arkadaşlar liverpool u yönetiyorum bazı oyuncuları kaydedemedim illa 25 kişi mi olca k bi yolu yokmu sanki önceden man city yönetmiştim 25 den fazla gibi gelmişti yani dikkat etmedim hiç de o yüzden soruyorum
arkadaşlar liverpool u yönetiyorum bazı oyuncuları kaydedemedim illa 25 kişi mi olca k bi yolu yokmu sanki önceden man city yönetmiştim 25 den fazla gibi gelmişti yani dikkat etmedim hiç de o yüzden soruyorum
Bu benimde muzdarip olduğum bir konu. İspanyada aynı kural olduğu için ingiltereye geçtim, ilk sezon sorun yok ama 2. sezon 8 ingilizle birlikte 21 yaş üstü sadece 25 kişiye izin geliyor. Çok gıcık edici bir durum.
ya şimdi napıyım ben yıldızları mı satayım yani bi yolu yok mu oynatmanın hiç bi çaresi 8 ingiliz 21 yaş üstü olabilr demi yani 8 tane ingilzi 21 yaş üstü ve 17 de değişik ülke den olur mu
Öncelikle mecburen 8 tane ingiliz register edeceksin. 21 yaş altındaki hiçbir oyuncuyu register etme, ve diğer 21 yaş üzeri önemli oyuncularını register et. Bende çok fazla genç olduğu için anca böyle kurtarıyorum
saolasın kardeş![]()