Beşiktaş
Manisaspor
Berabere
So what?
Saike
Genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkılır umarım şu maça. Zaten kalan 2 maçın bizim için hiçbir önemi yok artık.
Manisa için fazla önem taşımayan bir maç ancak BJK'nin hala 3.'lük şansı sürüyor..Birde BJK'nin cuma sendromü var..Manisa'yı bu sezon hiç yenemediler o şanssızlıklarını kırıp bu maçı kazanırlar bence..
Diyarbakır maçındaki kadro bu maçtada sahaya sürülsün...Oldukça isabetli bir kadroydu,Nihat'ın kendine gelmesi,Necip-İsmail-Rıdvan gibi gençlerin oynaması açısından...
2-0 gibi rahat bir skorla kazanırız düşüncesindeyim.
Nihat bir gol atsın da 5-1 kaybedelim sorun değil.
Maça gitmek niyetindeydim ancak yarın sabaha kadar çalışıyoruz şansa bak. Bu maçımızı bile Cuma günü oynatan federasyonun bol bol kulaklarını çınlatacağım bu haftasonu.
Seneye fikstür yaparken Beşiktaş'ın bütün maçlarını cumaya koysunlar da bizde ona göre programlayalım işlerimizi.
Kadro;
-------------------Hakan-------------
Rıdvan---Toraman----Sivok---İsmail
---------------Necip----Fink----------
Nihat-----------Tabata--------Tello
-------------------Bobo-------------
Ayrıca Atınç(93),Ali Kuçik(91) ve Cumali'de(93) 18'de yer alıyor...
Batuhan Kadrodamı?
Bu sezon sahamızdaki son maça gitmek istiyordum ancak maddi sıkıntılardan dolayı gidemedim.2 takımda rahat.Göze hoş gelen bir futbol bekliyorum.
So what?
Saike
Rıdvan'ın fibula kemiği kırıldı, çok talihsiz bir andı gerçekten içim fena oldu.![]()
çok yazık oldu Rıdvan'a.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Holosko ve Deivid'in başına gelmişti üzücü birşey tam kendini göstermekde olduğu maçlarda böyle şansız sakatlıklar olması..
ALLAH şifa versin umarım en kısa sürede sahalara geri döner.
Offffff.Çok kötü oldu bu sakatlık.
So what?
Saike
Şu maçı yenemeseydikde rıdvan sakatlanmasaydı of
Necip orta sahada gerçekten çok etkiliydi. Hala eksiklikleri var ancak yavaş yavaş kapatacaktır.
Atınç hiç sırıtmadı açıkcası savunmada, Nihat'da çok istekliydi.
Tebrikler Kartal'ım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da fazla kasmadan rahat bir galibiyet aldık. Ligde iddiamız kalmayınca bir rahatlık oluştu tabi ve bu da sahaya yansıyor. Tek olumsuz gelişme Rıdvan'ın sakatlığı oldu. Spikerin dediğine göre 3 ay yokmuş, yazık oldu. İnşallah daha da gecikmez sahalara dönmesi, hatta daha erken iyileşir umarım. Gençlerin özverili ve istekli oyunu da sevindirdi beni. Son maçta da bu isimleri sahada görmek isterim şahsen.
Rıdvan için çok üzüldüm. Umarım kendisini toparlamayı başarır.
Mustafa Denizli'ye helal olsun diyorum. Kaç maçtır Necip'e şans veriyor ve Necip de iyi kullanıyor bu fırsatları. Her maç daha kaliteli oynuyor. Rıdvan'a da şans veriyordu, o da iyi kullandı sakatlanana kadar. Bugün de Atınç'ı soktu oyuna ve Atınç da GiresunspoR'un dediği gibi hiç sırıtmadı. Genç oyunculara olan ilgisinin azalmamasını umarım.
Düzenleme: Rıdvan hakkında birkaç şey daha eklemek istiyorum. Rıdvan'ı izlerken Okan Buruk'a benzetiyordum. Benzetmez olaydım dedim sakatlık sonrası. Okan'ın da genç yaşında bacağı kırılmıştı. Umarım Okan gibi toparlar kendisini de kalitesinden mahrum kalmayız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Rıdvan tam da form tutacağı zamanda sakatLandı. Şanssız bir sakatLık oLdu ama en azından sezon bitiyor ve yeni sezonda hazırLık kampına katıLabiLecek. Bu sevindirici bir haber. Bu sakatLığın tek artısı diğer kırıLmaLara göre geri dönüşünüzde kendinizi daha kısa sürede toparLıyabiLiyorsunuz. HoLosko 3 ay sonra döndü 3 hafta sonra eski HoLosko gibi oynadı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Keşke maçı almasaydık da Rıdvan'ın ayağı kırılmasaydı...Ama yine de tebrikler Kartal'ım,Allah Rıdvan'a acil şifalar versin,inşAllah en kısa zamanda toparlar kendini...
Bi kötü haber daha ayrıca ;
Küçük Şifo'muz,Mehmet'imiz hayatını kaybettiAllah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun.Sadece Beşiktaş'ı ve İbrahim Toraman'ı hatırlıyordu herşeyi unutup,Toraman'la buluştuğunda gözyaşlarımı tutamamıştım
...
Maçtan bir tezahürat ; ''Fener'den Cim Bom'dan futbolcu almayın, taraftarı çıldırtmayın, bu taraftar arkanızda, gelsin artık Quaresma"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Simdi izledim ozetide, Allahim butun futbolculari boyle sakatliklardan uzak tutsun
Ridvan'in ayaginin kirildigini görünce cok üzüldüm... insallah cabuk iyilesir yeni sezonda takimdaki yerini alir..
Gerçekten bende akşam netten izledim özeti bileği kırıldı diyince içim acıdı ya.Üzüldüm umarım ciddi olmaz ve futboluna kaldığı yerden devam eder.
Rıdvan 5-6 ay futbol oynayamayacakmış.Anca gelecek sezonun ikinci yarısında oynamaya başlayabilecek.
Ridvan'a cok uzuldum yahu.Gecmis olsun.Insallah en kisa surede doner sahalara..