-
Türkiye ligi oynayanlar....
Arkadaşlar, bir konuda görüşlerinizi deneyimlerinizi bildirirseniz çok sevinicem.
ben 10.3 yamasını yeni kurdum ve şu ana kadarda bir Türk takımıyla uzun süre oynamamıştım fm 2010'da. kurar kurmaz feneri aldım. bide türkiye ligi süper lig 1. lig 2. lig kurdum yanınada ingiltere premier'i koydum yüklerken.
sorunum şu;
türk takımlarındaki oyuncular kapış kapış avrupaya gitti.
Bursalı ozan ipek lyon'da henüz ilk sezon başlamadan, gs desen mehmet topal'ı mustafa sarp'ı sattı , bide yanında Emre Aşık'ı avrupaya gönderdi.
ben bile Deniz barış'ı Celtic'e sattım.
Bunlar gerçekçi değil bana göre.
sebebi ne olabilir? başka ligleridemi açmam gerekir?
eğer buysa sebep, hangi ligler...
teşekkürler...
-
Ya bence gerçekçilik diye birşey olamaz...Sonuçta ''a'' adlı oyuncunun datadaki yeteneği CA ortalaması vb. gibi özellikleri gerçeye göre uyarlanmış olabilir belki ama, deniz celtic'e gidemez diye birşey olamaz...sen nasılsa bir yabancıyı takıma transfer ediyorsun, onun yarar saglıyacağını düşünerekten...O da bunu düşünerek alıyor zaten...yani tamam bizim türkiye liginin kalitesi düşmüş olabilir ama, oyuncularımız, bizim futbolcular avrupaya gidince neden hazmedemiyoruz...belki ardanın avrupaya gitmesini bile sacma görende olabilir...
-
mesele hazmedememek değilki.
yıllardır avrupa maçları izlerim ingiltere ligini bizzat staddan 5 sene takip ettim ingilterede bulunduğum sürede ve arda'nın vücud şekline benzeyen 1 tane futbolcu görmedim ne premier ligde ne de league one'da...
birazda gerçekçi olmak gerek.
deniz'e gelince, deniz bugün fenerbahçede zor kadroya giriyor celtic nereye?
beni oyunda rahatsız eden şey , oyuncularımı elimde tutamıyorum. bi celtic bi villareal gelince moralleri bozuluo. harbiki hiç bulaşmasalar bizde rahat rahat oynarız 
neyse konu dağılmasın, sorunum buydu
-
Database'niz ne oyunda? Small ise böyle durumlar oluyor genelde, large açmak lazım oyunu.
-
oyunda oluyo böle şeyler tabi gerçekte olmaz..ona bakarsan 5 para etmez adam 12 milyon eurolar veriyolar oyunda gerçkete o parayı vermezler oyun sonuçta aga pc oynatıyo bunları daha ne...
Mesaj Yetkileri