1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Fenerbahce hakemden yakındı

Default Fenerbahce hakemden yakındı

Fenerbahçe hakemden yakındı !

Fenerbahçe, 3-2’lik Beşiktaş yenilgisini hakem hatalarına bağladı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Beşiktaş'a 3-2 yenildikleri Fortis Türkiye Kupası final maçının hakemini, karşılaşmanın sonucuna tesir eden hatalar yapmakla suçladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Federasyon kurullarının Fenerbahçe'ye karşı taraflı tutumunun, lig ve kupa finaline yaklaşan süreçte had safhaya ulaştığı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nun taraflı kararlarının, rakip takımlarla saha içi mücadelelerine doğrudan müdahale niteliğine büründüğü öne sürüldü.

Kupa finali öncesi maçın hakeminin, atanması dahil, müsabakanın neticesine tesir edecek hatalar yapacağına dair ciddi duyumlar alındığı ve bunun, federasyonun en üst düzey yöneticilerine iletildiği vurgulanan açıklamada, "Buna rağmen müsabaka hakeminin oyuna tesir eden hatalarını, milyonlar televizyonları başında izledi. Hakem hatalarının bu denli ön plana çıktığı müsabaka sonucunda, kupanın kimlere armağan edildiğini ve götürüldüğünü kamuoyu şaşkınlıkla izlemektedir" denildi.

Alıntıdır
    Bence fenerin hakeme yakınmaya hakkı yok cünkü adamlar ligi hakem hatalarıyla kazanacaklar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

her maçta hakem hataları oluyor zaten beşiktaşın hırsı konuşulsun bence hakemlerin arkasına sğınılmasın artık

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

haklı sayılırlar ama bişe sölemeye hakları yok çünkü bu sene hakemler sayesinde cok puan kazandılar

evet abi doğrudur

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bence hatayı aziz yıldırım yaptı maçtan önce dergiye konuştuğu şeyler Bjk li oyuncuları iyi motive etmiş...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

forumda yazan arkadaşların hemen hemen hepsi hakemden ykınmıyor çünkü biliyorlar ki fener kötü bjk iyi oynadı hakeden aldı
    böyle konularla tartışma ortamı yaratılmasın lütfen hakem hatalarını değil futbolu konuşalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence hakem hakkında konuşmazsak daha iyi olur.

Nesil
    2006

hakem hatası hakem hatsaı olduda bitti destekleyeceğimeze köstekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Hakem Hatasi Palavra Besiktas Cikti MÜthis Bir Futbol Sergiledi Bunu Konusacak En Son Takim Fenerbahcedir Insallah Besiktas Bizede BÖyle Oynamaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003

Ne yazik ki bu aciklama Fenerbahce resmi sitesinde yapilmis. Daha bir hafta once aciklama yapmak icin sezon sonunu bekleyecegiz denildi. Ama ustunden zaman gecmeden federasyon'u atese tutan aciklama cikartildi.

Sezon basindan beri biz hakemler konusunda konusmayacagiz diyen Fenerbahce yonetimi, simdi kaybedilen bir mac sonrasi hakem hakkinda konusmasini Fenerbahce yonetimine yakistiramadim.

Cok yazik bence. Besiktas kulubunu tebrik eden bir mesaj yerine bu tip bir aciklama yapmak cok yanlis. Hakem kotu bir yonetim mi gosterdi? Dinlendirilir veya hakemlik hayati bir sure sonra biter. Federasyon kotu mu? Eninde sonunda gorevi sona erer. Ama bukemedigin bilegi opme asilligini gostermek sonsuza kadar kalicidir.

modlarımız üyelerimiz kadar tarafsız olamıyor bazen

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sezon içinde lehlerine yapılan onca hatadan sonra çıkıp bir laf etmeyen fenerbahçe yönetimini bundan sonra hakemleri eleştirmek gibi bir hakkı yok bence.eğer konya maçından sonra çıkıp "biz de böyle galip gelmek istemezdik" tarzında bir açıklama yapılmış olsaydı ne lig bu kadar gergin geçerdi ne de hakemler bu kadar baskı altında kalıp bu kadar hata yapmazdı.rüzgar eken fırtına biçer.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by paceywitter
    modlarımız üyelerimiz kadar tarafsız olamıyor bazen
    Yapma guzelim yahu. Fenerbahce takir takir futbol oynayip kazansa ve Besiktas Fenerbahce'yi tebrik etmek yerine hakeme yuklense, federasyon'un kasitli bir sekilde bu macta hakemi Fenerbahce'ye karsi yonetmesini tesvik ettigini imaa etse, yazdigimin aynisini sadece takim isimlerinin yerlerini degistirerek yazarim.

Bu bir oyun yahu. Kazanmak da var kaybetmek de. Rakibin iyi gunundedir, senden daha iyi oynar ve kazanir. Daha bir bucuk hafta once Saidou Fenerbahce macinda haksiz yere oyundan atildi, ama kimse bir sey diyemezdi cunku Fenerbahce, Galatasaray'dan daha iyi oynayip kazandi. Bu macta da Besiktas Fenerbahce'den daha iyi oynayip kazandi. Ne gerek var komplo teorisi uretip, takimin basarisizligini ortmeye calismaya? Cikip iyi oynamadik, maglup olduk, rakibimizi tebrik ederiz demek bu kadar mi zor? (Bu son laf Fenerbahce yonetimine yoneltildi, bu sitede olan bir cok olgun kisinin bu gibi davranislarini zaten gozlemledik)

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

ben hakemi kötülemelerine şaşırmadım bu sitede öyle fenerli yok ama genelde bütün fenerliler hatta Beşiktaş lılar galatasaraylılar hemen hemen herkes yenilince süçü başkasına atıyolar bunları aşmalıyız bence kendilerinde hata aramaları lazım(yazdıklarım sadece fener için diil herkes için ligteki halimiz ortada)

bence kötü bir açıklam olmuş maçta hakemin en büyük hatası bjk ilk golünde verdiği faul buda her maç yapılabilecek hatalardan...ben fenerbahçeli olarak asıl suçlunun volkan tuncay ve aurelio olduğunu düşünüyorum.volkan gelene geç dedi aurelio ilk sarı kartı gereksiz yere itirazdan yedi tuncayın topu nerde ve nasıl kaptırıp gol yediğimizi anlatmama gerek yok büyük bir atkımın oyuncularına yakışmayacak işler yaptılar...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

hakemle ılgılı bısey demıcem ama ısterse babası olsun demırorenın kupayı alıp federasyon baskanının babasının yattıgı hastaneye goturmesı bence cok sacma hele su ortamda..demırorenden bır mantıksız hareket daha bence..bekle gs macından sonra gotur...

ayrıca aurelıo olmasa bence dun mac daha 60.dakıkada kopardı takımın en ıyısı ıdi gordugu ve hakemın gosteremedıgı sarı kartlık hareketler pozısyon geregı zorunluydu..

bence fb o kadar da kotu oynamadı ıkıncı yarı ve uzatmada 110 a kadar hakımıyet bızdeydi..bjk haftalardır bu maca hazırlanıodu ıyı oynaması normal zaten..

ben bu habere gülerim işte sezon başında FB lehine yapılırken hatalar hiç hakemi çıkıpta eleştiren olmadı web sitesinde falan. Eee bana dokunmayan ılan 1000 yıl yaşasın dediler sanırım. şimdi kendi alhlerine yapılan hata ile hakemi eleştirmek yerine tuncay ı akıllandırsınlar ki bir daha nerede topla oynanacağını öğrensin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hakem falan bahane... İşini hiçbir zaman hakeme bırakmamalısın..İlk yarıda da ikinci yarıdaki gibi olsaydık zaten kupa kendiliğinden gelicekti o nedenle hakem konuşmak yersiz.."FB hakem hatası lehineyken konuşmuyodu şimdi konuşuyor" vb. gibi yorumlar yapılmasın lütfen. Çünkü zaten biz hakem konuşmak istemiyoruz kararlar lehimize de olsa aleyhimize de olsa....(Forumdaki FBliler olark)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nic-39
    hakemle ılgılı bısey demıcem ama ısterse babası olsun demırorenın kupayı alıp federasyon baskanının babasının yattıgı hastaneye goturmesı bence cok sacma hele su ortamda..demırorenden bır mantıksız hareket daha bence..bekle gs macından sonra gotur...
    Bende pek tasvip etmedim yaptığı hareketi.Burada o kupayı ilk önce çarşıya getirip beşiktaşlılara armağan etmesi lazımken gitti akrabası olan baba ulusoya götürdü kupayı.tamam hasta yatan bir akrabana moral verebilirsin fakat burası babanın çiftliği değil ki.Beşiktaş ı babasının malı gibi görüyor ben buna kızıyorum.
    hakem hataları yanlı değildi.iki takım içinde kötü bir yönetim gösterdi.nasıl bu kadar formsuz olabiliyorlar sezon sonu anlamak mümkün değil.genede konuyu fazla uzatmayalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

volkan bir tane bile top çıkaramazken enelka 10 metre top suremezken tuncayın yaptıkları zaten ortada ... hakemin yanlıs kararları vardı ama kesinlikle art niyetli değildi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by BurakMania
    hakemin yanlıs kararları vardı ama kesinlikle art niyetli değildi
    Katılıyorum sana..Bence de art niyet yoktu.. Ancak bunu hiç bir klübün yöneticisi anlayamadı sene boyunca..Sonra da futbol terörü deniyor, halbuki bunu çıkaran da yöneticilerin ta kendisi..Neyse konuyu saptırmayim...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Thumbs down

Kendi lehlerine yapılan hatalarda "hakemler de insan hata yapabilirler"diyorlar,kendi alehlerine yapılan hatalarda da hakem robot oluyor

Mesaj Yetkileri