Şahsım adına elimden gelen her şeyi hem saha içinde, hem de saha dışında yapacağım. Takım olarak iki kupaya da kilitlendik. İlk etap olan Eskişehirspor maçında tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum.''

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çürümeye devam etsin o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ben Fenerbahçe'nin işçisiyim.
    1 mayıs'a gönderme mi yapmış ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çürümeye devam etsin o zaman.
    Semih Şentürk 100 binlerce kişinin yükselmek istediği yerde zaten şuan çürüme gibi bir sorun olacağını düşünmüyor idmanlarda aksaklık etmiyormuş bildiğime göre.

Fenerbahçe futbol takımına bir dahada böyle bir karakterde oyuncu zor gelir diye düşünüyorum ona yapılan haksızlıklara rahmen hala iyi konuşuyor, guiza 1 maç yedek kaldı ısınmaya gitmedi adam 10'larda maç kazandırdı hala yaranamadı yapacak birşey yok umarım gelecek sezon daha çok oynucağı bir avrupa kulübüne gider.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Semih seneye yolcu.. bu laflarla yönetimi oyaliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzası ile yayınlanan haberin ardında futbolcumuz ve takım kaptanlarımızdan Semih Şentürk internet sitemize açıklamalarda bulundu:

"Maalesef artık isyan edecek duruma geldim. Spor basınının geldiği bu durumdan utanıyorum. Ben yalanlamaktan, mesleki hayatlarındaki haysiyet ve onurlu davranışlara davet etmekten bıktım. Ancak masa başı haberler üreten bu kişiler, yalan haber üretmekten vazgeçmediler.

Yakın bir zamanda yine buradan yalanlama yaparak, hakkımda yalan haber üretmekten vazgeçilmesini ve sezon sonuna kadar kimse ile görüşmeyeceğimi söyledim. Buna rağmen bir kaç gündür ve özellikle bugün; kendini güvenilir, onurlu ve etik habercilikle itham eden gazetelerde şahsım "Daum varsa ben yokum", "Semih, Beşiktaş yolunda", "Semih'le Galatasaray ilgileniyor" ve "Semih'in 2. Kaptanlığı'da artık yok" tarzı ve buna yakın başlıklar ile sayfaları süslüyor.

Çok samimi ve basit bir şekilde söylüyorum. ARTIK YETER!, BENİ RAHAT BIRAKIN! İsmim üzerinden takımımın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmayın! Şampiyonluğun geleceğine inandığım bu yılda yolumuza taş koyamayacaksınız.
    Ben Fenerbahçe Spor Kulübünün sporcusuyum ve Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyuyorum. Fenerbahçe'nin büyük taraftarının bu yalan haberlerle kandıramazsınız.

Kendi özel yaşantımda yaşadığım üzüntüyü bile kendimle yaşamama izin vermeyerek, beni yalanlarınıza alet ediyorsunuz.
    11 yıldır Fenerbahçe'nin futbolcusuyum, her futbolcu gibi oynama isteğimi belirtmem, kulübümle sorunlarım olacağı anlamına gelmez. Aksine bu oynama hırsımı ve takımımı faydalı olmak için gösterdiğim mücadeleyi gösterir. Ben Fenerbahçe'nin işçisiyim. Hocam görev verirse oynarım, vermezse yedek beklerim. Bundan gocunmam. Burası Fenerbahçe, yedek oturmak bile şereftir.
    11 sene boyunca takım içinde huzursuzluk çıkartmadım, bugünden sonra neden çıkartayım. Karakter olarak zaten böyle bir düşüncenin içinde asla yer almam.

Başkanımıza ve taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk ve Türkiye Kupası sözümüzü, kalan maçlarımızı da kazanarak yerine getireceğiz. Şahsım adına elimden gelen her şeyi hem saha içinde, hem de saha dışında yapacağım. Takım olarak iki kupaya da kilitlendik. İlk etap olan Eskişehirspor maçında destekmek için tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum.
    Ayrıca yalan haberler devam ettiği takdirde, tüm hukuki haklarımı kullanacağımı da buradan kamuoyuna bildiririm.

Saygılarımla
    Semih Şentürk"

Semih bu sene iyi oynamıyor, geçtiğimiz senelerde rakip defansı birbirine sokan Semih yerden kalkamayan Semih haline geldi. Gökhan Ünal'ın bile sonradan transfer olmasına rağmen şans bulduğu dönemde Semih bulamıyorsa Semih kendini sorgulamalı. Yani Semih'in oynamamasının federasyona yaptığı itirazla falan alakası yok.

Semih Fenerbahçelidir, büyük emekleri geçmiştir. Gönül ister ki; sözleşmesini yenilesin takımda kalsın. Eğer tercihini Avrupa'dan yana kullanırsa da umarım kendisine uygun bir lig ve takım seçer; başarılı olmasını isterim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bizde Semih diyoruz neden oynatmıyor Daum diyoruz, en iyi golcülerimizden biri diyoruz ama adam daha kendine güvenemiyor. Ben ilk onbir oyuncusuyum yedek oturmamam gerekir demesini beklerken yedeklik şereftir diyor.

Sen aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olabilirsin ama taraftar kimliğinden sıyrılıp profesyonel futbolcu olduğunu hatırla. Sen Milli takıma lazımsın yoksa Fenerbahçe'yi geçtim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa bize gelen hocalar güizalarla kezmanlarla yediler bizi.Onlara tanıdıkları hakları bide semihe tanısalar keşke

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih Fenerbahçe takımında anca yedek olur , en ufak da sempatim , samimiyetine güvenim yok sadece kendine güveni olmadığı için gidemiyor Fenerbahçe sevgisi falan değil onunki , düzenini kurmuş , düzenini bozmuyor sadece.bu benim şahsi fikrimdir , guizanın da çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum ilerde basıp , defansı yorup , arkadaşlarına pozisyon hazırladığı için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

semihi sevmiyorum,basit yani fenerbahceliyim ve sevmiyorum.efendi olduğunu falan düşünmüyorum futbolculuğunuda beğenmiyorum zaten.isteyeni varsa umarım avrupaya falan gider
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri