Ve büyük final belli oldu.İlk maç perşembe günü.Benim gönlüm Boston'dan yana ve Boston'un şampiyon olacağına inanıyorum...
Boston Celtics
Los Angeles Lakers
Ve büyük final belli oldu.İlk maç perşembe günü.Benim gönlüm Boston'dan yana ve Boston'un şampiyon olacağına inanıyorum...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Lakers'ı istiyorum!
Kobe varsa selam duracaksın arkadaş. Ararım, sorarım, ararım seni heryerde, sorarım ıssız gecelerde, LeBron nerde?![]()
I'm back...
Takım oyunu ve savunmaya inandığım için BOSTON'ı bir adım önde görüyorum. Sezon başlamadan önce aynısını düşünüyordum; şimdi yine Boston'ı avantajlı görüyorum.
Ama Kobe Byrant bu gece, hatta bütün Suns serisi boyunca öyle bir ağırlık koydu ki; "acaba" diye düşünmemek elde değil... Yani bir tarafta Kobe varsa, asla kesin konuşmamak lazım. İnanın; şu Suns serisini adeta tek başına aldı. Bütün kırılma anlarında, en imkansız yerlerde izleyenlerin dudaklarını uçuklattı. Kısacası; Kobe şakaya gelmez; hafife almaya hiç gelmez.
Yine de her iki tarafın sağlıklı kalması, Rajon Rondo'nun son bir haftadır kendisini zorlayan sakatlığını atlatması kaydıyla Boston Celtics'in Lakers'a iki maçtan fazla kaybedeceğini sanmıyorum. Boston şartlar ne olursa olsun, kendi temposunu rakibe kabul ettiriyor; kaybetse dahi oyunu kendi istediği formatta şekillendiriyor. Kolay kolay vermez bu seriyi... "Kobe" kaynaklı yanılma payım istisna...
beat l.a .
Lakers olacak sampiyon bana gore..Kobe yine dokturecektir seride![]()
İşte NBA'in Fenerbahçe - Galatasaray rekabetiGönlüm Boston'dan yana. Efsanevi bir seri bekliyorum içimden geçen 4-3 Boston şampiyonluğu.
Uzun sürmedi yine buluşmaları Lakers'in yerine keşke Suns çıksaydı ama olmadı işte West'li takımları tuttuğum için favorim tabikide Lakers oluyor![]()
Boston Alır Götürür...
Skor tahminim 4-2
Nefret ettiğim 2 takım finalde.İnşallah birbirlerini boğazlarlar.
Sadece doğu basketbolunu sevdiğim için,Boston kazanır umarım.
Yazdigim kelimeyi kufur olarak algilamis sistemdogrusu k l a s i k t i r olacak
![]()
L.A. ---------------------
kobe en sevmediğim basketbolcu.Birde batıdan bir takımın şampiyon olmasını istemiyorum.4ever doğu
Boston'ın en büyük kozu takım oyunu, Lakers'ınki ise Kobe.. Gönlüm her zamanki gibi Boston'dan yana ve 4-2 kazanacağımızı düşünüyorum.. Bu sene gerçekten haketti bu takım bu şampiyonluğu...
Lakers akacaktır.4-2 biter seri.
boston lakers iki takımını düşündüğümüzde bench'i vs boston daha güçlü daha uyumlu bi takım,lakers benchinde sadece odom var adam gibi onuda ben sevmiyorum işteama kobe kazanacak nasılsa
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Boston`a karşı şu ana kadar oynayan takımLarın süper yıLdızLarının tek başLarına müthiş performansLarı hiç bir zaman yeterLi oLmadı. Boston bu işi çok iyi yapıyor. Lebron,Wade,Howard gibi isimLer müthiş performansLar sergiLeseLer biLe sonunda kazanan hep Boston oLdu. Çünkü diğer katkı yapacak adamLarı müthiş kiLitLiyorLar. Miami serisinde BeasLey`i, Cavs serisinde, Mo ve diğerLerini, OrLando serisinde zaman zaman Carter ve NeLson`u bitirerek buraLara geLdiLer.
Tek başına performansLarın maç kazandırmadığını vurguLarcasına oynuyorLar. Boston cephesinde ise Bir maç öLüsü yeter deniLen performansını iLe Pierce çıkıyor, Bir maç Rondo, bir maç ALLen, Garnett... sadece tek maçLık performans göstermiyorLar. Her maç beLirLi düzeyde oynayınca arada da sadece bir tanesi sıyrıLınca yetiyor zaten kazanmaya.
Forza Boston.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İki takımın da kendilerine göre artıları eksileri var ama bence ağır basan taraf Boston Celtics ..
Herşeyden önce kafasına koyduğunda tek başına bir takım olabilen KG var onlarda ve son 1-2 ayda da görüldü ki eski KG yavas yavas donuyor.. Bu yaştan sonra en fazla ne olabilir eski KG'den bilinmez ama çok büyük bir avantaj olacağı kesin..
2.si Boston takım savunmasını lgde belki de en iyi yapan takım.. Dışarda Rondo gibi rakip guardlar için başbelası bir savunmacı var , Ray Allen da savunmayı iyi yapabilen 2 numaralardan.. Onları geçtikten sonra boyalı alanda KG tehdidi var..
3. sü ise Boston'un gerçekten takım oyununu mükemmel oynaması.. Kenardan gelen oyuncular da inanılmaz katkı veriyor takıma , herkes aldığı sürede elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor..
Boston'un en büyük eksisi ise patlamaya hazır bomba oyuncuları.. Hepsi çok tecrübeli ancak sabıkalı oldukları da su götürmez gerçek yani.. Rasheed Wallace ve Paul Pierce final atmosferlerine alışık olsalar da ufak bir sertlikte olay çıkarmaya meyilli oyuncular ve Doc Rivers'ın bence bu konu üstünde durması gerekir..
Lakers cephesinde ise yine istediği zaman herşeyi yapabilecek olan bir Kobe Bryant gerçeği var .. Ayrıca fizik olarak o sertliğe hiçbir zaman ulaşamasa da ayaklarının çabukluguyla (KG diz sakatlıgı gecirdi ve eski hızında değil bu bir gerçek) Garnett'i alt edebilecek Pau Gasol var..
2. olarak Gneç ve başarıya aç bir Bynum ve onu her fırsatta beslemeye çalışan Fisher gibi bir 'abi' ..
Lakers'ın eksisi ise Kobe'nin ritm tutamadığı zamanlarda takımın sayı olarak aşağılarda kalması.. E Boston'ın da en sert savunma ve en başarılı savunma yapan ekiplerin başında geldiğini düşünürsek Kobe durduğu takdirde Lakers'ın işi çok zor..
Boston buı konuda biraz daha önce gözüküyor.. Ray Allen leblebi gibi 3lük atan bir isim , o olmadı Pierce da keskin bir şutör , Rajon Rondo içeriye müthiş girip savunma dengesini bozabilen bir isim , Perkins gizli santrfor misali olmadık yerlerden sayı üretebilen bir isim ve KG de sertliğiyle boyalı alanda kral benim diye bağırabilir..
Tüm bunların ışığında Boston bir adım önde gibi duruyor ve umarım kazanırlar biz de hiç değilse şampiyona elendik deriz Cavs tayfası olaraktan =)
Lakers ve Kobe diyorum
NTVspor`da birisi yazmış hoşuma gitti.
LA Lakers için;
''Defans yapamayan Pheonix, 23 yaş ortaLamaLı OkLahoma ve 7 kişiLik Utah`ı yenip geLdiniz. BakaLım Boston`u nasıL yeniceksiniz'' demiş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Los Angeles. =))
NBA Şampiyonlarının Batı'dan çıkmasını isterim.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7-xqj...ayer_embedded#!
Bu gece ayaktayız yani... Her sene olduğu gibi NBA finalleri yine Cuma, Pazartesi ve çarşamba sabaha karşı... Yani bu günlerde her sene olduğu gibi işe uykusuz gideceğiz.
Boston'lılar bu geceden itibaren çember altında Lakers'lılara bir ton dayak atacak... Gasol'ün yerinde olmak mı? Düşman başına... Perkins şimdiden ellerini ovuşturuyordur. Hele Bynum'un tam sağlıklı olmadığını düşünürsek...
Hakemlerin nasıl bir tutum içinde olacağı da çok önemli... Eğer buranın bir final olduğunu gözönünde bulundurup sertliğe müsade ederler ve zırt-pırt her pozisyona düdük çalmazlarsa Boston bir adım öndeydi; iki adım öne geçer... Ama tersi bir durumda Lakers'ın işine gelir...
Ne yazık ki bu akşam ve pazartesi günkü maçlarını izleyemeyeceğim finaller yüzünden. Ondan sonra staj olsa bile, sonuçta rahatım.İzleyebilirim.
Bu geceki maçın yayını var mı arkadaşlar ?