1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Neyin Hatası bu?

Default Neyin Hatası bu?

http://img189.imageshack.us/img189/6457/hataqe.jpg

Maç esnasında biranda çıktı ve tmm desenizde gitmiyor bir türlü en son oyundan attı.Foruma baktım aynı zekirdek isimli kullanıcıda da olmuş ama onun söylediğine göre başka bi spiker paketi sonrası hata çözülmüş.Oyunda 2 3 maç yaptım bişe olmadı şimdi bu hatayı verdi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Türkçe yamadan kaynaklanan bir problem. Türkçe yamayı hangi siteden indirdiysen oradaki çeviri ekibine danış onlar daha iyi bilirler.

Kurduğun Türkçe yamayı kaldırırsan böyle bir hatayı almamış olursun.

Peki bir deneyeyim

arkadaşım aynı hata bendede veriyo ama bende ard arda tamam tuşuna basınca(bi 10-15 kere falan)gidiyo

Oyuna herhangi bir etki yapmıyor. hata verdiğinde ENTER tuşunu basılı tut, bir süre sonra gidecektir. Bu hata her çıktığında aynısını yaparsın. Dediğim gibi oyuna herhangi bir etkisi yok sadece zaman kaybı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sorun korsan Türkçe FM'lerden kaynaklandığı için ve korsan Türkçe FM'ler benim veya herhangi bir yetkilinin izni olmadan kullanıldığı için konuyu kilitliyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri