1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Ergin Ataman ile yollar ayrıldı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Default Ergin Ataman ile yollar ayrıldı

Beko Basketbol Ligi play-off serisinde şampiyonluğu Fenerbahçe Ülker'e kaptıran Efes Pilsen, sözleşmesi sona eren antrenör Ergin Ataman ile yeni sözleşme yapılmayacağını açıkladı.
    Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Efes Pilsen Kulübü ve iki yıllık anlaşması sona eren teknik direktör Ergin Ataman'ın, sözleşmenin uzatılmaması konusunda görüş birliğine vardığı belirtildi.
    Açıklamada, ''Ergin Ataman, Efes Pilsen'de görev yaptığı iki yıl içinde kulübe bir Türkiye Ligi şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandırdı. Efes Pilsen Kulübü, Ataman'a teşekkürlerini sunar ve bundan sonraki yaşamında başarılar diler'' denildi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Haber şimdi NtvSpor'da verildi.

Beklenen bir gelişmeydi. Sportif başarı ayrı bir mesele... Tartışılır. Ama Efes'in Türkiye'de bir ağırlığı ve saygınlığı var... Efes daima kavga ve polemiklerin dışında kaldı; taaa ki Ergin gelene kadar...

Ergin Ataman'ı kaybedilen şampiyonluk nedeniyle bıraktıklarını sanmıyorum.
    Efes kendisine yakışanı yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Efes'e şu ana kadar herkes sempatiyle bakarken Ergin ataman geldikten sonra herkes nefretle bakmaya başladı. Bütün polemiklerin içinde, maç içerisinde oyunu geren adam sürekli Ergin Ataman oldu. Fenerbahçe Ülker'de Tanjevic'in görevine son vermiş bu arada. Bu 2 takım " EMİR SPAHİJA " için ileriki günlerde kapışacaklar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Efes kendine yakışanı yaptı ve yollarını ayırdı. Bu sene pek sorun çıkarmasa da, gereksiz yere ortamı geren bir koçtu.

Tanjevic dün seneye takım çalıştırmayacağım dedi evet. Bakalım kimleri getirecekler göreve?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Tavırları nedeni ile sevmediğim bir koçtu. Fenerbahçe'yi son iki dk içinde tebrik ederken bile zorla yapıyor görüntüsü verdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Efes Pilsen adına yakışanı yaptı.Adı sürekli polemiklerde olan bir koç.Ayrıca her zaman ortam germek amacılya sahaya çıkan bir koç.

Şampiyonluk gitti diye ayırlmamıştır yollar.Yapılan hatanın farkına varılmıştırda yollar ayrılmışdır.

Ufuk Sarıca ile devam kararı alırlarsa Türk Basketboluna yeni bir koç kazandırmış olurlar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Efes Pilsen adına yakışanı yaptı.Adı sürekli polemiklerde olan bir koç.Ayrıca her zaman ortam germek amacılya sahaya çıkan bir koç.

Şampiyonluk gitti diye ayırlmamıştır yollar.Yapılan hatanın farkına varılmıştırda yollar ayrılmışdır.

Ufuk Sarıca ile devam kararı alırlarsa Türk Basketboluna yeni bir koç kazandırmış olurlar.
    Asıl biz Erdoğan ile devam edersek, kazandırmış oluruz.

Efes mutlaka Balkanlardan bir koç alır, Final-Four için der ikinci turu göremez.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Asıl biz Erdoğan ile devam edersek, kazandırmış oluruz.

Efes mutlaka Balkanlardan bir koç alır, Final-Four için der ikinci turu göremez.

Batu Ufuk Sarıca Beşiktaş genç takımını çalıştırırken kendisiyle hem bire bir tanışma fırsatı buldum hemde çalıştırdığı takıma karşı oynadım.

Maçı 20 sayıyla kaybettik.Doğal olarak biz anadolu takımıyız onlar istanbul takımı.Maç bitiminde soyunma odamıza kadar geldi ve şu lafı kullandı.

''Sakın yenildiniz diye üzülmeyin sizin çalışma imkanlarınızı biliyorum okulunuz var idman sahanız yok ona rağmen burdasınız birde sizler istanbulda olsanız neler olurdu.Keşke basketbola burada başlasaydınız.Hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum''

Bunu hiçbir antrenör yapmaz heleki alt yapıda.

Karakteri düzgün oyunculuğu muhteşem antrenörlüğü (?) olabilir belki ama Türk basketbolu bir koç kazanacaktır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Batu Ufuk Sarıca Beşiktaş genç takımını çalıştırırken kendisiyle hem bire bir tanışma fırsatı buldum hemde çalıştırdığı takıma karşı oynadım.

Maçı 20 sayıyla kaybettik.Doğal olarak biz anadolu takımıyız onlar istanbul takımı.Maç bitiminde soyunma odamıza kadar geldi ve şu lafı kullandı.

''Sakın yenildiniz diye üzülmeyin sizin çalışma imkanlarınızı biliyorum okulunuz var idman sahanız yok ona rağmen burdasınız birde sizler istanbulda olsanız neler olurdu.Keşke basketbola burada başlasaydınız.Hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum''

Bunu hiçbir antrenör yapmaz heleki alt yapıda.

Karakteri düzgün oyunculuğu muhteşem antrenörlüğü (?) olabilir belki ama Türk basketbolu bir koç kazanacaktır.
    Bende Ufuk'dan önce Orhun Ene gelmesi gerekir. Eşi ile beraber inanılmaz derecede basketbol aşığılar ve ben takımı doğru şekilde yöneteceğine inanıyorum.

Ufuk Sarıca'nın size bu sözleri söylemesi güzel; ama bu sözleri söylemesi bir takımı iyi yöneteceği anlamına gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende şöyle birşeyi paylaşayım o zaman.. Ergin Ataman ve Rakocevic ilk kapıştığında Ergin Ataman yönetime Rakocevic'in gönderilmesini istediğini söyledi ama yönetim "Gidecek biri varsa sen olursun." diyerek onu geri çevirdi. Bu sene sonu Ergin Ataman'ın gideceği her türlü belliydi onun tek dayanağı şampiyonluk olabilirdi o da olmadı.. Sen bunu nerden biliyorsun diye sorarsanız da o da bana kalsın.

Nesil
    2006

Yönetim Rakocevic olaylarından sonra, zaten Engin Atamanı yollamalıydı. Önce takım dışı bırakıp, sonra Fenerbahçe maçımda en büyük silahım sensin diyerek oyuna sürmesi, bütün durumu özetliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bende Ufuk'dan önce Orhun Ene gelmesi gerekir. Eşi ile beraber inanılmaz derecede basketbol aşığılar ve ben takımı doğru şekilde yöneteceğine inanıyorum.

Ufuk Sarıca'nın size bu sözleri söylemesi güzel; ama bu sözleri söylemesi bir takımı iyi yöneteceği anlamına gelmez.
    Yok zaten bir takımı iyi yöneteceği anlamına gelir manasında söyleyemedim.Bazı şeyleri görebilen ve analiz edebilen bir hoca.Aynı zamanda basketbol geçmişi parlak olduğu için genç oyuncularada bu tecrübelerini aktarabilecek bir hoca.

Ama zannetmiyorumki Efes Pilsen gibi büyük bir isim Ufuk Sarıcayı görev başına getirerek bazı şeyleri riske alsın.

Nesil
    2006

10 yıldır Eurolegaue final-four hedefleyip sadece bir kez oynayan bir kulüptür Efes Pilsen, ben gene teknik adam seçiminde hata yapacağını düşünüyorum.

Iyi yapmis Efes..Efes'i antipatik yapan en buyuk neden bu adamdi bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bende şöyle birşeyi paylaşayım o zaman.. Ergin Ataman ve Rakocevic ilk kapıştığında Ergin Ataman yönetime Rakocevic'in gönderilmesini istediğini söyledi ama yönetim "Gidecek biri varsa sen olursun." diyerek onu geri çevirdi. Bu sene sonu Ergin Ataman'ın gideceği her türlü belliydi onun tek dayanağı şampiyonluk olabilirdi o da olmadı.. Sen bunu nerden biliyorsun diye sorarsanız da o da bana kalsın.
    Zaten Euroleague maçından sonra, ben olduğum sürece hayatta forma giyemez deyip, 3 gün sonra oynana Fenerbahçe maçında, en çok süre alan oyuncu Rakocevic olunca, Ergin Ataman'ın nasıl tükürdüğünü yaladığını görmüştük. Dediğin doğrudur yoksa 3 günde bu derece fikir değiştirmezdi birisi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri