1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Yeteneklerini geliştirme

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Yeteneklerini geliştirme

İyi geceler herkese.

İki üç arkadaşa danıştım ama pek bilgisi olan yok.

Aylık olarak Personelimle iletişim kuruyorum, her ay bana düşüşte veya yükselişte olabilecek oyuncularımın raporlarını veriyorlar.

Misal Ahmet adlı oyuncunun 3 ay içince bitiricilik özelliğinin yükseleceğini belirtiyor.
    ben bu oyuncuya bunu nasıl başlattıra bilirim.

birde personel'im kendisi direk başlattırıyor ben sadece onay veriyorum.

benim istediğim bitiriciliği düşük olan oyuncuya bitirilik idmanı yaptırmak eğer bilen var ise paylaşılırsa memnun olurum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Toplantılar oluyor arasıra takip et orada var bitiricilik antremanı filan yaptır diyor baş antrenör yada diğer koçlar yada etkileşimden bak istersen belki vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Toplantılar oluyor arasıra takip et orada var bitiricilik antremanı filan yaptır diyor baş antrenör yada diğer koçlar yada etkileşimden bak istersen belki vardır.

birde personel'im kendisi direk başlattırıyor ben sadece onay veriyorum.
    bunu billiyorum benim istediğim şu ;

Bu özelliğini ben nasıl geliştire bileceğim bunu sormak istedim, ilk mesajım açıklayıcı olmamış..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Antreman programı kullanıyorsan seviyesini geliştir bi oyuncudan özel ders filan verdirmeyi filan dene belki katkısı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

6 aydan uzun bir sürede demiş, ucunu açık bırakmış, yani 20 yılda da olabilir, 6 ayda da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yanlış çeviri var, İngilizcesi 6 ay içinde geliştirdi diyor, sadece bilgilendirme yani.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    6 aydan uzun bir sürede demiş, ucunu açık bırakmış, yani 20 yılda da olabilir, 6 ayda da.
    çok mantıklı yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Yanlış çeviri var, İngilizcesi 6 ay içinde geliştirdi diyor, sadece bilgilendirme yani.
    Evet yanlış çevirmişler sadece özelliklerini geliştiren oyuncuları sana haber veriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    aynen gelişme görüldü demesi lazımdı..

Bitiriciliği geliştirmen için de o oyuncuya özel antreman programı yap. Şut atma ve top kontrolü, taktik yüksek olsun..En çok şut atma olucak.. Defansa gerek yok bir tık yapabilirsin.. Falan filan

mesela bende bitiriciğili 19 olan bir adam çıktı. Ama fiziksel özellikleri düşütük.. Ona şu anda şut atma bile çok az veriyorum... Ona sürekli strenght ve aerobic veriyorum ki biraz fizikselleri gelişsin...
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

6 ay içinde bitiriciliğini geliştirecek diyen bir adam gelecekten haber veriyor demektir. O adamı Tanrı ilan edin tapın.

Arkadaşların dediği gibi çeviri hatasından kaynaklanıyor. Orijinalinde bitiriciliğini 6 ay içinde geliştirdi ya da düştü diye rapor onlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Var mı bilmiyorum ama bu antreman konusunda bir rehber iyi olabilir..Bazı arkadaşlar bu konuda çok iyiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    6 ay içinde bitiriciliğini geliştirecek diyen bir adam gelecekten haber veriyor demektir. O adamı Tanrı ilan edin tapın.

Arkadaşların dediği gibi çeviri hatasından kaynaklanıyor. Orijinalinde bitiriciliğini 6 ay içinde geliştirdi ya da düştü diye rapor onlar.
    Haberlerde çıkıyor gelecek vaad eden diyor o zaman onlarda geleceği görüyor.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bir meyveden bile aylar sonra verim alıyorsan.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

gelecek vaad etmekle, 6 ay içinde yeteneklerini geliştirecek arasında dağlar var ya neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

benim demek istediğim anlamak istememişsiniz ki siz.

Ben şahsi olarak oyuncuma bitiricilikdir hız hızlanma çalıştıracağımı soruyorum siz türkçe yamadan girmişsiniz geleceği görmeden bitirmişssin..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    benim demek istediğim anlamak istememişsiniz ki siz.

Ben şahsi olarak oyuncuma bitiricilikdir hız hızlanma çalıştıracağımı soruyorum siz türkçe yamadan girmişsiniz geleceği görmeden bitirmişssin..

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Bitiriciliği geliştirmen için de o oyuncuya özel antreman programı yap. Şut atma ve top kontrolü, taktik yüksek olsun..En çok şut atma olucak.. Defansa gerek yok bir tık yapabilirsin.. Falan filan

mesela bende bitiriciğili 19 olan bir adam çıktı. Ama fiziksel özellikleri düşütük.. Ona şu anda şut atma bile çok az veriyorum... Ona sürekli strenght ve aerobic veriyorum ki biraz fizikselleri gelişsin...
    ...............

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Yani bir nevi tek idman programı hazırlarsam, özel çalışma gibi olacak ve gelişim sağlayacak demi?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bence antrenman bir işe yarmıyor. Pa sı süper birini alıyorum.Birde Tugs trainingdi sanırım.Onu kullanıyorum ama oyuncuda bir nebze artış olmuyor.Sürekli maç yaptırmama rağmen.Ama 2. ligden bir takıma kiralık gönderiyorum.Antrenörleri ve antrenman tesisleri benimkinden daha kötü olan bir takıma gidiyor mesela.Gelince bir bakıyorum özellikleri epey yükselmiş.Çözemedim ben bu işi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Yaw Hikaye Bu Oyun... Fm Haklı Beyler.

antrenman işe yaramaz mı yahu ben genç oyuncularıma özel programlar yapıyorum. her biri için ayrı. hangi özellikleri düşükse onlara ağırlık veriyorum. Çok da gelişme kaydettim. ama bunun yerine oyuncuyu oynatmak veya oynayabileceği bir takıma kiralamak daha çok işe yarar.
    Oyuncu oynasın diye alt ligin dandik takımına da göndermeyin o zaman bir gelişme olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

dediğimi yapın oluyor.. İsterseniz kanıtlayayım ??

Özel program her zaman iyi değildir Ama bu gibi durumlarda iyidir...

Oyuncunu kiraya yollamakta şöyle bir şey.. Maç deneyimi kazanıyor.. Böylesi daha iyi olabiliyor ama mesela o oyuncunu kadrondanki yıldız oyuncularında çalıştırırsan, bence aynı seviyede gelişir.. Bilmiyorum..

Zaten pa sı düşük oyuncu gelişmez.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

oyuncu her zaman gelişir. gelişme hızıdır önemli olan. gelişme hızı da, başta professionalism olmak üzere, determination, work rate vs. gibi özelliklere bağlı olarak değişir. tabi pa sı dolana kadar. aynı zamanda ona ilk 11 de şans vermeniz lazım. bi de tecrübeli biriyle çalışması da bir nebze hızlandırabilir gelişmesini.

ha bir de tabii ki koçların ve antrenman tesislerinin de önemi büyüktür. onlar ne kadar iyi derecede olursa gelişme de o kadar hızlanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bireysel olarak idman hazırladıgımda düşüşe geçiyor tabii profilinde olmuyor ama idman programında baktığımda düşüş olduğu görülüyor neden olabilir ki?

Mesaj Yetkileri