bence kadron gayet güzel ama illa bi takviye yapmak istiyosan bi forvet alabilirsin derim ben![]()
water skin 2006 + şampiyonlar ligi arkaplanı
ama ben arka planı değişiklik olsun diye koydum. waterin arka planıda güzel
bu arada iyi bi forvet alıcak kadar param kalmadı maalesef![]()
ama ara transfere kadar para biriktirirsem vede ümit karandan memnun kalmazsam alırım büyük ihtimal![]()
abi arkaplan bende eklemek istiyorum ama ben eklediğimde arkaplan bozuluo tek başına ekliyorum o kolay ama değişken olmasını istediiğimde olmuyor nasış yapabileceğimi anlatırmısın sen?
ümit karan da süper oynuyor. bence şans ver...Originally Posted by LaKe
necati yi satmicaktin adam 32 yasina kdar super golller atio bide ben gs ye £32 milyonluk transfer yaptirmsitimve rekor kirmistim kulupte
![]()
bnce de nejati kalmalıydı hawadan yerden etkili topcu!
ümit karan bu formunu sürdürdüğü sürece hep ilk 11 de olur zatenOriginally Posted by hizlioglu
çok iyi oynuyor.
gelecek sezon defans için ayhan yalçın ve uğuru yetiştiriyorum.
maalesef göndermek zorundaydım. çünkü durmadan satılık listesine konmak istedi. ilk 11 için fazla aday olduğunu düşünüyordu. bende göndermek zorunda kaldım...Originally Posted by T_A_N_E_R
![]()
bence song u ortaya al defansın sağına da bir oyuncu al örneğin pieter collen olabilir. birde orta sahanın ortasına mutlaka takviye yap serkan balcı yeterli değil ...
serkanı defansın sağına yetiştir gayet başarılı oluyor ben öyle kullanıyorum ortasahının solunda zorlanır geriye dönük oynat bence...
ileri 2li super olms
ilici satarak çok ii yapmışsın çünkü hiç bir işe yaramıyo, necati
yi satmasan ii olurdu necati gerçekten ii bide caferin üzerine düş ilerde çok ii oluyo
evet biliyorum. song çok iyi oynuyor defansın ortasında.sağdada süper gerçi. ama maalesef gs de sıkıntılı bi transfer dönemi yaşadım. paranın 20k olduğu dönem bile vardı. oyun sattım, aldım, sattım, aldım. transferlerin hepsi 2.haftaya yetişti zaten. şu an kulubün toplam parası 4 milyon pound. transfer bütçem zaten kalmadı... gelecek sezona napıcam hiç bilmiyorumOriginally Posted by can777
bu arada serkan balcıdan bende pek memnun değilim zaten. ama genede 7-8 in altına pek düşmüyo. ilk elime para geçtiğinde DM ye de oyuncu alcam.
ilici sattgn icin de ayrca tebrkler bnm elime yapıstı satamıorm heinz de ayni kabileden
=)
abi güzel transferler yapmışsın...
Ilic satılmaz çok iyi oynuyor oyunda keza Necati'de Serkan Balcı gibi 100 tane adam var altyapıda boşa para vermişsin onada
unutmuşum
birde Kürşat için Stjepan Tomas satılırmı ?
ayhan yalçın mııııııııııııııııııı?? şaka yapıyosun herhalde. adam zaten gelmiş 23 yaşına ne gelişecek bu saatten sonra.Originally Posted by LaKe
baba ayhandan cacık olmas hakkaten
ilic de gtmek bilmoor o da ii diil
valla herkesi yetiştiriyorum. ama ayhan yalçında bir potansiyel gördüm gibiOriginally Posted by cureshot
adam zaten uefa maçlarında 7-8 in üstünde oynuyor hep. uğurada ara ara şans veriyorum.
![]()
bence forvet almana gerek yok ümit karan çok iyi.. eğer yedek alıcaksan maxi lopez i al çok ciddiyim ben barcadayım ara sıra maxi yi oynatıyorum çok şık goller atıyorr
zaten ümit karanın formu düşük olursa alıcaktımama çok iyi oynuyor. ondan bu forvet kalacak hep. luca toniyi 33 yaşına kadar fln oynatcam... sonra maxi lopezi alabilirim. zaten o zamana kadar baya gelişmiş olur sanırım
![]()
bence gelişir.. hiç unutmuyorum barca vs valencia 3-0 yeniyorum son 5 dk. etoo çıkardım maxiyi koydum ortasahadan kaptı topu 3 kişinin arasından sıyrıldı defansıda geçti kaleciyide çalımladı golü attı.. azım açık 3 kez tekrarını izlemiştim etoo bile bu kadar güzel gol atmamıştı...Originally Posted by LaKe
Bence takımın gayet iyi ama serkanı defansın sagına cekıp oraya daha bı etkılı adam alabılırsın ama param yok dıyorsunara transferde artık inş :P
kardes cok iyi hile yapmıssın saidou bir kere hiç romaya gidermi anlasılan sen oyun acarken italya liginide secmişsinnnnnnnnnnn hile yapmasan daha cok sarar
sende bilmeden çok iyi atmışsın.... ben italya ligini sevmemki. bende ispanya,finlandiya,brazilya, ingiltere ve türkiye ligleri açık.
ayrıca ne gibi bir hile yapmışım anlayamadım??? ben hile yapmış olsam gider ingiltere liginden chelsea yı alırım 40 mn ye adamları satıp rahat rahat yerim paraları. oysaki finansımda toplam 644K param var, transfer bütçem yok. ben hile yapsam manyakmıyım gidip oyuncuları 1 mn ye 2 mn ye satıyım. bende biliyorumki hilesiz oyun daha çok sarar vede zaten hile yapmıyorum...
bence bilmeden kimseyi suçlama arkadaşım![]()
luca toni 6m geliyormu, yanlış anlama hile yaptın demek istemiyorumda geliosa ben de almayı dusunuom.adam 15 kagıt bi onceki oyunda 17 onermiştim gelmemişti.ama yine hakkını yemiim iyi transfer yapmışsın biraz srknda teredutte kaldım 2.9 a daha iyi bir adam alabilirdin serkan o mevkiyi kaldıramaz gs gibi bir takımda.
evet... eğer uefa da yada şampiyonlar liginde oynayan bir takımla vede itibarlı bi takımla teklif edersen geliyor ki zaten toni nin fiyatı 5,750 milyon pound... serkan balcıyı aslında bende pek sevmezdim. ama 21 yaşında genç bi çocuk. alıyım belki yetişir fln dedimOriginally Posted by Thierry Henry
ama gerçekten pek kaldıramıyor. sezon sonunda gönderebilirim belki. zaten param falan da kalmadı... gelecek sezon gs yi satın alabilirler
![]()
![]()
forvetin iyi ama orta sahayı değişitr bence.ucuz ii adamlar bulabilirsin.keşke ilic i satmasaydın.
orta sahada tek şikayetim serkan balcıdan... fabio grosso tam 36 asist yaptı. chumbinho zaten benim keşfettiğim bir oyuncu ve müthiş bir şekilde yetiştirdim. hasan şaş da iyi. serkan balcıyıda satacağım sanırım..
bu arada bu kadroyla uefa,tsl şampiyonluğu ve türkiye kupasını aldım. galatasarayda ilk kez bir sezonda alabilceğim tüm kupaları aldımönceleri uefada en fazla çeyrek final, tsl de 1. yada 2., türkiye kupasındada yarı finale kadar falan geliyordum.(bu ilk sezonum için geçerli, diğer sezonlar için değil
)