1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Uzun süreli sakatlık ?

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Default Uzun süreli sakatlık ?

Napolide yim şuan sorum şu her sakatlanan oyuncu 3-4 hafta sakatlanıyor ilk başlarda rastgeliyo herhalde dedim ama bu işde bi iş var her sakatlanan 3-4 hafta yani sizce neden olabilr

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kısmet galiba

9 ay sakatlanan oyuncularım oluyor. her maç bir oyuncum sakatlanıyor. tonla para döktüğüm de rossi sakatlanıyor, sakatlıktan kurtuluyor, tekrar sakatlanıyor... bu sakatlık meselesi bir türlü çözülemeyen bir bug. gerçek hayatta futbolcular bu kadar sakatlanamaz. ayrıca hayvan gibi doktorlarım var.

çok kritik zamanlarda da sakatlıklar yaşanabiliyor. şampiyonlar ligi'ni dzeko'nun bir önceki durup dururken 90+3'te sakatlanması yüzünden kaybettim. gerçekten var bir saçmalık.

belki oyunum orjinal olmadığı içindir, bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    kısmet galiba

9 ay sakatlanan oyuncularım oluyor. her maç bir oyuncum sakatlanıyor. tonla para döktüğüm de rossi sakatlanıyor, sakatlıktan kurtuluyor, tekrar sakatlanıyor... bu sakatlık meselesi bir türlü çözülemeyen bir bug. gerçek hayatta futbolcular bu kadar sakatlanamaz. ayrıca hayvan gibi doktorlarım var.

çok kritik zamanlarda da sakatlıklar yaşanabiliyor. şampiyonlar ligi'ni dzeko'nun bir önceki durup dururken 90+3'te sakatlanması yüzünden kaybettim. gerçekten var bir saçmalık.

belki oyunum orjinal olmadığı içindir, bilmiyorum.
    saol yinde 5 oyuncu aynı maçta sakatlandı hepside 3-4 hafta lavezzi , hamsik,di maria,bradley,sow

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antrenman paketi kullanıyorsanız sakatlık olması normal. Ben 10.0.3 ile beraber hiç antrenman paketi kullanmıyorum oyuncularım nerdeyse hiç sakatlanmıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

nannar ın paketini kullanıyorum ynai o yüzden mi oluyor ama maç içerisindeki sakatlık yani

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
    nannar ın paketini kullanıyorum ynai o yüzden mi oluyor ama maç içerisindeki sakatlık yani
    Ben kullanıyorum ama çok etkisi yok gibi. Benim Selçuk Wederson'u sezonun ilk idmanında 10 - 12 ay sakatlamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
    Olabilir. Oyunda böyle bir hata mevcut.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

anlamadığım şey niye 3-4 hafta sakatlanıyolar 2 ay niye değil

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ben de Park Ji-Sung 3-4 ay sakatlandı

Mesaj Yetkileri