Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: "Dünyanın en iyi 10 kalecisiden biriyim"

Hybrid View

Default "Dünyanın en iyi 10 kalecisiden biriyim"

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kalecisi Volkan Demirel, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacak bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ''Başkanımızın verdiği bir söz var. Başkanımızın verdiği söz, bizim sözümüzdür'' dedi.

Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan Feneronline programına katılan Volkan'ın sorulara verdiği yanıtlar, kulübün internet sitesinde de yayımlandı.
    Sarı-lacivertli formayı giyen her futbolcunun sezon başındaki hedefinin şampiyonluk olduğunu, bu doğrultuda elinden geleni yapmaya çalıştıklarını anlatan Volkan, ''Ne durumda olduğumuzu ve her takım arkadaşımızın hangi kapasiteye sahip olduğunu biliyoruz ve bu işi başarabileceğimizden eminiz. Çok yetenekli bir kadromuz var. Hedefimiz, her sene olduğu gibi şampiyonluk. Son 10 haftamız var. Biz kenetlendik. Başkanımızın verdiği bir söz var. Başkanımızın verdiği söz, bizim sözümüzdür. Onun için de verdiğimiz sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıp, inşallah sene sonunda şampiyon olmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

-''VOLKAN DEMİREL'İN 11'İ''-
    Sarı-lacivertli kaleci, Turkcell Süper Lig'in en iyi 11'ini, 4'er Fenerbahçe ve Beşiktaş, 2 Galatasaray, 1 de Kayserisporlu futbolcudan oluşturdu.
    Volkan'ın 11'i şöyle:
    Rüştü, Gökhan Gönül, Lugano, Ferrari, Caner, Ernst, Emre, Holosko, Alex, Arda, Makukula

-''JENERİKLİK GOLLER YİYORUZ''-
    Fenerbahçe'nin son dönemde kalesinde neden çok gol gördüğü sorusuna üzerine, savunmada görev alan futbolcuların sıkça değişmesinin bunda etken olduğunu ifade eden Fenerbahçeli futbolcu, şunları kaydetti:
    ''Evet, biraz fazla gol gördüğümüz düşünülebilir, ancak şunu unutmamak lazım, hep jeneriklik goller yiyoruz. Bizim yediğimiz goller, hep haftanın golü seçilen goller. Yani kaleci açısından yapılabilecek fazla bir şeyin kalmadığı tarzda goller. Ayrıca, önümdeki arkadaşların çok fazla değişikliği de gol sayısının artmasına sebep olarak gösterilebilir. Sakatlıklardan dolayı kadroda çok değişiklik oluyor. Bence takımda istikrar çok önemli. Futbolcunun sürekli oynaması başarıyı getirir, ama bizim takımımızda 2010 yılı biraz kısmetsiz başladı. Antalyaspor maçıyla ben bu şansızlığımızı attığımızı düşünüyorum. Gol yemedik. Artık güzel günler bizi bekliyor.''

-''FAZLA MAÇ OYNADIĞIMI UNUTMAMAK LAZIM''-
    Her maçtan sonra, başını yastığa koyduğunda kendi analizini yaptığını ifade eden Volkan, şöyle devam etti:
    ''Ama ben konsantrasyon sorunu yaşadığımı düşünmüyorum. Sahaya çıktığım zaman benim için maç dışındaki hayat durur, sadece maçı ve topu düşünürüm. Fazla maç oynadığımı da unutmamak lazım. Bütün maçlarda oynamaya çalıştım, hatta hasta olduğumda bile... Hiç maç seçmedim. Yaptığım bazı hatalar var. Bu hatalar, gelecek zamanda da tekrarlanacaktır. Hataları ne kadar asgariye indirirsek, o kadar takımımıza faydalı oluruz. Bu kadar maç oynamak beni konsantrasyonsuz gibi gösterebilir ve hata yapmama neden olabilir.''
    Lille maçında 85. dakikada yenilen golün kendi hatası olduğunu kaydeden Fenerbahçeli kaleci, ''O golü yememem gerekiyordu ve yedim. Sonrasında ne oldu? 'Volkan Demirel turu verdi' oldu. Bunlar kalecinin kendi kendine kaldığı zamanlardır. Zaten bu zamanları aştığın zaman, bence büyük kaleci olursun'' ifadelerini kullandı.
    Çocukluğunda, Fenerbahçe tribününde çok maç izlediğini anlatan Volkan, gol yediği zaman seyircinin düşüncelerini tahmin edebildiğini belirterek, ''İlk başta aklıma onların üzüntüsü geliyor. Aşırı Fenerbahçe aşkı olduğu için çok üzülüyorum. Gerçi bir yerlerde benim için Galatasaraylı diye yazanlar da olmuş, ama onlara cevap bile vermek istemiyorum. Ben Fenerbahçe kalecisi değilim, taraftarıyım. Kendimi böyle gördüğüm için, yediğim goller sonrası taraftarları düşünüp üzülüyorum'' şeklinde konuştu.
    Kariyerinde en çok pişmanlık duyduğu anın, Avrupa Şampiyonası'nda gördüğü kırmızı kart olduğunu kaydeden Volkan, ''Adımı Avrupa'ya ezberlettim, iyi maçlar çıkarttım. Şimdi olsa aynı tepkiyi vermem'' dedi.

-''DÜNYANIN EN İYİ 10 KALECİSİ İÇİNDEYİM''-
    Volkan Demirel, dünyanın en iyi 10 kalecisi içinde olduğu iddia ederken, hedefinin en iyi 3-5 kaleci arasına girmek olduğunu ifade etti.
    Kariyerinde ulaşmak istediği en üst nokta sorulan Fenerbahçeli futbolcu, şunları söyledi:
    ''Hedefler bitmez. İnsanın çıtası yüksek. Yapacak çok şeyim var. 28 yaşımdayım, kaleciliğin çıkış noktasındayım. Verimli olmam lazım. Ortalama olarak iyi sezon geçirdim. Fenerbahçe kalesini koruyorum. Adımdan söz ettireceğim. Bana göre zaten dünyanın en iyi 10 kalecisi içindeyim, ama hedefim en iyi 3-5 arasına girmek.''

-''HİDDİNK KENDİSİNİ DÜNYAYA KANITLAMIŞ''-
    Volkan Demirel, (A) Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik kadrosuyla ilgili düşüncelerini de şöyle dile getirdi: ''Elbette Hiddink gibi bir hocayla çalışmak önemli. Kaleci antrenörü Engin Hoca ile 20-21 yaşlarında Ümit Milli Takım'da çalışmıştım. Küçüklüğümden beri örnek aldığım biriydi. Kaleci antrenörü ve kaleci arasındaki iletişim çok önemlidir. Yani hoca gözüyle bakmayıp, bir ağabey, bir arkadaş olarak gördüğün zaman daha çok şeyler katabiliyorsunuz kendinize. Bundan önce Eser Hoca ile de çok güzel anılarımız vardı. İnşallah Engin Hoca ile de aynı diyalogları, aynı şeyleri yaşayacağız. Hiddink ise kendisini yeterince dünyaya kanıtlamış, belki şu an paylaşılamayan bir hoca konumunda. Onun gelmesi Türk Milli Takımı adına çok güzel, onur verici. Milli takımın hedefleri her zaman yükseklerde. Dünya Kupası'na gidemeyişimiz ise çok üzücü.''

Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biz senden dünyanın en iyi kalecisi olmanı, en inanılmaz kurtarışlara imza atmanı istemiyoruz Volkan'cığım.. Bırak; çıkması imkansız bir şutsa varsın gol olsun.. SEN YETER ki, EN KRİTİK DAKİKALARDA YEMEMEN GEREKEN SAÇMA SAPAN GOLLERİ YEME.. Mesela şampiyonluk düğümünü çözecek Sami Yen'deki maçta Nonda'dan o golü yeme.. Sevilla'dan o golleri yeme.. Schalke'den o golü yeme..

Bize senin tarzında dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri lazım değil.. O kadar iyi olmasa da olur.. Yeter ki ne zaman ne yapacağını bilelim.. Saç baş yolduran goller yemesin yeter..

Volkan.. Başkasını bilmem.. Sana hiç mi hiç güvenmiyorum.. Bu maç beni kurtarman bir sonraki maç yakmayacağının garantisi değil.. Ne kaleci sayesinde kazanmak, ne de kaleci hatasından kaybetmek hoşuma gidiyor..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Biz senden dünyanın en iyi kalecisi olmanı, en inanılmaz kurtarışlara imza atmanı istemiyoruz Volkan'cığım.. Bırak; çıkması imkansız bir şutsa varsın gol olsun.. SEN YETER ki, EN KRİTİK DAKİKALARDA YEMEMEN GEREKEN SAÇMA SAPAN GOLLERİ YEME.. Mesela şampiyonluk düğümünü çözecek Sami Yen'deki maçta Nonda'dan o golü yeme.. Sevilla'dan o golleri yeme.. Schalke'den o golü yeme..

Bize senin tarzında dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri lazım değil.. O kadar iyi olmasa da olur.. Yeter ki ne zaman ne yapacağını bilelim.. Saç baş yolduran goller yemesin yeter..

Volkan.. Başkasını bilmem.. Sana hiç mi hiç güvenmiyorum.. Bu maç beni kurtarman bir sonraki maç yakmayacağının garantisi değil.. Ne kaleci sayesinde kazanmak, ne de kaleci hatasından kaybetmek hoşuma gidiyor..

Malesef Aydın... Yine eski bir mesajıma dönmek zorunda kaldım... 13.03.2010 tarihinde yazmışım yukarıdaki satırları... Trabzon maçından tam iki ay önce... Sen ol da, şimdi altını çizme...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Daha yaptığı ilk 11'e kendisini yazmamış

Santos'a ayip etmis Volkan

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

En iyi 10 değil, ilk 3
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

O da olacak inşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk 20'de var da ilk10 fazla iyimser olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok mütevazi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ziya paşa ne güzel söylemiş;

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
    Her kişinin rütbe-i aklı bellidir eserinde"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaleye Rüştü'yü koymuş, Rüştü 2002 Dünya Kupası döneminde en iyi 3-5 kaleci arasına girmişti bile. Ve o zaman 29-30 yaşlarındaydı, çok maç oynayamasa da, ki bunda farklı etkenler de vardı, Barcelona kalesini korudu.

Volkan için de geç değil, eğer çalışırsa, önüne koyduğu hedef doğrultusunda ilerlerse olabilir. Artık olgunlaşmaya başlıyor, kalecilik yeteneklerinden daha çok zihinsel olarak kendini geliştirebilirse (burada seçilen antrenörlerin de çok etkisi var hatta Hiddink bile yarar sağlar) 30'lu yaşlarda altın dönemini yaşayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yok artık onlarca süper kaleci varken ilk 10'a Volkan mı girecekmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan söylediklerinin çok uzağında değil. Volkan'ın tek şanssızlığı yaptığı önemli hataların hafızalardan silinmeyecek maçlarda olmasıdır. Schalke ile ŞL maçında, Galatasaray ile çekiştiğimiz sene Edu'yla anlaşamayıp, yaptığı hata vs.

Volkan çalışmalarına devam edip, hedefine ulaşacak kalitede bir kalecidir. Umarım başarır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Yok artık onlarca süper kaleci varken ilk 10'a Volkan mı girecekmiş
    Niye girmesin ? ..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Niye girmesin ? ..
    Niye girsin ?

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Türkiye'nin En İyi Kalecisi Şu Anda O Doğru Ama Kesinlikle Dünya'nın İlk 10 Kalecisi İçerisinde Değil...
    Belki İlk 20 Oda Belki...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın zihinsel yönden kendisini çok geliştirmesi gerekiyor. Bu yaşına kadar geliştiremeyen birinin bu yaştan sonra yapabilecekleri sınırlıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben en iyi 10 kalecisinden biri olduğunu düşünüyorum.Buffon - Casillas - Cech - Van der Sar - Mandanda - Lloris - Julio Cesar .Sıralamayı rastgele yaptım aklıma geldikçe yazdım.Bunlardan daha iyisi yok sanırım yazmayı unuttuğum varmı bilmiyorum ama bunların arasına volkanda girer bence.(Victor Valdezin iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kasımpaşa'dan da jenerıklık ol yemeıştı dımı topu sektırerek ökan üleç'e adeta asıst yapmıştı.

barcelonadaki valdesden iyi olduğu kesin

Quote Originally Posted by Arbitre View Post
    barcelonadaki valdesden iyi olduğu kesin
    Kesinlikle iyidir.Valdes o eski Valdes degil bence su anda iyi performans gösteriyo eskisine göre.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yahu Cech dediğiniz adam basit bir ortayı elinden kaçırdı Türkiye maçında. O giriyor da hatalı gol yiyen Volkan girmezmiş. Cech gol yiyince Türkiye muhteşem oynuyo ki yediği gol basit bir ortaydı. Volkan hatalı yiyince hatalı gol alemsiniz. Ayrıca bence ilk 10 kaleci falan saçma. Kalecilerin performansı sürekli değişir. Neye göre defansın durumuna orta sahanın durumuna veya takımın durumuna göre bence sıralama bile yapılmaz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Başlığı görünce kesin Volkan söylemiştir dedim içimden, doğruymuş.

Volkan'ı ilk 50'ye almam.

Volkan'a Ne Kadar Kızsalarda Ne Kadar Hatalarını Yapsada. Ne Kadar Beğenmişlik Yapsada Fenerbahçede En Çok Sevdiğim Oyunculardandır. Volkan'ın Kalitesi ve Kumaşı Bence İlk 10'a Fazlasıyla Müsait Çünkü Çok Yetenekli. Herkes Hata Yapar Ne Zaman Hata Yapacağını Kimse Bilemez Bu Yüzden Bence Fenerbahçeli Taraftarlarda En Az Diğerleri Kadar Haksızlık Ediyor. İnsan Sonuçta Ne Zaman Nerede Hata Yapacağı Hiç Belli Olmaz Ama Hata Yapıpda Kurtardığı Maçlarıda Sineye Çekmek Biraz Haksızlık Olur. Türkiyenin Bence Rüştüden Bile Daha İyi Yetiştirmiş Bir Kalecisi Var Volkan Türkiyenin Gururudur. Forumda Kimse Bana Hadi Ordan Dersiniz Biliyorum Ama Ben Volkan'ın O İlk 10'a Rahatlıkla Gireceğini Söylerim O İlk 10daki Kaleciler Çok mu Daha İyi Güldürmeyin Beni. Keşke Fener Şutlasada Volkanı Biz Alsak 15 Yıl Kale Sıkıntısı Çekmeyiz. Türkiyenin Tartışmasız Gelmiş, Geçmiş En İyi Kalecisidir Kimse Aksini İnkar Etmesin Galatasaraylı Arkadaşlar Bana Turgay Şeren Veya Trabzonlu Arkadaşlar Bana Şenol Güneş Diye Laf Ebeliği Yapmasın Bırakın Fanatikliğide Milletimizi Yücelten Herkese Sahip Çıkın Burada Fanatikliğin Borusu Ötmez... Eski Çamlar Devrileli Asırlar Oldu...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

niye 2 aylik konu hortlatildi onu anlamadim? fener sampiyon olamayinca kötü kaleci mi oldu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İlk 5'te olsun ama benim tuttuğum takımın kalesinde olmasın yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yediği gollerde kolunun, bacağının veya herhangi bir kasının oynamışlığı var mıdır?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Yediği gollerde kolunun, bacağının veya herhangi bir kasının oynamışlığı var mıdır?
    Bu sezon takip ettin ise bunun söylememen gerekir, çıkardığı toplar ile fazlası ile kendisini kanıtladı zaten.

Avrupa'nın sayılı kalecilerinden biri şu an.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Avrupa'nın sayılı kalecilerinden biri şu an.
    Durum böyleyken ve avrupada birçok önemli kulüp kaleci arayışındayken Volkan'ın adının hiçbiriyle geçmemesi çok ilginç.. Tabi sayılı derken ilk 100'de sayılıdır ilk 1000'de bu kastediliyorsa katılıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Durum böyleyken ve avrupada birçok önemli kulüp kaleci arayışındayken Volkan'ın adının hiçbiriyle geçmemesi çok ilginç.. Tabi sayılı derken ilk 100'de sayılıdır ilk 1000'de bu kastediliyorsa katılıyorum.
    Basındaki dedikoduları gerçek mi sanıyorsun Serhat, yapma gözünü seveyim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri