Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Bursaspor-Antalyaspor maçında ''şaibe''

Default Bursaspor-Antalyaspor maçında ''şaibe''

Bursaspor-Antalyaspor maçında ''şaibe''

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Levent Ürkmez, dün yapılan ve konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan Bursaspor-Antalyaspor maçında ''şaibe sezinlediklerini'' söyledi. Ürkmez, ligin sonu yaklaştıkça ''şer ittifaklarının'' ortaya çıktığını savundu.

Lig sonlarında Altay'ın hep bu şekilde mağdur edildiğini belirten Ürkmez, ''Bursaspor-Antalyaspor maçında şaibe sezinliyoruz. En canlı şahitleri Bursaspor'un kendi seyircisi. Dünya tarihinde ilk defa şampiyon olmuş bir takıma taraftarının (satılmışlar) diye bağırması bir kanıttır. Bu yükün altından ne Bursaspor futbolcuları, ne de
    yönetimi kalkabilir. Yapmaları gereken yöneticilerin yönetimi, futbolcuların da futbolu bırakmasıdır. Şahit olarak gösterebileceğimiz 20 bin Bursa taraftarı var'' dedi.

Ürkmez, Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural'ın da ''şaibe altında olduğunu'' savunarak, ''Kendisi Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin üyesi olduğunu açıkça belirtiyor. Bu kadar sıkı ilişkilerin neticesinin nereye vardığı açık. Maçın ardından yaklaşık 2-2,5 saat Bursa Olay TV'yi izledim. Neler konuşuldu, bir tek (şike) demedikleri kaldı. Bunların dikkate alınmasını bekliyoruz'' diye konuştu. İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde haftaya ikinci sırada giren Altay deplasmanda Mardinspor'a 3-0 yenilirken, lider Bursaspor'u 2-1 mağlup eden üçüncü durumdaki Antalyaspor, ikinci sıraya yükselmişti.

işin ilginci altay 75de golü yiyor bursa süper ligi garantiliyor 83te antalya öne geçiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bursaspor taraftarı şike ile düşdüklerini söylüyor ama işte maalesef bunlar oluyor.İşte yine bir yenisi oldu.Altay açıkça mağdur ediliyor.Ligden düşerkende böyle yapmışlardı.Bursaspor taraftarıda bence bunu istemezdi ama maalesef futbolumuzda oluyor ve bunu engellemek çok zor.
    İşte en canlı örneğini yine süper ligde yaşıyoruz.Doğru düzgün maç kazanamayan takımlar(Samsunspor,Malatyaspor,Diyarbakırspor,Gaz iantepspor,Denizlispor vs.) son 5-6 haftada aslan kesiliyor.Ve her sene böyle oluyor bu maalesef.

maçı izlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama maçta olan Bursaspor lu arkadaşlar varsa onların fikirlerini almak lazım...

ben izledim ve goller çok ucuz

Quote Originally Posted by hurmet
    ben izledim ve goller çok ucuz
    yani sanada şaibe var gibi hissettirdi maç..?

valla iftira atmak gibi olmasın ama bence var bursa bu kadar kolay maç vermez hele hele bu kadar kolay gol yemez. Altayımızın resmen önünü kesiyolar ama daha 2 hafta var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ya nedir bizim bu bursadan çektiğimiz? 3 sezon önce altay küme düşerken bursa istanbul maçı sanırım berabere bitmişti ve ikisi kümede kalıp altay düşmüştü.gerçi bir sezon sonra bursa da düştü hem de son 6 maçını kazanıp 40 puanla (bence bunun da üzerinde düşünülmesi lazım son haftalar herkes kazanıyo)

inanın maçın sonucunu gördüğümde aklıma ilk gelen yine bi şaibe olabileceğiydi. yeter artık altayın arkasında yeterli gücü yok diye bu kadar da yapılmazki.(bu arada altayım yenseydin mardini de uğraştırmasaydın). ama artık tüm izmir altayın arkasında ve hakkını koruyacaktır.

burada yazdıklarım tamamen benim görüşümdür ve yanlış da olsa ben böyle düşünüyorum. benim görüşlerime katılmayan arkadaşlar olabilir onlarla tartışmak istemiyorum çünkü görüşlerim asla değişmeyecektir....

saygılar....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    ya nedir bizim bu bursadan çektiğimiz? 3 sezon önce altay küme düşerken bursa istanbul maçı sanırım berabere bitmişti ve ikisi kümede kalıp altay düşmüştü.gerçi bir sezon sonra bursa da düştü hem de son 6 maçını kazanıp 40 puanla (bence bunun da üzerinde düşünülmesi lazım son haftalar herkes kazanıyo)

inanın maçın sonucunu gördüğümde aklıma ilk gelen yine bi şaibe olabileceğiydi. yeter artık altayın arkasında yeterli gücü yok diye bu kadar da yapılmazki.(bu arada altayım yenseydin mardini de uğraştırmasaydın). ama artık tüm izmir altayın arkasında ve hakkını koruyacaktır.

burada yazdıklarım tamamen benim görüşümdür ve yanlış da olsa ben böyle düşünüyorum. benim görüşlerime katılmayan arkadaşlar olabilir onlarla tartışmak istemiyorum çünkü görüşlerim asla değişmeyecektir....

saygılar....
    nokta + imza

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

hoş şeyler değil bunlar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

yakışmaz bursaya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım böyle birşey yoktur.

Hadi bursa antalya maçında şaibe var (ki olamaz böyle bir şey çünkü bursa antalya maçı derbi havasında geçer araları bozuk yani) bursa antalya ya yattı diyelim maçtan önce altay 2. sırada mardin ile deplasmanda oynuyor .... o maçı kim sattı ... altay kolay sayılabilecek maçı kazanamıyor sonra önünü kapatıyorlar gibi yorumlar yapıyorsunuz ... biriside gidip altay bursa maçının berabere kaldığını yazmıyor buraya ... bursa kaç haftadan beri şampiyonluğu garantilediği için puanlar kaybediyor onlara bişey demiyorsunuz olası bir antalyaspor 2.liğini karalıyorsunuz ayrıca maçı bende izledim goller hiçde ucuz değldi .... lütfen yorum yaparken antalyasporu karalamayın ... o zaman bende karşıyakasporun antalya maçına nasıl altay ile anlaşarak çıktığı yazısını buraya getiririm ... koyarım ama ben böyle şeylere inanmıyorum ki bursa bize maçı verecek en son takımdır ....
    antalyaspor için düştük bjk için çıkacağız gibi sloganları vardı hatta .....

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by paco
    Bak bu doğru.Ama şöyle bir şey var.Maçları taraftarlar oynamıyor ve bazı yöneticiler iyi ilişki içine girince herşey olabiliyor.Ama bazı konularda çok haklısın.Burda kimsenin amacı kimseyi karalamak değil.
    Yalnız şöyle bir şey var
    Amacı olmayan takımlar amacı olan takımlara maçları bırakmaya başlıyor bu dönemlerde.
    Samsunspor,Malatyaspor,Diyarbakırspor,Gaziantepspo r,bir anda birden çıkışa geçen Mersin İdman Yurdu falan.Yalnız Altay nasıl gitti Mardinspor'a yenildi ben onu anlamadım.Eğer Altay'da kazansa normaldi ama amaçsız Mardinspor Altay'ı 3 leyince insan ister istemez şüpheleniyor.

bozuk mu araları
    sayın yılmaz vural diyorki bursanın süper lige çıkmasına en çok ben sevindim çünkü 4yıl emeğim geçti
    bizde 2. olarak çıkarsak ne mutlu bana düşmanlık bumu.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Bak bu doğru.Ama şöyle bir şey var.Maçları taraftarlar oynamıyor ve bazı yöneticiler iyi ilişki içine girince herşey olabiliyor.Ama bazı konularda çok haklısın.Burda kimsenin amacı kimseyi karalamak değil.
    Yalnız şöyle bir şey var
    Amacı olmayan takımlar amacı olan takımlara maçları bırakmaya başlıyor bu dönemlerde.
    Samsunspor,Malatyaspor,Diyarbakırspor,Gaziantepspo r,bir anda birden çıkışa geçen Mersin İdman Yurdu falan.Yalnız Altay nasıl gitti Mardinspor'a yenildi ben onu anlamadım.Eğer Altay'da kazansa normaldi ama amaçsız Mardinspor Altay'ı 3 leyince insan ister istemez şüpheleniyor.

yani burda altayın hiç suçu yok mu antalyaspor mardinle de berabera kaldı ... antalya bu kadar güçlü değil ki bursayla anlaşıp mardinle anlaşıp süper lige çıksın öyle olsa şimdiye çoktan çıkardık ....

Quote Originally Posted by saka_onur
    bozuk mu araları
    sayın yılmaz vural diyorki bursanın süper lige çıkmasına en çok ben sevindim çünkü 4yıl emeğim geçti
    bizde 2. olarak çıkarsak ne mutlu bana düşmanlık bumu.
    yani bursaspor yılmaz vural bursalı diye maçı eğer veriyorsa vay bursanın haline .... yılmaz vural bursalı olduğu için sevinmesi doğal ....
    bjk başkanıda galatasarayın fb yi yenmesini istiyorum derken bjk maçını vermeyi kasdetmiyordu heralde ....

hocam bişey demiyorum maçı izledinmi diim eğer izledinde böyle düşünüosan saygı duyarım kesin şaibe yapılmış demiorum ama kokuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hadi bursa antalya maçında şaibe var (ki olamaz böyle bir şey çünkü bursa antalya maçı derbi havasında geçer araları bozuk yani) bursa antalya ya yattı diyelim maçtan önce altay 2. sırada mardin ile deplasmanda oynuyor .... o maçı kim sattı ... altay kolay sayılabilecek maçı kazanamıyor sonra önünü kapatıyorlar gibi yorumlar yapıyorsunuz ... biriside gidip altay bursa maçının berabere kaldığını yazmıyor buraya ... bursa kaç haftadan beri şampiyonluğu garantilediği için puanlar kaybediyor onlara bişey demiyorsunuz olası bir antalyaspor 2.liğini karalıyorsunuz ayrıca maçı bende izledim goller hiçde ucuz değldi .... lütfen yorum yaparken antalyasporu karalamayın ... o zaman bende karşıyakasporun antalya maçına nasıl altay ile anlaşarak çıktığı yazısını buraya getiririm ... koyarım ama ben böyle şeylere inanmıyorum ki bursa bize maçı verecek en son takımdır ....

eğer yorumlarınıza dikkat edin diye bana dediysen ben zaten altayın neden yenilip de bunları düşündürttüğünü belirttim. altay yenseydi 2.ydi zaten.
    ben maçı izlemediğim için sadece sonucu gördüğümde aklıma şaibe olabilir gibi geldi.hele bir de bursa taraftarının tepkisi ve başkanın istifa etmesi haberlerini de duyunca insan ister istemez bunları düşünüyo.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    eğer yorumlarınıza dikkat edin diye bana dediysen ben zaten altayın neden yenilip de bunları düşündürttüğünü belirttim. altay yenseydi 2.ydi zaten.
    ben maçı izlemediğim için sadece sonucu gördüğümde aklıma şaibe olabilir gibi geldi.hele bir de bursa taraftarının tepkisi ve başkanın istifa etmesi haberlerini de duyunca insan ister istemez bunları düşünüyo.....
    ben yorumlarınıza dikkat edin derken antalyasporu karılacak her türlü yazılara dedim ... bursaspor başkanı zaten istifa edecekti bu maçla bir alakası yok ... taraftarın isyan etmesinin nedenide maçın bir derbi maçı havasında geçmesiydi ... ayrıca ben maçı izledim şaibe kokan bir durum yoktu ....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben yorumlarınıza dikkat edin derken antalyasporu karılacak her türlü yazılara dedim ... bursaspor başkanı zaten istifa edecekti bu maçla bir alakası yok ... taraftarın isyan etmesinin nedenide maçın bir derbi maçı havasında geçmesiydi ... ayrıca ben maçı izledim şaibe kokan bir durum yoktu ....
    bilmiyorum maçı izlemediğim bu sadece benim fikrim. önceki senelerde altayın başına garip olaylar geldiği için bunu düşündüm.ha altay mardini yenseydi zaten bunların pek bi önemi olmayacaktı.

Ama daha lig bitmedi kalan 2 hafta çok heyecanlı olacak. işallah altayımız 1. lige çıkar....
    "YÜCE ATATÜRK"

beyler konuyu saptırmak gibi olmasında bursa başkanının istifa etmesinin sebebini bilen var mı?

dün sinan engin i dinledim bursaspor başkanı levent kızıl bırakmayı uzun süreden beri düşünüyormuş falan dedi ... ama bırakmaz gibi konuştu yakın arkadaşıymış...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

biraz önce dinledim. bırakmış aday da olmucakmış yeni kongrede. şampiyonluk için geldim takım 2 sene sonra şampiyon olduk. son maçta taraftarın tepkisi bardağı taşıran son damla olmuş......
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

altay macı 39 da 2-0 oldu ve o an bursa macı ya 1-0 ya da 1-1 idi..devre arasına gırıldıgınde aynı puandalardı altay-antalya..sız antalyalı oyuncuların yerınde olsanız maca asılmazmısınız ya da bursalı oyuncuların yerınde olsanız dunku gıbı cok asılmadan oynamazmısınız!!!cok sacma bu sike olayı falan..ne kızıl yapar bunu ne cetiner ne de bursalı topcular..ayrıca yenıldıklerı de lıg ıkıncısı uzun sure takıpcısı antalya..taraftarın halt etmesıdır bu olaylar..altayda adam gıbı oynasın ıddıasız mardın ı yensın kardesim

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

bütün konulara açıklık getireyim bursaspor ve antalyaspor birbirine düşman 2 takımdır.bursa maça yatmış gibi bazı cümleler gördüm gerçekten çok kırıldım.arkadaşlar bizim bu şerefsizlikten ağzımız fena halde yandı biz böyle bir şeyi kabul edemeyiz.2. golü yediğimizde kalecei yavuz hırsından ve sinirinden ağladımıştır.satılsaydı böyle içten duygular yaşanırmıydı.taraftarın protestosuna gelince 7 yaşındaki çoıcukta 77 yaşındaki admada şampiyonluğa hazırdı.yer gök yeşil beyazdı bursada o yüzden 30 saniyelik bir protesto oldu ve hemen bitti insanlar bazı bursa düşmanı kişilerin gazına gelip bağırmıştır.
    başkanın istifasına gelince cavit çağları başkan yapıcaklar bu işe belediye başkanı filan bayağ yetkili kişler el attı elimizde bunun kanıtı yok ama bu böyle başkanda istifasını bu 30 saniyelik olaylara bağladı.
    işte olanlar bundan ibaret...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Samsunspor,Malatyaspor,Diyarbakırspor,Gaziantepspo r,bir anda birden çıkışa geçen Mersin İdman Yurdu falan.
    Arkadaşım Malatyaspor Ankaragücünü yendi, Ankaragücünün puanına bir bakalım, şuan itibari ile sadece hattın 3 puan üstünde. Ankaragücü manyakmı ki maç versin Malatya'ya, ya kendi düşerse? Bunun adı paranın gücüdür 3 milyon ytl lik prim koyarsan oyuncuda böyle oynar. Alınana galibiyetlere gölge düşürmeyelim.

arkadaşlar altay mardini yensin diyosunuzda bu mardin dediğiniz takım antalyayı antalyada eze eze yendi. bursa-antalya maçı bence şaibe kokuyor yok bu şike yapmaz falan demeyin. antalyanın başındaki hocayı unutmayın

Quote Originally Posted by hurmet
    arkadaşlar altay mardini yensin diyosunuzda bu mardin dediğiniz takım antalyayı antalyada eze eze yendi. bursa-antalya maçı bence şaibe kokuyor yok bu şike yapmaz falan demeyin. antalyanın başındaki hocayı unutmayın
    iyide kendi yazdığınla ters düşüyorsun mardin antalya için altay maçına asıldıysa antalya yı neden yendi .... ayrıca seni ikna etmemiz çok zor anlaşılan yukarıda ki yazılardan her şeyi anlamış olman lazımdı .... ama illa ki böyle düşünüyorsan yapacak bir şey yok ... ama biraz daha sağ duyulu olursan sevinirim ....
    antalya ya süper lige çıkmış gibi muamele yapmayın daha önünde sakarya deplasmanı var ....

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

şaibe şike, ispatlanması zor şeyler..
    gözümün önünde rakip kalecinin " abi diğer takım 1gol daha atsın walla yiycem" dediğini de gördüm ama ne oldu ? 1 satır bile yazı çıkmadı .. boşuna tartışıyoruz bence, maç 2-1 olarak bitti bir kere..

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    şaibe şike, ispatlanması zor şeyler..
    gözümün önünde rakip kalecinin " abi diğer takım 1gol daha atsın walla yiycem" dediğini de gördüm ama ne oldu ? 1 satır bile yazı çıkmadı .. boşuna tartışıyoruz bence, maç 2-1 olarak bitti bir kere..
    evet malesef böyle şeyler olsada ispatlanamıyor

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri