Başlıktaki gibi takımınızın yaş ortalaması kaç ? Kadrom genç olsun diye uğraşır mısınız? Ben Milan'ı yönetiyorum yaş ortalaması şu anda 28'e yakın.23-24'lere indirmeye çalışıcağım..
Başlıktaki gibi takımınızın yaş ortalaması kaç ? Kadrom genç olsun diye uğraşır mısınız? Ben Milan'ı yönetiyorum yaş ortalaması şu anda 28'e yakın.23-24'lere indirmeye çalışıcağım..
Last edited by C h A o S : 20.Mayıs.2010 at 22:21
25ten yukarı çıkmaz genelde.
25-27 arası gezer.
şuan 22
25 tan yukarı çıkarsa uyuz olurum![]()
En fazla 26dır
turksportal...
Birde bir şey soracağım.Takım bilgilerinde yazan yaş ortalamasına yedek ve paf takım kadrosunun yaş ortalaması dahil mi?? Çünkü hesapladım ana kadronun yaş ortalaması ile orası farklı.
Ilk 2 sezon 25 - 27 dır.
Dığer sezonlar 21 - 23 tür.
2 sezon bırıktırdığım bütün paraları ençlere arcarım.
Sonra 3 -4 sene sonra o ençlerı satıp yerıne yenılerını alırım.
Genelde 22-28 arası oyuncuları tercih ederim araya 1 veya 2 tane 29 üzeri oyuncu katarım ..
Bir Dost
Hellbells
22 ymiş konuyu açan arkadaş sayesinde öğrenmiş oldum![]()
Milan'ı gençleştirirken 19 yapmıştım ortalamayı.
"YÜCE ATATÜRK"
En son baktığımda 18'di yanlış hatırlamıyorsam![]()
Yaş 30 oldu mu iyi bir paraya satarım. 30'dan sonra fazla para etmiyorlar genelde. Yaş ortalamam 24 civarıdır.
Ben bir kaç tecrübeli oyuncuyu takımda hep bulundururum. Kalan oyuncular ise gençlerden oluşur. Ama gençleri belli bir yaşa gelince satmam, birlikte yaşlanana kadar oynatırım. Bir de takımın ruhu denebilecek oyuncuları( Beşiktaş'ta Toraman, Barcelona'da Puyol gibi) emekli olana kadar yedek de kalsa oynatırım.
Genel olarak bende çok yaşlı isimlerle çalışmam ortalamada ancak 23-24 civarında kalır hep.Bir keresinde 19 yaptığımda olmuştu.
21-Beşiktaş
walla bende tum takımı satıp hep 16-17 yasındaki gencleri oynatmak ısterım ama bı turlu kısmet olmadı)
Takım İ.B.B şu an 26 ama seneye bu sayı dahada inecek açıkcası ben yaşa fazla önem vermiyorum büyük oyuncuda lazım takıma her zaman abilik ederler![]()