1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: FM 2009'un Taktiklerini FM 2010'da Açma

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default FM 2009'un Taktiklerini FM 2010'da Açma

Başlıkta soru gayet açık bunu nasıl yapabiliriz.Birisi açıklarsa sevinirim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Olasılıksız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taktik ekranına girdiğinde mod değişikliği diye bir seçenek var ama bunun yeri dönüşü yok. Şu anda oyunu açamadığım için emin değilim ama taktik seçme kısmına basyığında, aşağı doğru açılan yerde çıkması lazım.

Eski moda döndükten sonra taktiği atıp deneyebilirsin, oklar sanırım o modda hala geçerli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taktik ekranına girdiğinde mod değişikliği diye bir seçenek var ama bunun yeri dönüşü yok. Şu anda oyunu açamadığım için emin değilim ama taktik seçme kısmına basyığında, aşağı doğru açılan yerde çıkması lazım.

Eski moda döndükten sonra taktiği atıp deneyebilirsin, oklar sanırım o modda hala geçerli.
    Bi deneyeyim teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Ben denemiştim öylede Serkan abi ama hata vermişti galiba kabul etmemişti.

Birde o klasik taktik ekranından dönüş var, YEni taktik modelinde yapılmış bir tkatiği seçince yine o moda dönülüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Geçen sene yaptığım çok başarılı taktiklerim var eğer oyun görürse güzel olacak ama bakalımDeneyeceğiz artık o yöntemleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben denemediğim için bilmiyorum, sadece o modda okların falan olduğunu duydum.

Geçen seneki taktiklerin başarılı olma durumunun ise garantisi yok bu oyunda. Yeni yama geldiğinde bile bazı taktikler işlemeyebiliyor, eski seride geçerli olanın yenisinde de geçerli olması düşük bir ihtimal olur, eğer çalışırsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri