Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

8 100.00%
  • Manisaspor

0 0%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Beşiktaş - Manisaspor [ 33. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş - Manisaspor [ 33. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkılır umarım şu maça. Zaten kalan 2 maçın bizim için hiçbir önemi yok artık.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Manisa için fazla önem taşımayan bir maç ancak BJK'nin hala 3.'lük şansı sürüyor..Birde BJK'nin cuma sendromü var..Manisa'yı bu sezon hiç yenemediler o şanssızlıklarını kırıp bu maçı kazanırlar bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Diyarbakır maçındaki kadro bu maçtada sahaya sürülsün...Oldukça isabetli bir kadroydu,Nihat'ın kendine gelmesi,Necip-İsmail-Rıdvan gibi gençlerin oynaması açısından...
    2-0 gibi rahat bir skorla kazanırız düşüncesindeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nihat bir gol atsın da 5-1 kaybedelim sorun değil.

Maça gitmek niyetindeydim ancak yarın sabaha kadar çalışıyoruz şansa bak. Bu maçımızı bile Cuma günü oynatan federasyonun bol bol kulaklarını çınlatacağım bu haftasonu.

Seneye fikstür yaparken Beşiktaş'ın bütün maçlarını cumaya koysunlar da bizde ona göre programlayalım işlerimizi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kadro;

-------------------Hakan-------------

Rıdvan---Toraman----Sivok---İsmail

---------------Necip----Fink----------

Nihat-----------Tabata--------Tello

-------------------Bobo-------------

Ayrıca Atınç(93),Ali Kuçik(91) ve Cumali'de(93) 18'de yer alıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Batuhan Kadrodamı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon sahamızdaki son maça gitmek istiyordum ancak maddi sıkıntılardan dolayı gidemedim.2 takımda rahat.Göze hoş gelen bir futbol bekliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rıdvan'ın fibula kemiği kırıldı, çok talihsiz bir andı gerçekten içim fena oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

çok yazık oldu Rıdvan'a.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Holosko ve Deivid'in başına gelmişti üzücü birşey tam kendini göstermekde olduğu maçlarda böyle şansız sakatlıklar olması..

ALLAH şifa versin umarım en kısa sürede sahalara geri döner.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Offffff.Çok kötü oldu bu sakatlık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vay arkadaş yaa şu çocuk bir türlü gösteremedi kendini. Gökhan Gönül'den daha iyi olacak derken sezon başından beri toparlayamadı. Tam toparlandı derken sakatlandı. Kemal Aslan'da aynı sakatlığı yaşamıştı.. Umarım kısa sürede döner..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu maçı yenemeseydikde rıdvan sakatlanmasaydı of

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Necip orta sahada gerçekten çok etkiliydi. Hala eksiklikleri var ancak yavaş yavaş kapatacaktır.

Atınç hiç sırıtmadı açıkcası savunmada, Nihat'da çok istekliydi.

Tebrikler Kartal'ım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da fazla kasmadan rahat bir galibiyet aldık. Ligde iddiamız kalmayınca bir rahatlık oluştu tabi ve bu da sahaya yansıyor. Tek olumsuz gelişme Rıdvan'ın sakatlığı oldu. Spikerin dediğine göre 3 ay yokmuş, yazık oldu. İnşallah daha da gecikmez sahalara dönmesi, hatta daha erken iyileşir umarım. Gençlerin özverili ve istekli oyunu da sevindirdi beni. Son maçta da bu isimleri sahada görmek isterim şahsen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Rıdvan için çok üzüldüm. Umarım kendisini toparlamayı başarır.

Mustafa Denizli'ye helal olsun diyorum. Kaç maçtır Necip'e şans veriyor ve Necip de iyi kullanıyor bu fırsatları. Her maç daha kaliteli oynuyor. Rıdvan'a da şans veriyordu, o da iyi kullandı sakatlanana kadar. Bugün de Atınç'ı soktu oyuna ve Atınç da GiresunspoR'un dediği gibi hiç sırıtmadı. Genç oyunculara olan ilgisinin azalmamasını umarım.

Düzenleme: Rıdvan hakkında birkaç şey daha eklemek istiyorum. Rıdvan'ı izlerken Okan Buruk'a benzetiyordum. Benzetmez olaydım dedim sakatlık sonrası. Okan'ın da genç yaşında bacağı kırılmıştı. Umarım Okan gibi toparlar kendisini de kalitesinden mahrum kalmayız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Rıdvan, Gökhan Gönül'ün biraz daha teknik versiyonu. Okan kısaydı ama çok iyi mücadele ediyodu. Rıdvan biraz çıt kırıldım. Sert girdikleri anda geri çekiyo kendini hemen.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rıdvan tam da form tutacağı zamanda sakatLandı. Şanssız bir sakatLık oLdu ama en azından sezon bitiyor ve yeni sezonda hazırLık kampına katıLabiLecek. Bu sevindirici bir haber. Bu sakatLığın tek artısı diğer kırıLmaLara göre geri dönüşünüzde kendinizi daha kısa sürede toparLıyabiLiyorsunuz. HoLosko 3 ay sonra döndü 3 hafta sonra eski HoLosko gibi oynadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Keşke maçı almasaydık da Rıdvan'ın ayağı kırılmasaydı...Ama yine de tebrikler Kartal'ım,Allah Rıdvan'a acil şifalar versin,inşAllah en kısa zamanda toparlar kendini...
    Bi kötü haber daha ayrıca ;
    Küçük Şifo'muz,Mehmet'imiz hayatını kaybetti Allah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun.Sadece Beşiktaş'ı ve İbrahim Toraman'ı hatırlıyordu herşeyi unutup,Toraman'la buluştuğunda gözyaşlarımı tutamamıştım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçtan bir tezahürat ; ''Fener'den Cim Bom'dan futbolcu almayın, taraftarı çıldırtmayın, bu taraftar arkanızda, gelsin artık Quaresma"

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Keşke maçı almasaydık da Rıdvan'ın ayağı kırılmasaydı...Ama yine de tebrikler Kartal'ım,Allah Rıdvan'a acil şifalar versin,inşAllah en kısa zamanda toparlar kendini...
    Bi kötü haber daha ayrıca ;
    Küçük Şifo'muz,Mehmet'imiz hayatını kaybetti Allah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun.Sadece Beşiktaş'ı ve İbrahim Toraman'ı hatırlıyordu herşeyi unutup,Toraman'la buluştuğunda gözyaşlarımı tutamamıştım ...
    Ben anlamadım burayı. Açıklarmısın biraz daha lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçenlerde birisi çııkmıştı. Herşeyi unutuyomuş. Tek hatırladığı şey Beşiktaş ve İbrahim Toraman. Ondan bahsediyo sanırım Nedim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi izledim ozetide, Allahim butun futbolculari boyle sakatliklardan uzak tutsun

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ridvan'in ayaginin kirildigini görünce cok üzüldüm... insallah cabuk iyilesir yeni sezonda takimdaki yerini alir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gerçekten bende akşam netten izledim özeti bileği kırıldı diyince içim acıdı ya.Üzüldüm umarım ciddi olmaz ve futboluna kaldığı yerden devam eder.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Geçenlerde birisi çııkmıştı. Herşeyi unutuyomuş. Tek hatırladığı şey Beşiktaş ve İbrahim Toraman. Ondan bahsediyo sanırım Nedim.
    Görmemişim ben. Şifo'muz, Mehmet deyince karıştım biraz. Sağol KaPaLı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rıdvan 5-6 ay futbol oynayamayacakmış. Anca gelecek sezonun ikinci yarısında oynamaya başlayabilecek.

Ridvan'a cok uzuldum yahu.Gecmis olsun.Insallah en kisa surede doner sahalara..

Mesaj Yetkileri