Kafamı dağıtmak için internete girmiştim, siz sevdiklerimede haberini vereyimbu gün öğle vakti babamı kaybettim.
Kafamı dağıtmak için internete girmiştim, siz sevdiklerimede haberini vereyimbu gün öğle vakti babamı kaybettim.
Allah Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Olsun.Başın sağolsun Batuhan abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
GErçekten çok üzüldüm Batuhan... Başınsağolsun.. Allahrahmet eylesin..![]()
![]()
![]()
başın sağolsun kardeşim. Allah babanın mekanını cennet eylesin. çok üzüldüm...
(/s)
Çok üzüldüm Batuhan abi başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin,taksiratlarını affetsin,mekanı cennet olsun...
Çok üzüldüm gerçekten.
Allah Mekanını cennet etsin, Allah rahmet eylesin.
Naptın be abi kaldım öylece ne yazacağımı bile bilmiyorum şuan başın sağolsun mekanı cennet olsun. Umarım pişman olmayacak kadar vakit geçirmişsindir babanla.
Hadi ya çok şaşırdım kardeşim.Başın sağolsun.Mkanı cennet olsun inşallah.Allah sizlerede sabır versin kardeşim.
Çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun. Allah sizlere sabır verir, sağlık ihsan eyler inşallah.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Basın sagolsun Allah rahmet eylesin.
Batuhancım çok üzüldüm, başın sağolsun.
ALLAH Cennet etsin mekanını ALLAH rahmet eylesın..
Tabii zor bir durum insan oğlunun başına gelmeden bilmez ama hayatakki zorluklara daha çok göğüs germen gerekecek abi ALLAH sabır versin umarım en güzel amellerinle cenneti hak eder..
Batuhancım canım kardeşim çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Öncelikle başın sağ olsun Batuhan.Öğrendiğimde üzüldüm senin adına.Allah sabır nasip etsin sana.Babanın da taksiratı affeylesin,mekanını da cennet nasip eylesin inşallah.
So what?
Saike
Allah rahmet eylesin Batuhan arkadaşım. Başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin babanın, sizlere de Allah sabır versin.
Başın sağolsun Batuhan,inan çok üzüldüm.Eminim bu seferki acın yine çok büyüktür.İzninle babanı ne nedenle kaybettiğini sorabilir miyim?cevap vermek istemezsen anlarım.
Allah gani gani rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin abi.Böyle acılara dayanmak çok zor,şehitlerimizi kaybettiğimiz acılı olduğumuz günde senin babanı kaybetmen daha da üzmüştür bizi.Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Başınız sağolsun.Allah sabırlar versin.
allah rahmet eylesin, başın sağ olsun. babanın ruhu şad olsun.
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.
Allah rahmet eylesin Batuhan abi. Ateş düştüğü yakar tabi ki ama inan çok ama çok üzüldümMekanı cennet olur inşAllah.
Allah rahmet eylesin , başınız sagolsun kardeşim.
Mekanı cennet olsun
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başın Sağolsun. Allah Rahmet Eylesin Batuhan Abi.
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.Mekanı cennet olsun.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Gerçekten çok üzüldüm Batuhan abi başın sağolsun... Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun...
Screw you guys, I'm goin' home
Bildiğin dumur vaziyetteyim Batuhan.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle elimizden geleni yapalım kardeşim.
Babami kaybettim diyince icim ciz etti birden.. Ana Baba ve evlat acisi büyüktür Allah sana sabir versin.. Basin sagolsun..