15 Temmuz 2010
Beşiktaş İnönü Stadı
![]()
15 Temmuz 2010
Beşiktaş İnönü Stadı
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş'ın normalde farkla kazanması gereken bir maç ama sezonun açılış maçları her zaman zor olmuştur Beşiktaş fark atamasada kazanır yinede fakat zorlanabilirde.
Vikungur daha yeni bir klüp 2 yıllık .
Şansı yok.Fark olur
Norveçin Takımı mı Bu? Resim Kazak Resmine Benzettim Adamı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Resim Ama Bizim Orta Asya Türklerinden Birine BenziyorVar mı Acaba Bir Bağlantısı Merak Ettim Şimdi
Gerçi Bizim Türkler Hiç Boynuzlu Değil AmaBoynuz Bize Ters. Ama Adamın Yüz Hatları Benziyor Yahu Bize
Ulen Amma Taktım Bu Adama Biri Beni Durdursun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adam bi burun bi gözden ibaret nasıl benziyor yahu![]()
Faroe adaları takımı.
2 sene önce 2 kulübün birleşmesiyle kurulmuş bir takım.
Lamı cimi yok fark atmalıyız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne olursa olsun işi sıkı tutmalıyız, küçük takım diye küçümsersek Tobol faciyası olabilir.
Bu tip takımlarla oynamanın ne kadar zor olduğunu biliriz.10 kişi ile kapanıp kontra atak ile zaman zaman sürpriz yapabilen takımlar bunlar.Beşiktaş'ın avantajı ilk maçı kendi sahasında oynayacak olması.3-0 gibi bir skor bekliyorum Beşiktaş'tan.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Maç 2 - 0 veya 3 - 0 bitebilir. daha fazla fark olmaz diye umuyorum.
Beşiktaş hazırlık maçı yapsa daha zorlu rakip seçerdi herhalde, 2 maçta da gole boğup turu geçer.
"YÜCE ATATÜRK"
İşte ben de onu diyorum, Beşiktaş herhangi bir takımla hazırlık maçı yapıyor gibi gitse de hiç zorlanmaz, hazırlık maçlarında daha çok bile zorlanabilir.
Ha böyle takımlar sürpriz yapmıyor mu, yaptıklarını gördük ama böylesini değil. Bu turda kim gelirse gelsin ne olursa olsun sürpriz yapma ihtimali yok bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu takıma en az 4-5 fark atmalı Beşiktaş.
Tam gidilesi maç.
Hafife almadan rahat kazanılması gereken maç..![]()
Bu turda her türlü iş biter İnönü'deki maçta. Dışardaki maça da a2 ve yedek ağırlıklı bir takımla çıkarız düşüncesindeyim.
Bu arada maçı hangi kanal verecek acaba?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bjk'nin böyle bir rakibi sürklase edip farklı kazanması gerekir.
maça hangi kanalda?
Futbol Smarttan yayınlanacak maç.
Nihat ın attığı goL iLe Beşiktaş 1-0 Önde.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Quaresma gerçekten büyük oyuncu. Kalite nasılda belli ediyor sivriliyor diğerlerinin arasından.
Tabata müthiş ötesi.
BJK 5 farkli kazanamazsa hic girmesin Avr.Ligine![]()
Bu kadar erken maç mı var? UEFA saçmalamış.
Futboldan iyice koptuk, saat kaçta? Veya oynandıysa skor nedir?
Nihat Kahveci 2-0