2009 - 2010 sezonunun analizini bu başlık altından yapabilirsiniz.
2009 - 2010 sezonunun analizini bu başlık altından yapabilirsiniz.
(/s)
Ne analizi yapalım ki , 2 sene önceki yardımcı antrenörle sezona başlarsan Bank Asya'nın ortalama oyuncularını takımda banko oynatırsan zaten ilk 4 hafta puan beklememeliydin .Ali İpek bekledi ne oldu Erhan Altın'ı kovdu.Nurullah Sağlam elindeki kadroya rağmen önce Gaziantep'i 4-1 yendi sonra Bursa'ya 3-2 yenildi(Özden inanılmaz bir hata yapmıştır bu maçta ve topu kaptırıp gol yememize sebep olmuştur , Bursaspor'un 3.golü ofsayttır . ).Ali İpek yine akıllanmadı Nurullah Sağlam'ı kovup Hakan Kutlu'yu getirdi . Teknik adam olsa zaten Hakan Kutlu Ankaragücü'nde kalırdı.İlk 11'i bir türlü adam gibi çıkaramaması ile zaten küme düştüğümüzü neredeyse resmileştirmişti . Devre arası geldi , Youla transferi umutlandırdı beni biraz fakat Youla'da Angelov'la iyi bir ikili oluşturmadı fakat yine takımın ortasahası kurtardı.Yine mağlubiyet serileri falan derken Kayserispor maçı oldukça garip bir şekilde lehimize bitti.Hamidou'nun ıskası gerçek ıskaydı bu arada
.Sonraki hafta gittiğimiz Diyarbakır deplasmanında aldığımız 3 puan hem umutlarımızı yeşertti hem de Diyarbakır stadında alkışlanmak hoşumuza gitti
.Sonraki gelen hükmen Ankaraspor galibiyeti mükemmel oldu ve herşeyi BJK maçına bağladı . Beşiktaş'a karşı iyi bir mücadele ortaya koyduk , fakat bir BJK klasiği , şans golü ile mağlup olduk
.Sonrası mağlum bir gidişat var 2 maç daha söyleyeyim ben yine de
.GS maçında ise tecrübeli stoperlerden Bajic'i oynatmayan zeki teknik adamımız yüzünden defansta yapılan hata sonucuyla kaybettiğimiz 1 puan vardı. Eskişehir maçında bağlamıştık yine umutları .Çok azda olsa vardı umut
.88.dakikada yapılan Bank Asya 1. Lig tezahüratlarına katılırken gelen golle kendi tuttuğun takımın stadında kazanma sevincini görmüştüm sonunda
.Sonra gelen rezil bir Ankaragücü maçı vardı .İsmail abi ve Osmanla buluşmasaydım gittiğime pişman olacaktım
.Gençlerbirliği maçında sahaya sürülen adam gibi bir 11 ve Thomas Doll'un açıklaması : "Kafama takılan, yaşadıkları bunca olumsuzluğa rağmen, bu kadar istekli ve arzulu bir takımın küme düşmesi oldu. "
Evet Sayın Doll , benim de kafama takılıyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sanırım ülkeyi "teğet geçtiği" iddia edilen global ekonomik kriz Denizli tekstil sanayiini teğet geçmemiş olacak ki; Denizlispor son yılların en zayıf ve kalitesiz kadrosuyla lige başlamak zorunda kaldı... Bu kadronun başına hangi hocayı geçirsen fazla bir yol alamazdı... Devre arasından sonra birkaç hamle yapsalar da geç kalınmıştı... Kabus gibi bir ilk yarıdan sonra sezonun ikinci yarısı moral ve inanç olarak yeniden toparlanıp ivme kazanmaları çok zordu...
Ali İpek,Nurullah Sağlam'ı kovarak Denizlispor'u bitirmiştir bence...