Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • B.Munich

12 38.71%
  • Inter

19 61.29%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Finali: B.Munich - Inter

Nesil
    2006

Default Şampiyonlar Ligi Finali: B.Munich - Inter

Büyük gün geldi çattı, iki takım yıllar sonra bu zafere ulaşarak, taraftarını mutlu etmek istiyor, bakalım bu tarihi zaferi kim kazanacak.

Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Mayıs.2010 at 22:16

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Çocukluk yıllarımda -TRT'nin tek kanal olduğu devirler- Avrupa futbolu deyince aklıma önce Real Madrid-Bayern Münih rekabeti, sonra Gullit-Van Basten-Riijkard üçlüsü etrafında kurulmuş o efsane Milan gelirdi... (İngiliz takımları uluslar arası arenaya çıkamıyorlardı...)

Nedenini şimdi bilemiyorum; belki İ.Terakki'den beri gelen Almancılık sevdası... (Tövbe, tövbe... N'apayım ama; nihayetinde sevsek sevmesek Enver Paşa bizim atamız...) Evet; belki de gurbetçilerimizin çoğu orayı mesken tuttuğu için... Belki de o yıllarda Alman futbolu gerçekten futbol olduğu için... Real madrid'e karşı kalbim Münih için çarpardı...

Köprünün altından çoook sular aktı... Ama birkaç sene önce Real-Münih yine eşleştiğide çocukluk hatıralarıma döndüm; Bayern için heyecanlandım... Halbuki Bundesliga'da ne yaptıkları umrumda olmuyor... (Zaten bahsettiğim devirlerde Bundesliga'nın ne olduğunu bilmezdik; sadece uluslararası maçların çok az bir kısmı yayınlanırdı...)

Sanırım yarın akşam yine Bayern Münih için ekran karşısına geçeceğim... 2004 yılı mıydı? Porto Avrupa şampiyonu olmuştu... Sanırım Marsilya idi rakibi... Başında şimdi Inter'in başında olan narsist-dahi vardı... O finalden beri en beklenmedik ve en zayıf kadrolardan oluşan final... Hele Ribery'nin oynamayacak olması tümden finalin heyecanını kısırlaştıracak... Ama çok üst düzey kadroların maçları da bazen ağırsıklet boks maçı gibi çok ağır ve sıkıcı olabiliyor...

Bol gollü bir maç olsun... Bol golden ziyade yüksek tempolu bir maç olsun... Bayern'in kazanması dileklerimle birlikte...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok güzel bir maç olacağı kesin 2 takımda liglerinde 2 kupayıda aldılar..3 Kupa kimin olacak acaba gönlümüz Bayern Munih'ten Hamit'lerin yanında Hamit olmasa bile Bayern'i desteklerdim İnter ezeli düşman inş. Bayern yenerde Mourinho'ya güzel bir ders verir Robben ve Van Gaal..Skor tahminim yok ama üst biter inş. bol gollü bir maç izleriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yıllar sonra değişik takımları izleyebileceğimiz bir final.Umarım bol pozisyonlu,bol gollü ve heyecan dolu bir karşılaşma izleriz.

İnter'in kupayı alacağını düşünüyorum.Mourinho buraya kadar getirdikten sonra kupayı bırakmaz gibime geliyor.Yine de finallerde ne olacağı belli olmaz.Bayern için Ribery'nin olmaması büyük handikap.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eleme turları ilerledikçe finalde bu iki takımın olmasını isteyenler çoğaldı ve bu 2 takım bu temennide bulunanları üzmediler.Yıllardır İngiliz takımlarının ŞL'ye damgalarını vurmaları ve artık neredeyse tüm eşleşme kombinasyonlarının gerçekleşmesiydi futbolseverlerin bu iki takımı finalde görmek istemelerinin nedeni.İnter bildiğim kadarıyla bu kupayı hiç alamadı.Bayern ise alalı çok uzun süre oldu.Ben daha önce bu başarısı olmadığı için İnter'in kazanmasını istiyorum.Böyle olacağını da düşünüyorum.İki takımı kadro olarak karşılaştırdığımız da İnter'in savunması ön plana çıkıyor.Diğer bölgelerde çok fark olduğu söylenemez.Buraya kadar gelmeyi başarmış iki takım var.Başlarında dünyaca kabul görmüş hocalar var.Zor maç olacak.Umarım aynı doğrultuda zevkli bir maç olur.Mücadelenin nin üst düzey olacağındağından da şüphem yok.

Maç star'da yayınlanır herhalde? Yayınlarlarsa da acaba şifreye girerler mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şifreye gireceğini sanmıyorum abi yarı final maçlarını şifresiz izledim ben çünkü finali kesin koymazlar şifreye...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

keşke Hamit İnter'de olsaydı en azından Bayern'in kaybetmesi durumunda üzülmezdim...

sakary Ali Misafir

Sessiz sedasız Bayern harika bir sezon geçiriyor.Lig ve kupayı aldılar.Sırada Şampiyonlar Ligi var.Bu kupayıda alacak bence Bayern.

Boynuz kulağı geçecek, bizim adanalı yine kazanacak gibi duruyor..

inter..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zanetti 700. maçına çıkıyor

Javier Zanetti, takımının Bayern Münih ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde, İnter formasıyla 700. maçına çıkacak.

MADRİD - İnter'in Arjantinli kaptanı Javier Zanetti, takımının Bayern Münih ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde, İnter formasıyla 700. maçına çıkacak.
    Madrid'deki kaçta orta sahada oynaması beklenen 36 yaşındaki Zanetti, yaptığı açıklamada, ''Bu noktaya gelmek için çok çalıştığını ve bunun kendisi için duygusal bir an olduğunu'' söyledi.
    Zanetti, Arjantin'in 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmamıştı.

Profesyonel futbola 1992'de Arjantin'in Atletico Talleres takımında başlayan Zanetti, 1993-1995'te bir diğer Arjantin takımı Banfield'da oynadıktan sonra 1995'te İnter'e transfer oldu.
    Zanetti'nin oynadığı dönemde İnter, 1998'de UEFA Kupası şampiyonu, 2005, 2006 ve 2010'da İtalya Kupası şampiyonu, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010'da Serie A şampiyonu oldu.

NtvSpor

_____

Hey Maşallah 700. maç heyt be adam o yaşına rağmen hala genç bir oyuncu gibi oynuyor ben ona şaşırıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

700 maç mı vay be o kadar oldu mu yav

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çömez kimmiş göster ona, Jose.

Cambiasso gol atsın, Bayern Kupayı alsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Alt bitsin kim alırsa alsın .

Ben Inter'in alacağını düşünüyorum. Bayern Münihte kolay lokma değil. Herşey olabilir, takımların şansları da eşit bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Benim takım alır! Mourinho da var ki hiç şansı yok Bayern'in. Bence İnter rahat alacaktır maçı. 2-0 diye bir tahminim var. Bu maçın tek kötü yanı, benim evde uydu olduğu halde dan..k bir anten ile maçı izleyecek olmam.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Final maçı uyduda kilide girmeyecek sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Final karşılaşmalarının şifreli yayınlanması yasak.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Öyleyse süper. Uydudan cam gibi izlerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bayern münih'in kazanacağı kupa günü geldi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İnter alacak kupayı inşlalah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnter'in finalde giyeceği forma.

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33957&L=en

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnter'in rahat kazanacağını düşünüyorum.3-1 İnter alır gibi geliyor bana.Jose'nin o sevincini görmeyi çok istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Inter'in kazanacağını düşünüyorum fakat Hamit için Bayern kazansın istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bayern'in kazanmasını istiyorum ama Inter favori bu maçta ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Star şifreye girecekmi maç başladıktan sonra ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bayern kazansın istiyorum ancak Jose Mourınho gibi bir futbol adamı var o mutlaka bu maçı alacaktır,bence dünyanın 1 numaralı teknik adamıdır kendisi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Hamit Bayern de oynuyo diyedir galiba bende bayern i destekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yok ya hamitle alakası yok bana alman takımları,ligi hep sıcak gelmiştir futbolcu olsam Fenerbahçeden sonra almanyada dortmund munıch gibi ateşşli ve bol taraftarı olan takımlarda oynamak ısterdım orada futbol bir başka seyirciler bir harika her takımın stadı tıklım tıklım bayılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sabri Ugan: Sneijder; Ajax alt yapısında yetişti ardından Real Madrid'e gitti ve bu sezon Inter'e transfer oldu.

İlker Yasin: Evet ama ondan önce Chelsea'de 2 şampiyonluk yaşadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Milito attı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri