1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Temayı nereye yükliceni bilmeyenler buraya!

Default Temayı nereye yükliceni bilmeyenler buraya!

- C:\Documents and Settings\Pc\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins[YOKSA KENDİN AÇ]
    klasörünün içine atıcaksın.MeseLa Skins klasörünün içine FM Tema olucak.Sonra

-Cache gizli klasördür,öncelikle bunu görünür hale getirelim.
    denetim masası-klasör seçenekleri-görünüm
    Sonra gizli klasörleri gösteri işaretliyoruz ve uygulaya basıyoruz.

Sonrasında oyunun yüklü olduğu yere göre C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010

buradaki cache dosyasını tamamen siliyoruz ve tekrar oyuna giriyoruz.

İndirmek için:

http://www.4shared.com/file/255705079/fc8d47bc/FMG_TEMA_YUKLEME.html
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 07.Mayıs.2010 at 01:18

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. Bu bölüm yardım talebinde bulunan üyelerin açtığı konulara cevap yazmak için, eğer böyle bir bilgi vereceksen, bunu konuyu güzelce yazarak, renklendirerek (güzel olur), satır aralarına uygun boşluklar koyarak FM 2010 Rehberler bölümüne konu açmalısın. Eğer konuyu düzgün bir şekilde yazmışsan konun yöneticiler tarafından onaylanır ve yayına girer. Burada açman yanlış.

2. Verdiğin linki rastgele kopyalamışsın, direkt girilmiyor. Fazladan http:// yazmışsın. Ayrıca neyin linkini verdiğin de belli değil.
    Last edited by Aydin : 07.Mayıs.2010 at 02:57

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar konu başlıklarının Türkçe'ye uygun olmasına dikkat ediyoruz. Ayrıca bu konu bir teknik sorun konusu değil, uygun formatta hazırlandığında Rehberler bölümünde kendine yer bulabilecek bir konudur.

Konuyu kilitliyorum, bundan sonra dikkat edelim lütfen.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri