1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Medical Park Antalyaspor'a isim sponsoru oldu "Medical Park Antalyaspor"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Default Medical Park Antalyaspor'a isim sponsoru oldu "Medical Park Antalyaspor"

Antalyaspor ve “Herkes İçin Sağlık” sloganıyla kaliteli sağlık hizmetlerini tüm Türkiye’ye ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu, 2010-2011 sezonu itibariyle büyük bir işbirliğine imza attı. Futbol alanında, 2+2 yıllık ve A2 takımlarını içeren bu işbirliği kapsamında; Antalyaspor yeni sezonda sahalarda “Medical Park Antalyaspor” olarak anılacak. İşbirliği ayrıca, Takım’ın tüm sağlık hizmetlerini de kapsıyor. 20 Temmuz 2010 tarihinde The Marmara’da düzenlenen imza töreni, Antalyaspor Başkanı Hasan Y. Akıncıoğlu ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’nın katılımıyla gerçekleşti.

Bu işbirliği çerçevesinde “Medical Park Antalyaspor” adını alan takımın ayrıca tüm sporcu, teknik heyet ve çalışanlarının sağlık hizmetleri de Medical Park Hastaneler Grubu tarafından karşılanacak.

Medical Park ve Antalyaspor’un ortaklaşa düzenlediği imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Hasan Y. Akıncıoğlu toplantıyla ilgili görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “Türkiye’nin en güçlü ve itibarlı sağlık kuruluşlarından Medical Park Hastaneler Grubu ile yapılan işbirliğimiz vesilesiyle, Türk sporuna katkılarını hiç bir zaman esirgemeyen ve gerçek bir sporsever olan, Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta’ya teşekkür ediyorum. Bu işbirliğinden aldığımız güçle bu yıl Turkcell Super Lig’de fırtına gibi eseceğiz. Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise konuya ilişkin şunları söyledi: “Bugüne kadar hep spora yakın olan ve sporu destekleyen bir kuruluş olduk. Bugün de Antalyaspor’la hayata geçirdiğimiz bu işbirliğinin uzun yıllar sürmesini arzu ediyoruz. Bununla beraber spor ve sporcu sağlığı konusunda hedeflerimiz büyük. Bu kapsamda hayata geçireceğimiz projelerimiz için de bu işbirliği büyük önem taşıyor. Antalyaspor ve Medical Park’ın sinerjisi ise hedeflerimize ulaşmamızda büyük bir rol üstlenecek. 2010 – 2011 sezonunda Antalyaspor Takımı’nın tüm oyuncularına ve ekibe şimdiden başarılar diliyorum. İşbirliğimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Medical Park Hastaneler Grubu:
    15 yıldır Türkiye’de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu; İstanbul-Bahçelievler, İstanbul-Fatih, İstanbul-Göztepe, İstanbul-Sultangazi, Antalya, Batman, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Ordu, Samsun, Tokat, Uşak ve Van’daki toplam 15 hastane, 6000'i aşkın doktor ve çalışanıyla “Herkes için sağlık” ilkesi ile hizmet vermektedir.

antalyasporum.com

"Medical Park Antalyaspor"

Garip geldi kulağa. Zamanla alışırız tabi,sponsor bir destek ligde daha başarılı olabilmek için çok önemli Antalyaspor gibi bir takım için,hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

MPA deriz biz de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunlar gerekli şeyler, maddi açıdan. Güzel bir olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    MPA deriz biz de
    aslında mantıklı.. West Bromwich Albiongibi olur WBA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun Antalyaspor'a.Umarım bu anlaşma ile Antalyaspor ligde daha iyi bir konuma sahip olur.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri