Napolide yim şuan sorum şu her sakatlanan oyuncu 3-4 hafta sakatlanıyor ilk başlarda rastgeliyo herhalde dedim ama bu işde bi iş var her sakatlanan 3-4 hafta yani sizce neden olabilr
Napolide yim şuan sorum şu her sakatlanan oyuncu 3-4 hafta sakatlanıyor ilk başlarda rastgeliyo herhalde dedim ama bu işde bi iş var her sakatlanan 3-4 hafta yani sizce neden olabilr
kısmet galiba
9 ay sakatlanan oyuncularım oluyor. her maç bir oyuncum sakatlanıyor. tonla para döktüğüm de rossi sakatlanıyor, sakatlıktan kurtuluyor, tekrar sakatlanıyor... bu sakatlık meselesi bir türlü çözülemeyen bir bug. gerçek hayatta futbolcular bu kadar sakatlanamaz. ayrıca hayvan gibi doktorlarım var.
çok kritik zamanlarda da sakatlıklar yaşanabiliyor. şampiyonlar ligi'ni dzeko'nun bir önceki durup dururken 90+3'te sakatlanması yüzünden kaybettim. gerçekten var bir saçmalık.
belki oyunum orjinal olmadığı içindir, bilmiyorum.
Antrenman paketi kullanıyorsanız sakatlık olması normal. Ben 10.0.3 ile beraber hiç antrenman paketi kullanmıyorum oyuncularım nerdeyse hiç sakatlanmıyor.
nannar ın paketini kullanıyorum ynai o yüzden mi oluyor ama maç içerisindeki sakatlık yani
anlamadığım şey niye 3-4 hafta sakatlanıyolar 2 ay niye değil![]()
Ben de Park Ji-Sung 3-4 ay sakatlandı![]()