1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Nicolas Lodeiro / AMC / 20

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Default Nicolas Lodeiro / AMC / 20

Adı: Nicolas Lodeiro
    Mevkisi: AMC
    Yaşı: 20
    Takımı: Nacional (Uruguay)
    Önemli Özellikleri: Technique, Creativity, Decisions, Dribbling, Composure, Acceleration, Stamina, Agility, Free Kick Taking

(NOT: 10.3.0 Patch)

Bu oyuncuyu yeni gördüğüm için ekran görüntüsü Nisan 2011'den. İlk sezon 3.9m € karşılığında Ajax'a transfer olmuş.

Oyunumda Hollanda ligi "View Only" olarak açık, 17 gol 11 asistlik performansı ve 7.48 Av.Rating ortalaması etkileyici.

Bu oyuncuyu ilk gördüğümde kesin paylaşılmıştır dedim ama listede adı yoktu. Şaşırdım açıkçası
    Her oyunda böyle iyi çıkıp çıkmadığını bilmiyorum, PA'sı random da olabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

10,3 de Ajax ta başLıyor zaten ve gerçekte de de Ajax transfer etti bu oyuncuyu. Ajax kariyerimde deneme şansım oLmuştu. GoL attırmak ve duran top atmak konusunda oLdukça usta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Çok iyi bir oyuncu oyunun dışında bir programda geleceğin en iyi oyuncularını ve takımlarını gösteriyorlardı ve bunu da tanıtmışlardı programıda 2 sene önce filan yayınlamışlardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ajax zaten bos adam transfer etmez özelliklerinden iyi bir oyuncuya benziyor.. gercek hayatta izlemedim oyundada daha önce rastlamadim alabilirsem bir ara denerim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu profili paylaştıktan sonra tesadüfen Uruguay milli takımından teklif aldım dolayısıyla bu oyuncuyu da deneme fırsatım oldu. Tek kelime ile ideal forvet arkası, hayran kaldım. İlk oynattığım maçta rakip zayıftı gerçi ama 4 gol attı. Diğer tüm maçlarda da sahanın yıldızıydı. Oyunun kaderine direkt etki eden bir oyuncu...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri