1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Oyuncu Gelmiyor !

Default Oyuncu Gelmiyor !

Arkadaşlar Rusya ligi'nde Lokomotiv Moscow'U yönetiyorum transfer bütçem gayet iyi ancak oyuncular kontrat teklifini kabul etmiyorlar , gelmek istemiyorlar. Nasıl Rusya ' ya oyuncu getirebilriim .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Takımın ve tanınırlığı ile doğru orantılı bu. Bide tabi oyuncuyu isteyen kulüplerin tanınırlığıda önemli. Çok zor ama imkansız değil. İngiltere'den felan oyuncu getirmen çok zor. Kontratı bitmiş, transfer listesindeki oyuncular rahatlıkla gelecektir. Saygılar...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

taninmis adamlara degilde gelecek vaad eden genc oyunculara yönel gelmeleri daha kolay.

Futbolcular hakkında övücü yorumlar yap. Eger tanınmış bir hocaysan geleceklerdir. Takımın tanınırlığı da önemli tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    11

6.5 sezon Lokomotiv Moskova'yla oynamış biri olarak, ilk 1-2 sezon Avrupanın önemli liglerinden oyuncu getirmeye uğraşma fazla, başaramazsın.Ukrayna, Polonya, Belarus, Norveç ve diğer Kuzey Avrupa liglerine yönel.Ve tabi Güney Amerika'ya.Eğer Avrupa'da iyi işler yapabilirsen, dolayısıyla tanınırlığını artırdığında Avrupa'da 2 sezon önce teklifini reddeden oyuncular maaş konusunda pazarlığa giriyor ve daha rahat getirebiliyorsun.Jo, Milevskyi, Juan Forlin, Mate Simao gibi isimleri getirmiştim.Tamamen senin başarınla doğru orantılı olarak Avrupa'dan getirebileceğin oyuncu sayısıda artıyor ilerki sezonlarda.Benim hayatımda en çok zevk aldığım kariyerlerimden biriydi açıkçası.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri