Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Galatasaray ve Kadrom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray ve Kadrom

Galatasarayla yeni oyuna başladım ve çok iyi transferler yaptım , işte aldığım sattığım oyuncuların fiyatları vede taktiğim

aldıklarım;

sattıklarım;

taktiğim ve kadrom;

sizce daha takviye gerekmi? yoksa kadrom iyi mi? yada yanlışlarım olmuşmu? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

bence kadron gayet güzel ama illa bi takviye yapmak istiyosan bi forvet alabilirsin derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

water skin 2006 + şampiyonlar ligi arkaplanı

ama ben arka planı değişiklik olsun diye koydum. waterin arka planıda güzel

bu arada iyi bi forvet alıcak kadar param kalmadı maalesef

ama ara transfere kadar para biriktirirsem vede ümit karandan memnun kalmazsam alırım büyük ihtimal

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

abi arkaplan bende eklemek istiyorum ama ben eklediğimde arkaplan bozuluo tek başına ekliyorum o kolay ama değişken olmasını istediiğimde olmuyor nasış yapabileceğimi anlatırmısın sen?

Quote Originally Posted by LaKe
    water skin 2006 + şampiyonlar ligi arkaplanı

ama ben arka planı değişiklik olsun diye koydum. waterin arka planıda güzel

bu arada iyi bi forvet alıcak kadar param kalmadı maalesef

ama ara transfere kadar para biriktirirsem vede ümit karandan memnun kalmazsam alırım büyük ihtimal
    ümit karan da süper oynuyor. bence şans ver...

necati yi satmicaktin adam 32 yasina kdar super golller atio bide ben gs ye £32 milyonluk transfer yaptirmsitim ve rekor kirmistim kulupte

bnce de nejati kalmalıydı hawadan yerden etkili topcu!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    ümit karan da süper oynuyor. bence şans ver...
    ümit karan bu formunu sürdürdüğü sürece hep ilk 11 de olur zaten çok iyi oynuyor.

gelecek sezon defans için ayhan yalçın ve uğuru yetiştiriyorum.

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R
    necati yi satmicaktin adam 32 yasina kdar super golller atio bide ben gs ye £32 milyonluk transfer yaptirmsitim ve rekor kirmistim kulupte
    maalesef göndermek zorundaydım. çünkü durmadan satılık listesine konmak istedi. ilk 11 için fazla aday olduğunu düşünüyordu. bende göndermek zorunda kaldım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bence song u ortaya al defansın sağına da bir oyuncu al örneğin pieter collen olabilir. birde orta sahanın ortasına mutlaka takviye yap serkan balcı yeterli değil ...

Nesil
    2006

serkanı defansın sağına yetiştir gayet başarılı oluyor ben öyle kullanıyorum ortasahının solunda zorlanır geriye dönük oynat bence...

ileri 2li super olms

ilici satarak çok ii yapmışsın çünkü hiç bir işe yaramıyo, necati
    yi satmasan ii olurdu necati gerçekten ii bide caferin üzerine düş ilerde çok ii oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by can777
    bence song u ortaya al defansın sağına da bir oyuncu al örneğin pieter collen olabilir. birde orta sahanın ortasına mutlaka takviye yap serkan balcı yeterli değil ...
    evet biliyorum. song çok iyi oynuyor defansın ortasında.sağdada süper gerçi. ama maalesef gs de sıkıntılı bi transfer dönemi yaşadım. paranın 20k olduğu dönem bile vardı. oyun sattım, aldım, sattım, aldım. transferlerin hepsi 2.haftaya yetişti zaten. şu an kulubün toplam parası 4 milyon pound. transfer bütçem zaten kalmadı... gelecek sezona napıcam hiç bilmiyorum

bu arada serkan balcıdan bende pek memnun değilim zaten. ama genede 7-8 in altına pek düşmüyo. ilk elime para geçtiğinde DM ye de oyuncu alcam.

ilici sattgn icin de ayrca tebrkler bnm elime yapıstı satamıorm heinz de ayni kabileden
    =)

abi güzel transferler yapmışsın...

Ilic satılmaz çok iyi oynuyor oyunda keza Necati'de Serkan Balcı gibi 100 tane adam var altyapıda boşa para vermişsin onada

unutmuşum
    birde Kürşat için Stjepan Tomas satılırmı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ümit karan bu formunu sürdürdüğü sürece hep ilk 11 de olur zaten çok iyi oynuyor.

gelecek sezon defans için ayhan yalçın ve uğuru yetiştiriyorum.

maalesef göndermek zorundaydım. çünkü durmadan satılık listesine konmak istedi. ilk 11 için fazla aday olduğunu düşünüyordu. bende göndermek zorunda kaldım...
    ayhan yalçın mııııııııııııııııııı?? şaka yapıyosun herhalde. adam zaten gelmiş 23 yaşına ne gelişecek bu saatten sonra.

baba ayhandan cacık olmas hakkaten
    ilic de gtmek bilmoor o da ii diil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot
    ayhan yalçın mııııııııııııııııııı?? şaka yapıyosun herhalde. adam zaten gelmiş 23 yaşına ne gelişecek bu saatten sonra.
    valla herkesi yetiştiriyorum. ama ayhan yalçında bir potansiyel gördüm gibi adam zaten uefa maçlarında 7-8 in üstünde oynuyor hep. uğurada ara ara şans veriyorum.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bence forvet almana gerek yok ümit karan çok iyi.. eğer yedek alıcaksan maxi lopez i al çok ciddiyim ben barcadayım ara sıra maxi yi oynatıyorum çok şık goller atıyorr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zaten ümit karanın formu düşük olursa alıcaktım ama çok iyi oynuyor. ondan bu forvet kalacak hep. luca toniyi 33 yaşına kadar fln oynatcam... sonra maxi lopezi alabilirim. zaten o zamana kadar baya gelişmiş olur sanırım

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

zaten ümit karanın formu düşük olursa alıcaktım ama çok iyi oynuyor. ondan bu forvet kalacak hep. luca toniyi 33 yaşına kadar fln oynatcam... sonra maxi lopezi alabilirim. zaten o zamana kadar baya gelişmiş olur sanırım
    bence gelişir.. hiç unutmuyorum barca vs valencia 3-0 yeniyorum son 5 dk. etoo çıkardım maxiyi koydum ortasahadan kaptı topu 3 kişinin arasından sıyrıldı defansıda geçti kaleciyide çalımladı golü attı.. azım açık 3 kez tekrarını izlemiştim etoo bile bu kadar güzel gol atmamıştı...

Bence takımın gayet iyi ama serkanı defansın sagına cekıp oraya daha bı etkılı adam alabılırsın ama param yok dıyorsun ara transferde artık inş :P

kardes cok iyi hile yapmıssın saidou bir kere hiç romaya gidermi anlasılan sen oyun acarken italya liginide secmişsinnnnnnnnnnn hile yapmasan daha cok sarar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sende bilmeden çok iyi atmışsın.... ben italya ligini sevmemki. bende ispanya,finlandiya,brazilya, ingiltere ve türkiye ligleri açık.

ayrıca ne gibi bir hile yapmışım anlayamadım??? ben hile yapmış olsam gider ingiltere liginden chelsea yı alırım 40 mn ye adamları satıp rahat rahat yerim paraları. oysaki finansımda toplam 644K param var, transfer bütçem yok. ben hile yapsam manyakmıyım gidip oyuncuları 1 mn ye 2 mn ye satıyım. bende biliyorumki hilesiz oyun daha çok sarar vede zaten hile yapmıyorum...

bence bilmeden kimseyi suçlama arkadaşım

luca toni 6m geliyormu, yanlış anlama hile yaptın demek istemiyorumda geliosa ben de almayı dusunuom.adam 15 kagıt bi onceki oyunda 17 onermiştim gelmemişti.ama yine hakkını yemiim iyi transfer yapmışsın biraz srknda teredutte kaldım 2.9 a daha iyi bir adam alabilirdin serkan o mevkiyi kaldıramaz gs gibi bir takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Thierry Henry
    luca toni 6m geliyormu, yanlış anlama hile yaptın demek istemiyorumda geliosa ben de almayı dusunuom.adam 15 kagıt bi onceki oyunda 17 onermiştim gelmemişti.ama yine hakkını yemiim iyi transfer yapmışsın biraz srknda teredutte kaldım 2.9 a daha iyi bir adam alabilirdin serkan o mevkiyi kaldıramaz gs gibi bir takımda.
    evet... eğer uefa da yada şampiyonlar liginde oynayan bir takımla vede itibarlı bi takımla teklif edersen geliyor ki zaten toni nin fiyatı 5,750 milyon pound... serkan balcıyı aslında bende pek sevmezdim. ama 21 yaşında genç bi çocuk. alıyım belki yetişir fln dedim ama gerçekten pek kaldıramıyor. sezon sonunda gönderebilirim belki. zaten param falan da kalmadı... gelecek sezon gs yi satın alabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

forvetin iyi ama orta sahayı değişitr bence.ucuz ii adamlar bulabilirsin.keşke ilic i satmasaydın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

orta sahada tek şikayetim serkan balcıdan... fabio grosso tam 36 asist yaptı. chumbinho zaten benim keşfettiğim bir oyuncu ve müthiş bir şekilde yetiştirdim. hasan şaş da iyi. serkan balcıyıda satacağım sanırım..

bu arada bu kadroyla uefa,tsl şampiyonluğu ve türkiye kupasını aldım. galatasarayda ilk kez bir sezonda alabilceğim tüm kupaları aldım önceleri uefada en fazla çeyrek final, tsl de 1. yada 2., türkiye kupasındada yarı finale kadar falan geliyordum.(bu ilk sezonum için geçerli, diğer sezonlar için değil )

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri